"Житлобуд-1" – володар Кубка України


Відбувся фінальний матч розіграшу Кубку України серед жіночих команд

"Житлобуд-1" – володар Кубка України


У суботу, 6 грудня, на полі столичного НТК імені Віктора Баннікова відбувся фінальний матч розіграшу Кубку України серед жіночих команд. У напруженому поєдинку почесний трофей здобув харківський клуб «Житлобуд-1», який переміг чернігівську «Легенду».

Початок за Черніговом

У дебюті боротьба переважно точилася у середині поля. Першими почали створювати небезпечні моменти футболістки «Легенди». Олена Фесюк завдала удар з правого флангу − голкіпер Анжела Чорнобай виявилася на висоті. Після іншої спроби Фесюк жодної з її партнерок не вдалося відкоригувати траєкторію польоту м’яча, який обминув ворота.

Вдача Сухорукової

Між тим, рахунок на 36-й хвилині відкрили представниці Харкова. Після розіграшу призначеного за фол проти Тетяни Романенко штрафного м’яч у сітку переправила Наталя Сухорукова, яка вдало зіграла на другому поверсі. Такий неочікуваний розвиток подій змусив дівчат збільшити швидкості і, як наслідок, дещо загострив ситуацію на полі. В результаті «Житлобуд-1» дуже скоро залишився в меншості − за дві жовті картки була вилучена Таїсія Нестеренко.

Відновлення паритету

Друга половина зустрічі розпочалася з «пожежі» у штрафній харків’янок. Ольга Бойченко, залишившись неприкритою, отримала передачу зліва і відразу пробила − вище воріт. Наступною нагодою підопічні Сергія Сапронова скористалися на всі сто: гол Наталі Жданової був дуже схожий на той, який пропустила «Легенда» до перерви. Паритет було відновлено.

Третій тріумф харків’янок

Втім, одиниці на табло красувалися не довго. На 71-й хвилині «Житлобуд-1» повернув собі перевагу. Наталя Сухорукова оформила дубль, пробивши низом у лівий від голкіпера кут воріт. Відскочивши від штанги, м’яч затріпотів у сітці − 2:1! «Легенда» кинулася відіграватися, але її вистачило лише на те, щоб створити кілька напівмоментів. Отже, команда Олега Рубана завершила сезон перемогами у трьох внутрішніх турнірах − зимовій першості, чемпіонаті та Кубку України.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
rem30 (Харьков)
Молодцы девчата, вот кто непобедимый!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
rem30 (Харьков)
Молодцы девчата, вот кто непобедимый!
Ответить
0
0
Нива-фан (Винница)
Заголовок убил:)
Ответить
0
0
valfoto (Чернигов)
Мы все равно верим в вас девочки! Вперед Легенда!!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус