Червона картка дитячій бездоглядності! ПРЕС-АНОНС


Цього року розпочинається проект "Червона картка дитячій бездоглядності"

Червона картка дитячій бездоглядності! ПРЕС-АНОНС


На сьогодні немає офіційної статистики щодо загальної кількості дітей та молоді, які живуть та працюють на вулицях. Але за оцінками різних експертів ця цифра сягає від 40 000 до 300 000 дітей. За останніми даними, 115 000 українців віком від 10 до 18 років залишаються беззахисними до ВІЛ-інфекції та можуть потребувати відповідних послуг. Переважна більшість дітей споживають наркотичні речовини. Чим довше діти живуть на вулиці, тим вищий рівень вживання наркотиків та наркотичних речовин. Діти та молодь, які живуть на вулиці, часто зазнають різних форм експлуатації. За останніми даними, 31% дівчат та 7% хлопців серед «дітей вулиці» є жертвами сексуального насилля.

ЩО: Цього року розпочинається проект «Червона картка дитячій бездоглядності», метою якого є соціальна реабілітація підлітків, які живуть або працюють на вулиці, дітей із кризових сімей та притулків. Футбольні змагання дитячих команд відбудуться у Києві, Одесі та Донецьку. Проект ініційовано «Дитячим Фондом ООН» (ЮНІСЕФ) та підтримано ОПФКУ «Прем’єр-ліга» та ФК «Маестро».

КОЛИ: 26 лютого о 17:00 запрошуємо представників ЗМІ на презентацію проекту − офіційне підписання Меморандуму про співпрацю та товариський матч між «Командою Мрії» (збірна учасників проекту - дітей Київської області; представників ЮНІСЕФ і Прем’єр-ліги) та ФК «Маестро».

ХТО: До складу «Команди Мрії» входять діти та молодь (учасники проекту); співробітники ЮНІСЕФ на чолі із Джеремі Хартлі, Представником ЮНІСЕФ в Україні; представники Прем’єр-ліги на чолі із Максимом Бондаревим, Генеральним директором Прем’єр-ліги.

До складу команди ФК «Маестро» входять: гурт «Друга Ріка», гурт «Танок на майдані Конго», Сашко Положинський, гурт «D.Lemma», Влад Яма, гурт «ВВ», гурт «Авіатор», учасники «Comedy Club» та «95 Квартал», інші виконавці та відомі актори.

ДЕ: Подія відбудеться у спортивному комплексі НТУУ «КПІ» за адресою − вул. Верхнеключева, 1/26 (проїзд від метро «Шулявська» до зупинки «вул. Лебедєва-Кумача», перейти через пішохідний міст).

Оцените этот материал:
Источник:
Прем'єр-ліга
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
4u (Черновцы)
67st (brooklyn) Смотрю а им и являешься...если тебе другое в голову не приходит... говорят то о что первое пришло тот и тем страдает... А по статье так и непонял как они собираются помочь детям?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
4u (Черновцы)
67st (brooklyn) Смотрю а им и являешься...если тебе другое в голову не приходит... говорят то о что первое пришло тот и тем страдает... А по статье так и непонял как они собираются помочь детям?
Ответить
0
0
67st (brooklyn)
Это чо, ветка про(для) педолюбителей?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус