Центральна Рада ПФЛ: допомога регіонам, що постраждали від повені


Відбулося спільне засідання Центральної Ради та Рад першої та другої ліг ПФЛ України

Центральна Рада ПФЛ: допомога регіонам, що постраждали від повені


Допомога ДЮФЗ областей, що постраждали від повені

Сьогодні, на спільному засіданні Центральної Ради та Рад першої та другої ліг ПФЛ України, було прийнято рішення стосовно перерахування коштів, що надійшли за дисциплінарні санкції. Кошти буде направлено до ДЮФЗ тих областей, що постраждали від повені, з метою ліквідації шкоди, завданої стихійним лихом.

Співпраця з програмою «Наш футбол»

Центральною Радою ПФЛ було прийнято рішення визнати програму «Наш Футбол» (НТКУ) інформаційним партнером першості команд першої ліги та зобов’язати клуби сприяти представникам програми в організації і проведені репортерської зйомки та запису матчів, прес-конференцій, бліц-, флеш-, а також стандартних інтерв’ю.

Підготовка до III Звітно-виборчої Конференції ПФЛ

Учасниками засідання було вирішено визначити датою проведення III Звітно-виборчої Конференції ПФЛ 16 грудня 2008 року, а місцем проведення – конференц-зал Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту (м. Київ, вул.. Еспланадна, 42).

Було затверджено порядок денний, що містить питання про роботу ПФЛ за минулий рік, звіт ревізійної комісії про фінансово-господарську діяльність за період з 23.12.2007 р. по 16.12.2008 р., вибори президента ПФЛ та вибори віце-президентів, органів управління, ревізійної комісії та дисциплінарного комітету.

Меморандум порозуміння

Черговим пунктом засідання було ухвалено підписання Меморандуму порозуміння між вболівальниками та організаторами проведення футбольних змагань «Взаємна довіра». Також було вирішено зобов’язати клуби надавати підтримку Молодіжному футбольному союзу та Всеукраїнській асоціації фан-клубів першої та другої ліг щодо реалізації різноманітних заходів, направлених на роботу з вболівальниками.

Меморандум про систему раннього сповіщення з компанією «Парі-Матч»

Наслідуючи приклад провідних чемпіонатів Європи, які вже не перший рік плідно та взаємовигідно співпрацюють з букмекерськими компаніями з метою визначення нестандартних ставок та внутрішніх парі на результати календарних матчів, що викликають підозру, учасники засідання прийняли рішення запровадити схожу систему раннього сповіщення ПФЛ з подальшим інформуванням клубів першої та другої ліги. Це стало можливим завдяки співпраці з букмекерською компанією «Парі-Матч», що виступила з відповідною ініціативою.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
cosinus (Київ)
таке собі попередження договірних матчів.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
cosinus (Київ)
таке собі попередження договірних матчів.
Ответить
0
0
cosinus (Київ)
все просто. З"являються нереальні ставки в букмекерів (злиття матчу із метою підняти бабла), а Парі Матч втіхаря інфу зливає ПФЛ.. мовляв підозріла фігня виходить... + букмекери завжди мають свої джерела інформації в таких питаннях.
Ответить
0
0
Did (L'viv)
шо то я про "парі-матч" ніфіга не поняв :(
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус