Чергове призначення Орєхова


Для Олега це буде третій матч у цьогорічному розіграші Кубка УЄФА

Чергове призначення Орєхова


Український арбітр Олег Орєхов отримав чергове призначення на проведення матчу Кубка УЄФА. Цього разу кращий вітчизняний рефері, котрий входить у другу групу арбітрів ФІФА, проводитиме матч у Загребі між місцевим «Динамо» та голландським клубом «НЕК Ніймеген», який відбудеться 23 жовтня на столичному стадіоні «Максимір».

Нагадаємо, що для Олега це буде третій матч у цьогорічному розіграші Кубка УЄФА. У рамках другого кваліфікаційного раунду 14 серпня українець проводив матч «Войводіна» (Сербія) – «Хапоель» (Тель-Авів, Ізраїль), котрий завершився з рахунком 0:0, а 18 вересня зустріч першого раунду між «Янг Бойз» (Швейцарія) та «Брюгге» (Бельгія) – рахунок матчу 2:2.

Оцените этот материал:
Источник:
referee.ffu.org.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
slavok (киев)
хоть бабла накосит
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
slavok (киев)
хоть бабла накосит
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
А наші арбітри цього євросезону отримали ВЖЕ!!!! значно більше призначень на офіційні матчі, ніж минулого... Це - приємний факт... Щось давненько я не обновляв власну статистику міжнародних призначень наших арбітрів цього сезону... Але - вже далеко за 11 (а стільки було торік) таких призначень... Вадим Шевченко - рулить! От за це йому - респект!
Ответить
0
0
realistic (Zhytomyr)
Тоже ждать ничью?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус