Ніко Ковач залишає збірну Хорватії


У четвер, 8 січня, 37-річний півзахисник оголосив про завершення своєї міжнародної кар’єри

Ніко Ковач залишає збірну Хорватії


Збірна Хорватії, суперник української команди у відбірному циклі ЧС-2010, надалі буде вимушена обходитися без свого капітана Ніко Ковача. У четвер, 8 січня, 37-річний півзахисник оголосив про завершення своєї міжнародної кар’єри.

Виважене рішення

«Грати за збірну завжди було для мене великою честю. Проте зараз, коли національну команду очікують надважкі іспити, я, як ветеран, який до того ж не має постійного місця в основі свого клубу, повинен дати дорогу молодим. Це складне, але виважене рішення. Упевнений, тренер знайде декілька варіантів, як компенсувати мою відсутність», − зазначив Ковач, який з 2006 року захищає кольори австрійського «Зальцбурга».

Найважливіша фігура

«Ніко ніколи не вважався найкращим футболістом збірної, однак разом з тим він залишався її найважливішою фігурою. Звісно, ця втрата − важкий удар по наших амбіціях, хоча ще не відомо, у якому стані підійшов би до найближчих відбірних ігор півзахисник», − прокоментував ситуацію наставник «картатих» Славен Біліч. Ніко Ковач провів за збірну Хорватії 83 матчі (у тому числі два − проти України) і забив 15 голів. Наступний поєдинок у кваліфікації до ЧС-2010 балканська команда зіграє 1 квітня з Андоррою.

Оцените этот материал:
Источник:
Прес-служба ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Kamaks (Горловка)
А Срна капитан сборной
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 4
Kamaks (Горловка)
А Срна капитан сборной
Ответить
0
0
serric (Запорожье)
Теперь у Вуко железное место в сборной!
Ответить
0
0
близнец (киев)
освободится место для Вукоевича!!!)))
Ответить
0
0
близнец (киев)
освободится место для Вукоевича!!!)))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус