ФК «Карпати» презентував нову-стару традиційну форму із зелено-білими вертикальними смугами


Досягти цього «Карпатам» вдалося завдяки підписанню угоди з новим технічним партнером

ФК «Карпати» презентував нову-стару традиційну форму із зелено-білими вертикальними смугами


63% уболівальників львівських «Карпат» на офіційному сайті клубу висловились за повернення ігрової форми із зелено-білими вертикальними смугами.

ФК «Карпати», що завжди славився шаною переможних традицій, міцним зв’язком поколінь легенд клубу й діючих футболістів, повертає уболівальникам форму, про яку вони так довго мріяли. Досягти цього «Карпатам» вдалося завдяки підписанню угоди з новим технічним партнером – відомою іспанською компанією «Joma» – світовим виробником спортивного інвентарю. «Карпати» - перший клуб Прем’єр-ліги України, який підписав угоду з компанією «Joma».

Таким чином, у другій частині нинішнього чемпіонату вся структура ФК «Карпати», а це три професійні команди («Карпати», «Карпати-2», молодіжний склад), а також 8 юнацьких команд, що представляють ФК «Карпати» у турнірах ДЮФЛ, отримають у своє розпорядження нові, якісні та стильні колекції ігрової, тренувальної та вихідної екіпіровки. Також клуб замовив товари для реалізації у торговій мережі. Нова колекція "Joma" надійде у продаж з 10 лютого, придбати товари можна буде у клубному магазині «Фанат» (вул. І.Франка, 32).

Форма «Карпат» в 2009 році

Перший (основний) варіант форми – легендарна смугаста форма (вертикальні зелено-білі смуги). На спині у відповідності до положень Регламенту Прем’єр-ліги України, спеціально залишено достатньо місця для нанесення номеру і прізвища футболіста.

Другий варіант – зелена форма з фрагментами білого кольору.

Третій варіант – біла форма з фрагментами зеленого кольору.

Також ФК «Карпати» уклав угоду з генеральним медіапартнером клубу. Ним стала Західна Інформаційна Корпорація, найвпливовіше та найбільш рейтингове інформагентство Західної України. За умовами договору абревіатуру «ЗІК» буде розміщено на ігровій формі футболістів «Карпат».





Довідка

«Західна інформаційна корпорація» — інформаційне агентство, яке ставить за мету максимально широко та об’єктивно відображати інформаційні процеси у Львові та області, в західному регіоні України. «Західна інформаційна корпорація» – незалежна, позапартійна медіа-структура, яка у своїй діяльності додержує принципів відкритості та прозорості, неупередженої і збалансованої подачі інформації. «Західна інформаційна корпорація» додержуватиме у своїй роботі чотирьох ключових принципів інформаційної діяльності – оперативність, ексклюзивність, акцентованість, тематична збалансованість поширюваної інформації.

«Joma» - це відносно молода, але стрімко прогресуюча компанія, що активно розвивається. Її центром є стародавнє іспанське місто Толедо. На даний момент компанія має дочірні підприємства у США, Мексиці, Панамі, Бразилії, Гонгконзі, Італії, Німеччині, Англії і мережу представництв у 72 країнах.

ФК «Севілья» (Іспанія) екіпірується у продукцію «Joma» останні 5 років. За цей час клуб виборов Кубок УЄФА (двічі: 2006, 2007), Суперкубок УЄФА (2006), Кубок Іспанії (2007). Такі відомі футболісти як Іван Ельгера, Павон, Портільйо (всі - Іспанія), Вентола (Італія), Ванчопе (Коста-Ріка), Рікардіньо (Бразилія), Скотт Паркер (Англія), кращий гравець Африки 2007 р. Кануте (Малі), та багато інших мають персональні контракти з «Joma».

Віце-капітан "Карпат" Василь Кобін під час презентації форми "Карпат" нового зразка поділився своїми враженнями від повернення до традиційних зелено-білих вертикальних смуг:

- Усі ми, футболісти львівських Карпат, шануємо славну історію нашої команди. Шануємо ветеранів, що здобували перемоги для Львова і львів’ян. Мені приємно, що Карпати повернулись до традиційної смугастої форми, в якій не одне покоління здобувало славу для нашого клубу. Як віце-капітан я можу запевнити, що теперішні гравці клубу докладуть усіх зусиль, аби з честю захищати зелено-білі кольори і примножувати досягнення нашого рідного клубу. Ми знаємо, що вболівальники давно хотіли бачити карпатівців саме в такій формі, тож ми раді, що здійснилась їхня мрія. Бо ми і вболівальники – це єдине ціле. Наші вболівальники – найкращі!

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
megabox (харьков)
Полоски - удачное решение. Правда общий дизайн какой-то "второлиговский". А название экипировки,- вообще ж*па.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 24
megabox (харьков)
Полоски - удачное решение. Правда общий дизайн какой-то "второлиговский". А название экипировки,- вообще ж*па.
Ответить
0
0
myroslav (Львів)
ymerov (Запорожье) 07.02.09 10:04 Я теж це замітив :)
Ответить
0
0
ymerov (Запорожье)
Форма класна. Тільки цей ZIK у траурному форматі виглядає дуже неорганічно. Ще б з "Совешенно секретно" чи "Комсомолка толстушка" на грудях написали :)) Несолідно -------------------------------------------------- А по моему наоборот класно смотриться, в стиле португальских грандов)))))
Ответить
0
0
FC Lviv (Львів)
Конфуцій (Львів) 07.02.09 07:17 __________________________________________________ Маєш рацію.
Ответить
0
0
Serg_007 (Харьков)
Форма прикольная.
Ответить
0
0
Конфуцій (Львів)
Форма класна. Тільки цей ZIK у траурному форматі виглядає дуже неорганічно. Ще б з "Совешенно секретно" чи "Комсомолка толстушка" на грудях написали :)) Несолідно
Ответить
0
0
Netherwing (Запорожье)
Форма хороша... А то уже надоели однообразные адидасы и лотто у всех... Мне всегда было не понтяно почему каждый клуб не может заказать себе что нибудь индивидуальное или хотя следить за другими командами и выбирать другой дизайн... не блин все бегают как на первенство города, только цвета разные.
Ответить
0
0
Kvinto (Львів)
Краще пізно ніж ніколи. Ті 63% вболівальників висловились "за" ще чи не 2-3 роки тому. Все рівно тішуся - Карпати повинні грати в полосатих футболках.
Ответить
0
0
Альберт (Черкассы)
Ага,одели новую форму и сразу станут чемпионами! :-)
Ответить
0
0
Фанат Дніпра (Дніпропетровськ)
Файна форма-)
Ответить
0
0
Lampardson (Kiev)
Хорошая форма мой клуб тоже в такой играет.Сейчас пока-что светло-зеленая а потом может будет розовая по-приколу)
Ответить
0
0
KING 23 (Львів)
Форма супер!!! надіюсь і гра буде відповідною.
Ответить
0
0
ДЗЕНЯ (Талнах)
Львів Карпати!!! ВПЕРЕД!!
Ответить
0
0
v-ruslan (валенсiя)
я родом iз самого львова i завжди вболiвав тiлки за карпати з 1980року ****карпати вперед****
Ответить
0
0
Шум (Харьков)
За цей час клуб виборов Кубок УЄФА (двічі: 2006, 2007), Суперкубок УЄФА (2006), Кубок Іспанії (2007). (C) Ну что ж львовяне, с такой симпатичной формой дай Бог, чтобы тоже самое написали и о вашей команде (естессно кроме Кубка Испании :))
Ответить
0
0
academynow (харьков)
Я обожаю форму в вертикальную полоску. Молодцы львовяне, правильно мыслите! :)
Ответить
0
0
tri (Львів)
Гарри (zp) http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news...
Ответить
0
0
Гарри (zp)
такие новости надо с полноценными фотками давать, а не с аватарками
Ответить
0
0
tri (Львів)
Форма дійсно прикольна!
Ответить
0
0
STS Forward (Dnipropetrovsk)
Прикольное название - JOMA, т.е. Хома :)
Ответить
0
0
Вано (Lviv)
Урааааааа!! Нарешті повернулись традиційні кольори! Ги.. недарма я голосував за цю форму ))
Ответить
0
0
UK (Львів)
Не можу дочекатись коли вже юопачу своїх "полосатиків" на футбольному полі! Ще прийде час....
Ответить
0
0
Pirate (Одесса)
Традиции - прежде всего!!!
Ответить
0
0
FC Lviv (Львів)
Симпатична форма.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус