Німці займуться "Олімпійським"


Державне підприємство НСК "Олімпійський" підписало договір на виконання робіт з реконструкції стадіону з німецьким архітектурним бюро

Німці займуться "Олімпійським"


У четверг, 7 серпня, Державне підприємство НСК «Олімпійський» підписало договір на виконання робіт з реконструкції стадіону з німецьким архітектурним бюро GMP von Gerkan, Marg und Partner. Ця компанія відома як проектант Олімпійського стадіону в Берліні, повідомляє прес-служба Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

Договір було підписано у відповідності до рішення міжвідомчої робочої групи з реконструкції НСК «Олімпійський», що була створена відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України 5 липня 2007 року, і після проведення переговорів між Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту та потенційними компаніями-проектантами, поінформував міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час відкриття Українського дому у Пекіні напередодні ігор ХХІХ Олімпіади.

Згідно з договором, передбачено три стадії робіт. Перша – презентація концептуального проекту протягом 60-ти днів. Друга – власне робочий проект, що має бути поданий протягом 180 днів (паралельно будуть здійснюватися будівельні роботи). Третій етап – робоча документація (паралельно супровід будівництва до 2010 року).

Німецька компанія погодилася надавати проектну документацію як українською мовою, так і англійською – для експертизи фахівцями УЄФА.

Міністерство не має сумнівів, що архітектурні рішення цієї відомої європейської проектної компанії, а також налагоджений механізм управління процесом реконструкції НСК «Олімпійський» буде позитивно оцінений експертами УЄФА і запевняє, що завершення робіт з реконструкції стадіону відбудеться у відповідності до вимог та термінів УЄФА.

Оцените этот материал:
Источник:
Укрінформ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Остап(ostap.uaforums.net) (Полтава)
Построил - начертил!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 5
Остап(ostap.uaforums.net) (Полтава)
Построил - начертил!
Ответить
0
0
j2se (Киев)
и на том спасибо
Ответить
0
0
Haters (Kiev)
Вот с*ки!!! Тайно подписать контракт,и только потом уже ходить и орать всем!!! А Юра (минсемьи) г*ндон!
Ответить
0
0
yarstar (Київ)
Та, мабуть, будуть вестися такі роботи, які необхідні для будь-якого проекту:)
Ответить
0
0
Did (L'viv)
Я щось не зрозумів - як це робочий проект ще тільки виконується (180 днів), а вже ведуться будівельні роботи?!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус