"Карпати" розпочинають реалізацію пластикових клубних карток на домашні матчі команди


Кожен фан "зелено-білих" зможе поєднати приємне з корисним

"Карпати" розпочинають реалізацію пластикових клубних карток на домашні матчі команди


Кожен фан «зелено-білих» зможе поєднати приємне з корисним. Будь-який куплений абонемент Karpaty Club Card гарантовано дає його власнику право швидко і безболісно придбати квитки на обидва матчі збірної: 20 серпня у Львові синьо-жовті проведуть товариський матч проти збірної Польщі, а 6 вересня - перший відбірковий матч до Чемпіонату світу-2010 проти збірної Білорусі. Такий подарунок – основне ноу-хау ФК «Карпати» для своїх фанатів. Втілити його у квиток можна буде під час купівлі карпатівського абонемента. Для цього потрібно заповнити анкету вболівальника і вказати бажаний сектор на матчі збірних. Але приємні несподіванки на цьому не закінчуються. Львівський клуб організував для майбутніх власників Karpaty Club Card ще ряд сюрпризів.

На відміну від попереднього сезону, нині клієнтам пропонують не три, а два різновиди пластикових Karpaty Club Card: сезонний - на усі матчі чемпіонату та весняний - на матчі другого кола. Цього року ФК «Карпати» пропонує клубні картки трьох кольорових категорій: Класичну, Срібну та Золоту. Класичні сезонні абонементи, залежно від обраного сектору, можна придбати за 150, 210, 270, 350 та 510 гривень. Срібні картки - за 780 гривень. Нарешті елітні Золоті сезонні абонементи вартують 1950 гривень. Перевага сезонних абонементів для уболівальника є очевидною. У разі придбання найдешевшого сезонного Karpaty Club Card вартістю 150 гривень вдається заощадити 40 гривень. Іншими словами, фанат зможе безкоштовно відвідати 4 матчі.

Економія – це ще не все. Кожен, хто купував абонемент на минулий сезон, цього року зможе придбати Karpaty Club Card зі знижкою (грошовий розмір знижки коливатиметься залежно від вартості KCC, що його обрав клієнт). Для цього потрібно обміняти минулорічну пластикову картку на нову. Ясна річ, за власником залишається пріоритетне право вибору місця на секторі. Отже, з 7 липня до 14 липня у кінотеатрі «Копернік» відбудеться продаж абонементів зі знижкою лише для тих, хто користувався карткою у минулому чемпіонаті.

Тут також варто наголосити на ще одній дуже важливій деталі: ФК «Карпати» розробив спеціальну програму лояльності для учасників Karpaty Club Card. Кожен наступний абонемент, який придбає уболівальник, дозволить йому економити власні кошти у майбутньому. Причому кожного наступного року знижки будуть все більшими.

Основний етап продажу абонементів стартує 14 липня і триватиме до 26 липня. Звісно, власники карпатівських карток попереднього сезону, які з певних причин не змогли придбати абонемент під час попереднього етапу продажу, зможуть безперешкодно отримати Karpaty Club Card зі знижкою.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
OM (Lviv)
RAGE (Киев) 02.07.08 10:44 заброньованими місцями в райвідділі :)
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 8
OM (Lviv)
RAGE (Киев) 02.07.08 10:44 заброньованими місцями в райвідділі :)
Ответить
0
0
RAGE (Киев)
Вболівальники Карпат! Я так і не зрозумів. Скільки і чим Диміня приплачує вам за отримання карток?
Ответить
0
0
OM (Lviv)
а звідки карпати візьмуть квитки на збірні? їх же через ффу будуть реалізовувати.
Ответить
0
0
*expert* (Львів)
"...Ясна річ, за власником залишається пріоритетне право вибору місця на секторі", так якшо вболівальник вибирає собі місце у 15-16 секторах, за ним залишається пріорітетне право на обрання камери у райвідділі міліції за місцем прописки...
Ответить
0
0
koldi (Киев)
Главное чтоб игра была толковая, качественная и результативная...
Ответить
0
0
Sluva (Львів)
harvester (Львів) Закрутили дійсно цікаво,але якщо згадати з якими зусиллями діставались білети на матчі ЗБУ проти Вірменії і Грузії то до варіанту коли відривають яйця недалеко залишалось,на Грузію наприклад білетів у вільному продаж практично не було,за день до матчу ми стояли під обласною федерацією до 2-х ночі,білети так і не поступили,добре що знайшлись знайомі які виручили,на Вірменію квитки діставав через Антимонопольний комітет,так що для мене це (+) якщо зКарткою можна буде взяти білети без проблем... Р.С. цікаво які ціни поставлять ФаКи на матчі і чи будуть у них взагалі абони
Ответить
0
0
troop (харкiв)
Можно еще продавать болельщикам пластиковые сиденья. Каждый будет приходить со своим. И будет за него отвечать. Тогда наиболее нервные фанаты перестанут ими кидаться, поскольку сдав это сиденье в кассу, можно будет получить деньги, как за пустую бутылку.
Ответить
0
0
harvester (Львів)
"...дає його власнику право швидко і безболісно придбати квитки на обидва матчі збірної...": - цікаве речення! А хто не купить абонемент тому яйця відриватимуть...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус