Павленка обурює те, що фанати приходять на стадіон "під градусом"


Міністр закликає затвердити Єдину систему безпеки проведення футбольних змагань в Україні

Павленка обурює те, що фанати приходять на стадіон "під градусом"


Міністер України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко виступив із заявою щодо проявів хуліганської поведінки футбольних вболівальників на стадіонах. Зокрема, на грі "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) - "Динамо" (Київ).

"Хуліганська поведінка деяких "фанів" не просто заважає справжнім любителям футболу спостерігати за грою, але й загрожує безпеці та життю глядачів. Неприпустимим порушенням вважаю вживання алкогольних напоїв під час перегляду спортивних подій, що не тільки суперечить здоровому способу життя, але й призводить до проявів агресії. Такі вчинки компрометують український футбол", - Павленко.

У зв'язку з цим, Міністр закликає затвердити Єдину систему безпеки проведення футбольних змагань в Україні. Така програма запровадить механізми запобігання випадкам проявів хуліганської поведінки вболівальників та передбачить покарання за них.

До участі в робочому засіданні запрошуються керівники Міністерства внутрішніх справ України, Федерації футболу України, Професійної футбольної ліги України, Молодіжного футбольного союзу України, представники футбольних клубів та фан-клубів.

Оцените этот материал:
Источник:
champion.com.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
harvester (Львів)
Будемо при вході на стадіон в трубку дути!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
harvester (Львів)
Будемо при вході на стадіон в трубку дути!
Ответить
0
0
Juriik (Kiev)
На этой фотке так похож на одного из дуэта им.Чехова.:)
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус