Переможна хода команди Куцева


Жіноча національна збірна України продовжила свою переможну серію у кваліфікації до Євро-2009

Переможна хода команди Куцева


Жіноча національна збірна України продовжила свою переможну серію у кваліфікації до Євро-2009. У середу, 28 травня, підопічні Анатолія Куцева здолали на виїзді шотландок − 1:0.

Перетинання інтересів

Обидва колективи у матчі, що проходив на полі пертського стадіону «Макдаярмід Парк», прагнули перемоги. «Синьо-жовті» є одними з головних претендентів на підсумкове перше місце у турнірній таблиці 5-ї групи. Британки, у свою чергу, сподівалися потрапити до відбірного плей-офф з другої чи третьої позиції.

Укол Апанащенко

Попри гостьовий статус наші дівчата вже у дебюті захопили ігрову ініціативу. Саме вони створили і реалізували перший по-справжньому небезпечний момент у цьому поєдинку. Після розіграшу кутового Дарина Апанащенко вдало використала передачу Валентини Котик − 1:0!

Гра під контролем

Форвард російського клубу «Рязань-ВДВ» й надалі діяла доволі активно і мала не одну можливість збільшити свій бомбардирський здобуток. Водночас нашого голкіпера Надію Баранову господарки турбували доволі рідко, і зрештою українській збірній, яка продовжила контролювати хід подій, задля перемоги вистачило й одного удару.

Вага очних побачень

У рамках відбірного турніру у 5-й групі залишилося провести чотири зустрічі, в трьох з яких братиме участь збірна України. Скоріше за все, доля першого місця вирішиться у протистоянні наших дівчат з датчанками, які також просуваються дистанцією зі стовідсотковим показником. Адже у разі рівної кількості набраних очок усе залежатиме від результатів очних побачень лідерів.

10 вільних путівок

За регламентом, до фінальної частини Євро-2009, яка пройде у Фінляндії з 23 серпня по 10 вересня, автоматично потраплять переможці груп, тоді як другі та чотири найкращі треті команди зіграють у жовтневих стикових зустрічах плей-офф. Окрім господарів фіналу, право змагатися у вирішальній стадії вже виборола Німеччина. Вільними залишаються 10 путівок.

Шотландія − Україна − 0:1

Гол: 0:1 Апанащенко (9).

Україна: Баранова, Ходирєва, Мазуренко, Лишафай (Сухорукова, 46), Котик, Чорна, Пекур, Дятел (Василюк, 85), Ващенко, Апанащенко, Фришко (Бойченко, 88).

Турнірна таблиця 5-ї групи

Данія − Словаччина − 6:1

І В Н П М О
1 Данія 6 6 0 0 22-4 18
2 Україна 5 5 0 0 13-1 15
3 Шотландія 7 2 1 4 9-7 7
4 Словаччина 7 2 0 5 5-23 6
5 Португалія 7 0 1 6 3-17 1

22 червня

Україна − Данія

27 вересня

Україна − Португалія

28 вересня

Шотландія − Словаччина

1 жовтня

Данія − Україна

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
WillieUA (Чернівці)
Респект!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
WillieUA (Чернівці)
Респект!
Ответить
0
0
Xyntallar (Одесса)
Интересно шотландские девочки тоже показуют антифутбол как и мужчины ?
Ответить
0
0
vovanik3 (lisboa)
Молодці дівчата!!!Успіхів вам з датчанками.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус