Тимощук представить Кубок УЄФА


У четвер в Будинку футболу відбудеться прес-конференція за участю Анатолія Тимощука

Тимощук представить Кубок УЄФА


У четвер, 5 червня, в Будинку футболу відбудеться прес-конференція за участю гравця збірної України, капітана санкт-петербурзького «Зеніта» Анатолія Тимощука. Урочистості проходитимуть у рамках презентаційного турне володаря Кубка УЄФА Донецьком, Луцьком та Києвом − містами, із якими тісно пов’язані доля та професійна кар’єра 29-річного гравця.

До уваги журналістів!

На запрошення «винуватця» свята прес-конференцію з нагоди представлення в Україні Кубка УЄФА відвідають президент ФФУ Григорій Суркіс та міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко. Її початок − об 11.00.

До відома вболівальників!

Після закінчення офіційних заходів другий за престижністю клубний трофей УЄФА буде виставлений перед центральним входом до Будинку футболу (пров. Лабораторний, 7а). Тож вболівальники та шанувальники таланту Анатолія Тимощука матимуть змогу поспілкуватися із ним, сфотографуватися на пам’ять або взяти автограф.

Заслужена нагорода

До речі, у середу, 4 червня, Президент України Віктор Ющенко своїм Указом присвоїв Анатолію Тимощуку звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України». «Приємно усвідомлювати, що капітаном команди-переможниці є справжній патріот України, − зауважив глава держави. − Із задоволенням хочу подякувати особисто Вам як за причетність до визначного спортивного досягнення, так і за глибоку любов до України».

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус