Гостем редакції UA-Футбол став Юрій Кіндзерський


Близько двох годин президент ФК "Львів" відповідав на питання читачів UA-Футбол

Гостем редакції UA-Футбол став Юрій Кіндзерський


Сьогодні, 24 березня, відбулась онлайн-конференція з президентом ФК «Львів» Юрієм Кіндзерським. Близько двох годин Юрій Іванович відповідав на питання читачів UA-Футбол.

- Добридень! Перш за все хочу зазначити, що гра команди істотно покращилася з приходом Сергія Ковальця! А питання такого плану: які перспективи вашої команди, як вирішується проблема з домашньою ареною та чи можливе в Україні через 2-3 роки якісне "львівське" дербі?

- Ну, стосовно ігрових перспектив, буде, звісно, непросто йди згідно тих планів, які у нас були у 2006 році, коли ми створили новий ФК «Львів», але, тим не менш, на сьогодні завдання тільки одне – формувати боєздатний колектив з тих гравців, які є сьогодні. Звичайно, финансова криза внесла певні корективи, і, звичайно, ми будемо дуже добре думати у міжсезоння, кого запросити для підсилення (а, швидше за все – доведеться, бо молодь, звичайно. Не справляється зі всіма тими завданнями, які стоять у Прем’єр-лізі). Першочергове завдання, звичайно, утримати місце у Прем’єр-лізі по результатам цього сезону (я, до речі, впевнений, що нам це вдасться), але, на майбутнє, думаю, що коректив у міжсезоння буде внесено багато, а перспектива цілком зрозуміла – формувати боєздатний колектив, для того, щоб підніматись, все ж таки, до вершин, входити в шістку, боротися в єврокубках, з часом.

Що стосується стадіону, то я буду боротися за те, щоб ми грали у себе вдома. Сьогодні для нас це «Княжа-Арена» в Добромилі. Звичайно сьогодні не все там відповідає вимогам Прем`єр-ліги, але в нас є час і ми зробимо все необхідне, щоб ФК «Львів» грав в Добромилі. Зараз ми готуємо заявку, щоб комісія ще раз приїхала, оглянула стадіон і прийняла остаточне рішення. Все ж таки, це наш рідний стадіон, дуже прикро, що нас іноді обзиваються «бомжами». На відміну від багатьох клубів, у нас є свій стадіон, є також договір про оренду стадіону «Україна».

Відносно дербі, не думаю, що вболівальники можуть звинуватити нашу команду у тому, що коли вона у першому колі грала з «Карпатами», не було видовищної гри. «Карпати» - більш досвідчена команда, і ми програли, але, тим не менш, глядачі стали свідками справжнього дербі.





- Де ФК «Львів» буде проводити свій наступний матч?

- Це дуже цікаве питання. Розумію, що ви питаєте про домашній матч, а ми навіть не знаємо, де будемо грати з «Арсеналом» 4-го квітня. На відміну від наших грандів, ми готові грати на будь-якому полі, і тим самим підтримати український футбол та ті команди, які опинилися у скрутному становищі. Щодо домашнього матчу, ми будемо боротися за те, щоб провести його в Добромилі.

- Ви спілкувалися з Сергієм Стороженком з приводу цього питання?

- Нажаль, поки ми спілкуємося лише листами. Вчора я отримав від нього листа з переліком того, що необхідно покращити на стадіоні «Княжа-Арена» в Добромилі. Зараз ми вивчаємо всі зауваження і будемо все виправляти якнайшвидше.

- Юрий Иванович, а какие у Вас отношения с г-ном Дыминским?

- У нас чудові стосунки. У нас немає спільного бізнесу, і це завжди дуже приємно (сміється). Бо коли є спільний бізнес, то і проблем більше. Гадаю, що «Карпатам» було на руку, що ми переїхали до Добромиля. Інакше проблеми були б в обох клубів, адже за ці кілька турів газон на стадіоні «Україна» повністю б витоптали, і пан Стороженко нам обом заборонив би грати там. В нас є дійсний договір оренди стадіону «Україна», але ми грали в Луцьку тому, що на «Україні» газон в поганому стані. Як буде далі – побачимо з часом. З Петром Димінським ми часто спілкуємося і завжди швидко вирішуємо всі питання.

- У вас був варіант будівництва спільного стадіону?

- Так. Але офіційної пропозиції від львівської влади ще не було. Проте, як тільки ми дізналися, що у Львові будуть проводитися матчі ЄВРО-2012, ми почали проводити засідання, де обговорювали можливе будівництво. Але, на сьогодні, ситуація така, що львівська влада вже сама будує стадіон. Якщо нас до цього процесу не допускають, то ми готові в майбутньому добросовісно платити за оренду.





- Зачем расформировали "Княжу"? Неужели на них уходили такие большие деньги?

- При якісному фінансуванні бюджет клубу складає мільйони гривень. В нас був досить високий рівень в клубі. На сьогодні я про це говорю не як президент чи акціонер футбольного клубу «Княжа». В клубі було все необхідне для існування. Звичайно можна було грати далі і обманювати футболістів, не платити місяцями зарплатню… Це було б дуже дешево. Але на таке клуб піти не міг, це ж здоров’я, навіть, життя футболістів. З цим не можна жартувати. Багато футболістів тепер продовжать свою кар’єру в ФК «Львів».

- Відродження «Княжої» можливе?

- Рішення стосовно зняття команди прийнято засновниками. А рішення Бюро ПФЛ буде прийнято завтра. Там є дуже багато людей які люблять футбол, може, вони завтра прокинуться з іншою думкою, і «Княжа», все ж таки, заграє.

- Можете ли заверить болельщиков ФК "Львов", что команда не будет расформирована в ближайшие 365 дней, хотя бы?

- На сьогодні я є єдиною людиною, за гроші якої утримується цей клуб і може скластися будь-яка ситуація. Але бажання і плани не тільки на 365 днів. Завадити може тільки значна ситуація з фінансами. Сподіваюся, що мені вдасться знайти однодумців для того, щоб закріпити фінансовий стан ФК «Львів». Зробити це дуже важко, якщо люди раніше не вкладали гроші у футбол, то зараз вони ще менш хочуть це робити. Я можу гарантувати, що ми зробимо все можливе, щоб ФК «Львів» залишився на футбольній мапі України.

- Добрый день, ув. Юрий Иванович, смотрел ваше интервью, если не ошибаюсь - это были передача "Відверто про Футбол", где Вы так изящно рассказывал про необходимость развития украинского футбола, о привлечении серьезных спонсоров, о конкуренции и в особенности про и о великолепном поле в Добромиле. Теперь вопрос: Вам не кажется, что матчем с Металлистом в "болоте" вы опозорили всю украинскую лигу? Как после этого верить вашим словам, когда действия ваши противоположенные вашим словам? Были же варианты с другими стадионами, если нет денег, может лучше сняться, зачем гробить имидж всего украинского футбола?

- На це запитання можна відповідати дуже довго. Я не відмовляюся від своїх слів, просто хочу нагадати шановному вболівальнику, що не клуб приймає рішення щодо проведення матчів при тих чи інших погодних умовах. Якщо гра відбулася, то не все було так погано. Газон у нас далеко не в найгіршому стані і входить в десятку найкращих в Україні. Стадіону лише півтора року і ще треба багато зробити, щоб він мав інший вигляд. Вболівальнику я б порекомендував піти попрацювати над газоном у Харкові, щоб він ніколи не був у такому стані як в Добромилі і як рік назад під час матчу з «Арсеналом». В той день там тільки дощу не вистачало, як в Добромилі. Не думаю, що людей, які побудували стадіон, варто звинувачувати у тому, що вони зганьбили український футбол.





- Семен Альтман відзначив: "...Я играл в Добромиле, когда работал в Мариуполе, в первой лиге – там прекрасный стадиончик, но уже тогда было ясно, что есть проблема с дренажом. Мы играли после ливня, и вода плохо уходила с поля..."

- Так, я це читав. Приємно, що Семен Йосифович це зазначив, стадіон дійсно затишний. В минулому році дійсно були проблеми з дренажем. Стадіон був збудований лише за півроку і на той час не все було враховано. Наразі дренаж значно вдосконалено.

- В якому стані поле зараз?

- На наступний день ми були здивовані тим, що гра на сто відсотків не знищила поле. Ми будемо ще раз запрошувати комісію, щоб вона знову перевірила стадіон.

- Часто ли общаетесь с Сергеем Ковальцом и коллективом вашей команды?

- З Сергієм Ковальцем ми спілкуємося практично кожен день по телефону. З колективом я спілкуюся рідко, так як сам проживаю у Києві. Але перед кожним матчем я обов’язково приділяю команді щонайменше годину. Також відвідую практично всі ігри та збори, тому, вважаю, контакт в нас є.

- Как возникла идея вкладывать средства в развитие футбола?

- Я вже не одноразово про це говорив. В розмові з моїм другом Віктором Івановичем Хлусом зайшла мова про бюджет ФК «Арсенал-2», на той час. Він спитав, чому я, маючи можливість вкладати гроші у футбол, цього не роблю, в той час, як сам дуже люблю цю гру. Ми домовилися, що я буду виділяти кошти, а він, як президент, буде організовувати ФК «Княжа». Нам за короткий термін вдалося вирішити всі питання, зареєструвати клуб та зібрати колектив. Три роки ми грали у другій лізі, потім вийшли до першої ліги, але нажаль, далі пройти не змогли.

- Не шкодуєте, що почали вкладати гроші у футбол?

- У фінансовому аспекті – точно ні. А морально – дуже складно, коли працівники ФФУ і багато вболівальників просто знищують паростки молодого українського футболу. Багато людей казало, що в нас немає грошей. Вони є, головне їх забрати з банків, які можуть зникнути. Нажаль, дуже багато коштів «застрягло» в банках. Всі негативні висловлювання в нашу адресу тільки стимулюють до того, щоб ще більше зробити для українського футболу. За три роки збудовано стадіон, базу, також вкладено кошти в збірну України і дитячий футбол.





- Як до вашого захоплення ставляться рідні?

- Тут мені дуже пощастило, тому що як батьки мої, так і сім’я, дружина, син, дочка, всі відвідують матчі і завжди готові затягнути пояски для того, щоб все-таки футбол був профінансований на належному рівні.

- Как считаете, когда УПЛ будет функционировать на том уровне, чтобы ею можно было гордиться и что, на Ваш взгляд, нужно сделать (2-3 тезиса) в первую очередь для этого?

- Після останніх зборів власників клубів в мене склалося враження, що всі очікують, що хтось прийде і все за них зробить. В цьому питанні керівники клубів проявлять дуже мало активності і це проблема. Президента можна було обрати дуже давно. На сьогодні це є найголовнішою проблемою. Другий тур який запланований на травень також може закінчитися нічим. Погано також, що власників сильно відволікає економічна ситуація яка склалася у світі. Думаю, що футбол став на інше місце, ніж він був до цього.

- У вас немає амбіцій щодо президентства?

- Амбіції є завжди, і я про це заявляв. Я знаю, що це буде не просто, адже Прем`єр-ліга не тільки футбол. Але сьогодні я не можу покинути клуб та своїх однодумців. Проте, це була б цікава пропозиція - очолити таку організацію.

- Чому під час голосування ви підтримали Рабіновича?

- Було видно, що нас очікують вибори між іноземцем та представником України. Я, до речі, не розумів як це могло статись, що від України була лише одна кандидатура. Не може людина з європейським менталітетом працювати в наших умовах. Я прикро здивований тим, що організація, який доручили підбір кандидатів, не надала хоч би три кандидатури людей з України.

- Наскільки відомо, Страхова Компанія "Княжа", одним з акціонерів і керівником якої ви являєтесь, зараз переживає скрутні часи. Припускаю, що останні два-три місяці її діяльність є збитковою. З яких джерел ви черпаєте ресурси для утримання команди вищої ліги? І чи правда, що на даний момент заробітна плата гравця ФК " Львів" становить 5000 грн. на місяць?

- У нас є контрольний пакет найпотужнішої страхової групи у східній та центральній Європі. Тож нас нічого не лякає. Інше питання, що в Україні і світі непроста економічна ситуація. Страхова компанія є спонсором ФК «Львів» в межах реклами, яка надається клубом. Основне фінансування було від моїх австрійських партнерів та від мене особисто. Тому стан справ в страховій компанії не може вплинути на фінансовий стан ФК «Львів». Щодо зарплатні, то вона - приблизно така, як припустив читач. Але, не треба забувати, що існують й преміальні.





- Чому ви відправили в відставку Юрчишина? Відомо, що ви товаришували з ним ще до того, як з"явилися ваші команди на футбольній карті України. Ви підтримуєте з ним зв`язок зараз?

- Ну, я не знаю, звідки така інформація, що ми товаришували... Ми познайомились в той день, коли його призначили тренером. Нас познайомив Роман Лаба. Після години розмови я зрозумів, що йому вдасться досягнути результатів, які я очікую від команди. Йому вдалося запросити кваліфікованих виконавців. На сьогодні, я думаю, що в нас прекрасні стосунки. В мене до нього немає ніяких питань. Нажаль, ми рідко спілкуємося, але це тому, що він живе у Львові, а я – в Києві. Це – прекрасна людина, і як фахівець він себе покаже ще не раз. Що стосується причин його відставки, то після перемоги над «Шахтарем» та нічиєї з «Металлістом» та «Ворсклою» ми піймали «зірочку» та «поплили». На мій погляд, тренерський штаб не зміг повернути команду в русло реальної боротьби, а тоді все тільки починалося. І після кількох програшів підряд треба було щось міняти. Хтось повинен був піти – чи тренер, чи гравці, чи керівництво... Інакше не могло й бути. А просити людину, як там – два тижні допрацювати? Ну, то, мабуть, несерйозно. Тому команду прийняв Лаба, а ми почали переглядати кандидатів, бо до самого моменту відставки навіть не думали про це. Сподівались, що все налагодиться. Багато було кандидатур, але зупинились на Сергієві Ковальці.

- Вы заявили, что легионеров покупать не будете принципиально, а как показывает практика, без (нормальных) легионеров команде светит максимум - борьба за место в середине таблицы. У Вас нет амбиций футбольных? Или это дело принципа?

- Насправді, я завжди формулюю трішки інакше: ніколи не кажи ніколи. Весь світ грає з легіонерами, і якщо я скажу сьогодні «ніколи», колись настане час, що і в нас будуть легіонери. Але, на сьогодні, принципово, дуже принципово, я хочу дати можливість зіграти українським хлопцям. І видно, що буквально на очах, всього за одне коло, злопці виростають на цілу голову. Звичайно, футбольна громадськість може це сприймати по-різному, але я вважаю, що тільки таким шляхом можна виховувати майбцтню зміну для збірної України. Ми всі прекрасно бачимо, що робиться у наших клубах-лідерах, і де всі наші молоді футболісти сьогодні знаходяться. Ми кажемо, що немає талантів, потім хтось розкривається - о! Виявляється – був. Чому він розкрився? Тому що рано чи пізно тренер дав йому таку можливість. За одну-дві гри – не розкриєшся. Я думаю, що на прикладі ФК «Львів» ми до кінця сезону побачимо, скільки, і якого якісного рівня будуть наші хлопці. Тим самим, вважаю, ми привертаємо до себе увагу львівського вболівальника и всієї футбольної громадськості. Тому що, коли інші борються за те, щоб було дев’ять, сім легіонерів, голосують, в нас цієї проблеми немає, у нас – український футбол, він буде на українських полях, з українськими гравцями. Доти, доки ми будемо знаходитись в Україні.





- У ФК "Львів" дуже багато вихованців футбольної школи «Карпати». Це і Баранці, Романюк і т.д. Їх дуже багато, щоб перечислити всіх. Всі ці гравці прийшли до вашої команди як вільні агенти, чи ви платили якісь гроші Карпатам? ...Або хоча б школам за їх підготовку?

- Ну, по регламенту школам точно ми всім заплатили, ні в кого немає жодних претензій. За Баранців, за Романюка і... я зараз точно не пам’ятаю, за багатьох футболістів ми «Карпатами» платили гроші. Вони, як молоді, до 21-го року, там були відповідні суми, ми все виплачували.

- Як Ви вважаєте, у Карпатах перспектив у цих гравців не було?

- Ну... Я вважаю, що були. Все залежить від тренера, на той момент тренер, можливо, не розгледів перспективи у цих хлопців.

- А не повертались вони потім до цього питання, не хотіли вернути назад?

- Ні, в мене таке враження, що десь, можливо, навіть, принципово... Розмови у нас про повернення не було.

- Чи задоволені Ви роботою директора клубу Романа Лаби?

- Це його новий директор питає? (сміється) Роман Лаба - вже спортивний директор, директор клубу – новий, Лебідь Василь Семенович... Йому, як менеджеру, ще треба багато вчитись, тому він на сьогодні очолює спортивну дирекцію, а не є директором цілого клубу.

- Уважаемый Юрий Иванович! Вы много сделали и делаете для развития детско-юношеского футбола в Бориспольском районе. Останется ли материальная поддержка футбольной школы в Счастливом на прежнем уровне?

- На сьогодні в нашій школі всі діти одягнені, нагодовані, школа працює; як ви знаєте, у нас зараз чотири команді грає у вищій дитяче-юнацькій лізі, то вони всі будуть грати. Все залишається на колишньому рівні. Хоча, дуже відверто, я незадоволений роботою школи, дуже незадоволений, тому що, нажаль, ми не змогли привити ні ідеологію, ні тренувальний процес таким, яким би, наприклад, бачив я його. Це, швидше, на сьогодні соціальний хороший проект.

На мій погляд, люди у «Княжій», які відповідали і відповідають за дитяче-юнацький футбол, все-таки, не дивлячись на прекрасне фінансування, не змогли втілити у життя ідеї, скажімо так, спонсорів і власників. Умови, на сьогодні, одні з найкращих в Україні, купол, натуральні поля, автобуси, харчування, все є. Не змогли ламати такий стереотип ще, мабуть, радянський... Я сам, на той час, коли більше уваги приділяв «Княжій», втручався в процес, але так і вдалось нам все реалізувати. Як на мій погляд, не вдалось знайти директора школи, який би вже бачив все це по-сучасному, по-новому. А хотілося б, знову ж, не іноземця взяти, нашу людину, яка б вже поїхала в «Аякс», в будь-яку країну Європи, взяла технології, купила б, в кінці-кінців, ці технології, повезла б тренерів... Ну, не змогли цього.





- І що ж Ви збираєтесь з цим робити у подальшому?

- Я думаю, враховуючи мою особисту зацікавленість у дитячому футболі, буду приділяти більшу увагу, і, думаю, влітку ми все поміняємо. Все-таки візьмемо програми, я просто особисто приділю цьому увагу.

- Звідкіля черпатиме резерви ФК "Львів" у подальшому, адже припинили існування "Княжа" Щасливе та "Княжа" Добромиль?

- Ну, на сьогодні, що стосується «Княжої» (Щасливе), у ФК «Львів» є такий же договоір зі школою у Щасливому, як і зі школою ФК «Львів», тобто, футболісти, які будуть перспективними, вони мають майбутнє своє, вони будуть грати у ФК «Львів». Щодо «Княжої» (Добромиль), вона припинила своє існування тільки у зв’язку з тим, що ми вийшли у Прем’єр-лігу, і більшість «Княжої» (Добромиль) поповнило ряди дубля ФК «Львів». На сьогодні, однозначно, у Добромилі буде команда «Княжа», яка буде грати на першість області.

- Чи відомо вам про ворожнечу між фанами Карпат і Львова, про неодноразові напади на фанатів золотисто-синіх? Що у клубі збираються з цим робити? Адже в такій ситуації команда може залишится зовсім без вболівальників...

- Ну, у нас немає офіційно зареєстрованого фан-клубу, хоча вже не один рік у насє вболівальники, яким ми надаємо атрибутику, з якими ми спілкуємось. Я десь, краєм вуха, у пресі, бачив, що така сутичка була, але чи це було з нашими фанами, чи з групою зацікавлених людей – я точно не знаю, тому просив би, хто знає більше, знає подробиці – щоб повідомили мене особисто. Можна без проблем зайти на сайт футбольного клубу «Львів», або страхової компанії «Княжа», або просто зайти в клуб, залишити свої координати – я особисто зв’яжусь, щоб з’ясувати всі подробиці.

- Юрій Іванович - які завдання стоять перед командою на перші 5 років?

- Я вище, здається, вже частково відповідав... Звичайно, свої корективи внесла економічна ситуація. У нас був чіткий план – два роки, і ми боремось за вихід в єврокубки. На сьогодні, я вже про це говорив, основне питання – це зберегти прописку у Прем’єр-лізі, а у міжсезоння скорегувати всі свої плани, і тоді вже поставити реальні завдання перед командою на наступний сезон.





- В нашому чемпіонаті виступають такі команди як ФК"Харків", МетаДон, Арсенал, ФК"Львів". Для чого в обласних центрах чи столиці по дві команди в Прем"єр-лізі? Все-одно люди майже не ходять на футбол у виконанні цих команд. Чи не було б краще, щоб ці клуби переїхали в інші обласні центри де нема команд взагалі, або не виступають на найвищому рівні? Наприклад, Харків міг би грати в Сумах, МетаДон в Макіївці, Арсенал в Черкасах або в Вінниці, ФК "Львів" в Тернополі. І вболівальників було б більше. Чому власники цих команд цього не роблять?

- Цікаве таке питання (сміється). Ну, по-перше це право власника, засновника клубу, можливість організувати команду там, де він хотів би це зробити. Переважно, якщо люди не мають якихось комерційних інтересів, вони хочуть це робити там, де живуть рідні, близькі, там, де вони народились. Це, що стосується ФК «Львів».

Стосовно переїзду... Звичайно, пропозицій, повірте, було дуже багато, це й Черкаси, і Чернігів, й Івано-Франківськ, дуже багато міст, де, на сьогодні, є команди, але, можливо, по фінансових умовах не мають шансів попасти в Премь’єр-лігу. Можливо, в цьому є якийсь раціоналізм, але, на сьогоднішній день я не бачу особливої проблеми, навіть якщо у якомусь місті буде два клуби. Давайте тоді взагалі рівномірно розсіємо по карті України всі клуби зі сходу, тому що, на сьогоднішній день, у Києві два клуби, два – на півдні, два – у Львові, який представляє всю західну Україну, а решта – всі на сході. За таким підходом можна розсіяти рівномірно, але треба враховувати – люди вболівають за свої клуби, мають якісь спільні інтереси, якісь звичаї... Стосовно фінансування, можливо, це й цікаво, але чи стане клуб з іншого міста тобі рідним – це вже питання.

Можна шукати спонсора, але кидатись клубами... Як от багато хто ж чиновників говорить – та ви собі їдьте в Луцк, ще кудись...А як же люди? Як гравці, як вболівальники? Таке можуть казати лише люди, що, на мій погляд, взагалі не розуміються на футболі. Це – чисті «комерсанти від футболу», для яких дійсно немає різниці – їм головне «скосити» побільше грошей на футболі, на футболістах, можливо, на ситуації. А якщо ми хочемо грати, як мінімум, у Львівській області, ми повинні там грати. Бо там є наш вболівальник. Ось у Луцьку, як мені здалось, саме цієї теплої підтримки, яка в нас завжди була у Львові та у Добромилі, хлопцям і не вистачало.





- Візьміть приклад з пана Савченка і розкажіть про свою роботу з суддями у минулому чемпіонаті, завдяки якій ФК "Львів" й потрапив до ПЛ.

- Ну я, не так давно, у програмі «Відверто про футбол», для розумних людей вже все розказав. Єдине, що можу додати – клуб завжди ставить акцент на гру на полі, на результативність футболістів. Всі закулісні ігри, особливо в Прем’єр-лізі, наш клуб НЕ-ЦІ-КАВ-ЛЯТЬ. І ми не тільки будемо грати українцями, а, навіть якщо нам доведеться у останніх турах боротися за виживання, будемо це робити чесно і до кінця.

А завдяки чому ми вийшли до Премь’єр-ліги... Мабуть, треба було тим, хто це пише, хоч один раз прийти та подивитись гру команди. Команди, яка на сьогодні на 90 відсотків складається з тих гравців, що грали у першій лізі. І результати, які сьогодні демонструє клуб, це – складом, який грав в у першій лізі. Для спеціалістів це говорить саме за себе.

Що стосується ситуації з Савченко, я давно вже за те, щоб при Федерації футболу України, при Прем’єр-лізі, будь-де, де це дозволяють юридичні норми, створити спеціальну службу, яка буде розслідувати всі ці питання. Щоб ми сьогодні не заявили, все зведеться до одного – до брудних розмов, поливання тих чи інших людей брудом, до обвинувачень, далеких від правди.

Будь-ласка, є факти - все можна розслідувати, як в Європі. Нехай суддівська комісія публікує оцінки, що виставляє, нехай вивішує звернення клубів по тих чи інших випадках, нехай люди дивляться на те й на інше, і все буде прозоро й чисто.

- У цьому чемпіонаті у Вас було багато претензій саме до суддівства?

- Можливо, не так багато по суддівству, як такому, але ми завжди (це теж є принципом нашого клубу), щоб не бути голослівними, подаємо на розгляд Експертної комісії відеоматеріали. По ФК «Львів», в першому колі, це були, мінімум, три рази; і, мінімум, дві «двійки» отримали судді у матчах за нашою участю без подання матеріалів.

По останній грі, ФК «Львів» - «Металург» (Запоріжжя), ми також подали матеріали в Експертну комісію. Звичайно, ми не звинувачуємо сьогодні в упередженому ставленні – є й помилки суддівські. Але набагато гірше – це коли саме упередженість, котру, як підтвердить багато спеціалістів, не так то й легко виявити. Футбол – це суб’єктивізм, але, якщо буде служба, яка зможе розслідувати той чи інший інцидент (це й законне прослуховування телефонних розмов, і перевірка фактів, і все інше)...

- Але й зараз існує Комісія з етики і чесної гри ФФУ, навіщо ще одна?

- Та ні, ну це ж не те! Якщо там будуть відповідні повноваження для реального розслідування, або хоча б звернення до структури, що має відповідні ліцензії, до правоохоронних органів, тоді буде результат. А так це все зведеться тільки до незрозумілих балачок.

- Але ж Ви, якщо не помиляюсь, ні разу не запрошвали іноземного рефері до обслуговування матчів?

- Були пропозиції від тренерського складу, але ми відмовились. Навіть, скажемо простіше – це теж було принципом. Я завжди говорив, і на зборах з суддями – для того, щоб про щось говорити, спочатку треба їм довіряти. Останні події демонструють, що помиляються й іноземні судді. Ось я би – категорично заборонив залучати іноземних суддів, бо ми вже свідомо, наперед, дискредитуємо наш суддівський корпус, запрошуючи іноземців. І все.

- Але ж самі потім і подаєте протести?

- Так, звичайно, але це – нормальний процес, ми навіть зобов’язані подавати, а як інакше? Як потім тим же інспекторам, суддівському комітету визначати, хто кращий, хто гірший? Я, навіть, коли ми ще гралиу першій лізі, пропонував пану Дердо, щоб самі клуби виставляли оцінки суддям. Нехай, у запалі, але обидва клуби, середній бал буде об’єктивним... А ще можна ввести якусь преміальну систему для суддів за гарне суддівство. Тим, хто гарно відсудив протягом сезону – заплатимо преміальні, а тих, хто гірший... Комітет їх, мабуть, звільнить від виконання обов’язків...





- В інтернеті на аукціоні було помічено лот продажу футбольного господарства Княжі. Для чого ви вирішили все продати? Які в вас футбольні плани?

- Так, перед тим, як було прийняте кінцеве рішення про зняття клубу (а це ще тоді була неофіційна інформація), почався пошук партнерів, і до цього моменту ведеться цей пошук. Що найбільш цікаве - у тому числі і для того, щоб добудувати готель із медично-реабілітаційним центром для спортсменів, в першу чергу – футболістів. Видно, хтось «перестарався», в Росію була закинута на сайти така інформація, ну, видно, хтось хотів заробити грошей, з тих, хто це знав. Офіційно, переговори проводяться зі всіма бажаючими, навіть, наскільки я знаю, пропозицію від ФК «Княжа» було направлено всім клубам Прем’єр-ліги, пропозицію взяти участь у цьому проекті. Тим більше, що цей проект включений до ЄВРО-2012. Ну. На сьогодні немає офіційного списку, але хто там тільки не був – від інспекторів УЄФА до адміністрації, міністрів, але – жодної копійки, тільки водять туди – дивіться, ми ж будуємо!

- Скільки коштує оренда стадіону "Авангард" в Луцьку ??на один матч? Чи сподобались вам умови на стадіоні у матчі ФК "Львів" - "Металург" (Запоріжжя)?

- Реально, Луцьк нам обійшовся в 15 тисяч гривень – місту, 35 тисяч гривень – клубу ФК «Волинь», звичайно, дуже теплий прийом, хочу ще раз подякувати і Столяру Василю Андрійовичу, і Кварцяному Віталію Володимировичу, дійсно, відчувається, що це – професіонали, що нас прийняв футбольний клуб. І підлеглі всі мої сказали, що все було легко, всім забезпечили, всі себе дуже комфортно почували. Єдине, що, дійсно, глядачів ми не відчули, своїх вболівальників нам не вистачало, їх не так багато було, а місцевих глядачів зрозуміти можна – у них є свій клуб, вони просто прийшли подивитись: що ж буде? І все ж таки, користуючись нагодою, ще раз хочу подякувати і президенту, і Кварцяному. Все було просто супер.

- А якщо порівнювати з львівською «Україною»?

- Ну, якщо порівнювати... у всякому разі, за першу частину чемпіонату ми заплатили більше мільйона гривень футбольному клубу «Карпати».

- Які перспективи реконструкції стадіону "Сокіл" у Львові? Перше питаня, яке хотів би вам поставити - на якому етапі зараз перебуває передача документів на стадіон Сокіл у Львові? Які перспективи того, що клуб гратиме невдовзі у Львові саме на цьому стадіоні?

- Стадіоном „Сокіл” (як і іншими місцевими аренами) ми цікавились відразу, як тільки клуб перебрався до Львова. Нам обіцяли і одна влада, і інша, але тільки на словах. Якби ми тоді отримали любий із застарілих стадіонів, то зараз на тому місці вже стояв би новенький 15-тисячник (на той час ми мали вкластися в 15 мільйонів доларів). І вже сьогодні ми б там грали, а всі питання стосовно домашньої арени були б зняті. На сьогоднішній день стадіон „Сокіл” нам надали в оренду на десять років (маю на увазі розвалені трибуни, а також спортзал), але ж спочатку обіцяли на 49! Але навіть при цьому нам так і не дозволили орендувати землю. Місцева влада всіляко гальмує цей процес. Як наслідок ми вже маємо проект будівництва, але він не прив’язаний до території. Хочу підкреслити, що ми хочемо і будемо грати саме у Львові. Саме пізніше це буде тоді коли збудують стадіон під Євро-2012, або ж, як тільки ми отримаємо в аренду землю на „Соколі”. Ми відразу почнемо проводити земельні роботи. Але на даний момент ми знаходимось на роздоріжжі.



Наприкінці, хочу подякувати читачам за їх запитання, побажати у ці нелегкі часи підтримувати свої команди та весь український футбол; а вболівальникам ФК «Львів» особисто подякувати за їх палку підтримку, яку завжди відчувають футболісти та тренери нашої команди.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
IgorD (Чернігів)
В свете последних матчей ФК Львів взялся за дело... Ковалец - молодец! Львов, давай дерби!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 127
IgorD (Чернігів)
В свете последних матчей ФК Львів взялся за дело... Ковалец - молодец! Львов, давай дерби!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Ответить
0
0
4football (Київ)
З сайту ПФЛ репортаж щодо проведення Кубку ПФЛ на стадіоні в Щасливому - http://pfl.com.ua/new/video_46.html
Ответить
0
0
the6ra (Киев)
Ось ще дещо цікаве - http://pfl.com.ua/new/video_46.html
Ответить
0
0
the6ra (Киев)
Між іншим це побудовано завдяки ЮІ http://fclviv.com.ua/fcl/media/photo.php?PAGE_NAME...
Ответить
0
0
Павло Булах
2_Горянин (Львів) Ну що я можу вiдповiсти? Те, що вона (конференція) на сайтi була - можу запевнити. Чому пошук не видавав - пiдказати не можу. Менi - видавав, а чому у Вас саме така проблема виникла, може сказати, мабуть, тiльки програмiст, який цей пошук писав...
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
А навiщо це робити на Яндексi? Чому не вписати у поле пошуку на цьому сайтi "Альтман" i не нажати на кнопку "Шукати"? Перший матерiал, який запропонує пошук, буде онлайн-конференцiя з паном Альтманом. Павло Булах 25.03.09 11:32 ________________________________ Прошу прощення за втручання. Якраз перед тим як запитати про конференцію з Альтманом, я неодноразово вводив у полі пошуку слово Альтман і мені знаходили старі матеріали. Конференції там не було!
Ответить
0
0
ДЗЕНЯ (Талнах)
Можливо самий нормальний варіант - назвати команду ФК Львів ( Львівська область).
Ответить
0
0
slfc (Львів)
всі президенти однакові (нові стадіони, єврокубки... бла бла бла) Наразі цілі конкретні лише у троьх власників у ПЛ і ці команди як не дивно в призерах
Ответить
0
0
harvester (Львів)
Стільки запитань до скромної персони Кіндзерського...
Ответить
0
0
@Олег@ (Днепропетровск)
moderator 25.03.09 12:08 Согласен полностью с Вами , но вы иногда сами размещаете темы, которые к футболу не имеют ничего общего.........Например статья что Пупкин будет финансировать общество ЦСКА ..........,если чесно
Ответить
0
0
Bbats (Ів-Франківськ)
Згідний,критикувати і обсирати ми всі вміемо,на жаль більше нічого іншого робити не вміемо.А Ю.І.Кіндзерський по крайній мірі,щось робить і вже чимало зробив.ФК Львів-вперед!!!
Ответить
0
0
Roger (Чернигов)
Якщо в Добромилі стадіон входить до десятки найкращих в Україні, то уявляю, які ж тоді інші. І що буде з тією поляною, якщо її потопчуть так, як інші?
Ответить
0
0
oseledec (Івано-Франківськ)
Люди, я шось так пройшовся по коментах і бачу багато критики в сторону Кіндзерського. Як на мене, в даний момент робиться дуже багато зі сторони Ю. Кіндзерського у вкладання коштів в свою команду, якщо ви слідкували минулого року за ФК Львовом і бачили клька ігор за участю команди, можна було побачити що хлопці насправді ентузіасти і рвуться грати у фотбол, їм ще можливо далеко до гравців Динамо чи їм подібних команд, тому в них є стимул грати і вдосконалюватися, а з атмосферою в клубі яку створив пан Юрій їм це буде зробити набагато простіше. і ймовірно (це якщо команда втримається в ПЛ цього року) команда насправді почне прогресувати вже на слідуючий рік, і може опинитися десь посередині тур. таблиці. Можливо і правильно з боку призедента Львова залишити гравців (зіграних уже) в команді і думати як створити інфраструктуру клубу поки ще є можливість. Я був би звісно дуже радий якби Львів нарешті міг грати у Львові знову. Оці кидання команд в інші міста і на інші поля ні до чого доброго звісно не веде, але ми всі розуміємо що в нас хочуть заробити гроші на футболі з нічого.
Ответить
0
0
mihelson (борисполь)
Это просто ОЧЕНЬ дорого и нужно иметь истинное желание развивать "украинский футбол" на деле а не на словах -------------------------------------------------- Да...Надо поехать в Африку, организовать там сборные пункты для мальчиков-негров и переправлять их в Счастливое... Киндзер ЧЕТКО сказал - люди у «Княжій», які відповідали і відповідають за дитяче-юнацький футбол, все-таки, не дивлячись на прекрасне фінансування, не змогли втілити у життя ідеї, скажімо так, спонсорів і власників.... Наверное, уважаемый, Вы были один из тех, кто не сумел РАБОТАТЬ ПО -НОВОМУ....:))))
Ответить
0
0
srg (херсон)
В курсе. Идеи профессиональной ФШ (я пишу о школе-интернате в с.Счастливое ) просто нет и соответственно того чего нет не может и осуществиться. Там на базе школы-интерната для детей сирот когда-то директором этого интерната (Любителем футбола)приглашались учителя физкультуры с футбольным уклоном. Постепенно количество тренеров увеличивалось и к занятям любимой игрой мальчишек стали привлекаться и дети окрестных сёл. Примерно то-же происходит и сейчас.Это НЕ ПЛОХО.Так работают сотни таких школ доставшихся нам после Совка. Сейчас эти дети одеваются(лись)Киндзерским в футбольную форму.Тренерам доплачивались(ются)небольшие деньги.Инвентарь-соответственно.Прплачиваются взносы за участие возрастов в ЧУ. У этих детей есть большой плюс перед тысячами своих сверстников в подобных посёлках - 2 хороших поляны и самое главное крытый манеж. Не знаю ,правда,пускают лиих туда.Они могут и должны сказать СПАСИБО и Киндзерскому и директору интерната за это. НО к профессиональной детской футбольной школе это не имеет никакого отношения,о создании которой любит говорить пан. Это просто ОЧЕНЬ дорого и нужно иметь истинное желание развивать "украинский футбол" на деле а не на словах.Подчеркну - развивать а не создавать команды-однодневки состоящие из молодых украинских футболистов а потом выбрасывать их на произвол.
Ответить
0
0
rom (lviv) (Львів)
srg (херсон) Можливо ви тоді вкурсі яка ідея так і не реалізована в футбольній школі? І в що то впирається?
Ответить
0
0
moderator
2tall4you (Corpus Christi, TX) 23.03.09 21:47 vencyk21 (Львів) 23.03.09 15:03 viman (Харьков) 24.03.09 11:55 Севчик (Харьков) 25.03.09 01:00 tsuniu (new-york) 25.03.09 03:05 Корд (Харьков) 25.03.09 08:21 M&M (Lviv) 25.03.09 09:57 Заблокированы. Не забываем, что раздел называется "Футбол" и как нестранно для обсуждения ФУТБОЛА он и был отделен на форуме сайта. Политика, языковые, межнациональные и прочие офф-топные посты в данном разделе пресекаются недельной блокировкой. Для обсуждения подобных тем есть немодерируемый раздел форума "Дискуссионный клуб".
Ответить
0
0
Корд (Харьков)
M&M (Lviv) 25.03.09 09:57 YuraS (Киев, Харьков) 25.03.09 10:57 Ребята, вы либо не поняли что я написал, либо не захотели понять. Я только написал, что в средневековом(13-16 века) топониме Малая Русь и выражении малоросы нет ничего уничижительного. Гораздо позже(в 18 веке) нашим диким северо-восточным соседям(временно выделившемся в отдельное государство:)) пришло в голову, что малоросы меньшие братья великоросов. На самом деле все наоборот. Ну а к чему нам обрашать внимание на их фантазии? Кстати в XV веке территория называвшаяся Маляа Русь охватывала не только современную Украину, но и Беларусь, часть России, Польши и Литвы.
Ответить
0
0
Павло Булах
2_Олексин (Новочорна) А навiщо це робити на Яндексi? Чому не вписати у поле пошуку на цьому сайтi "Альтман" i не нажати на кнопку "Шукати"? Перший матерiал, який запропонує пошук, буде онлайн-конференцiя з паном Альтманом.
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Павел Булах 25.03.09 11:03 Може й так, але ПОВНОГО матеріалу з С.Альтманом на росйській на Яндексі я також не бачив... Можливо, погано шукав...
Ответить
0
0
Павел Булах
oleh86 (Stryi) 25.03.09 04:46 У гостя редакции, уважаемый, иногда бывает чуть больше времени (как у Семена Йосифовича Альтмана, с которым беседовали более трех часов), а иногда бывает чуть меньше. Поэтому те вопросы, которые имели какой-то намек на смысловой повтор, мы, на всякий случай, оставили под конец. И некоторые просто-напросто задать не успели. Все просто. --- srg (херсон) 25.03.09 08:35 Что касается Вашего обращения к какому-то кореспонденту, хотел бы предложить пробежаться по ветке и просмотреть вопросы, заданные читателями. Те, которые были заданы журналистами редакции - являлись лишь дополнительными и уточняющими к основным вопросам, заданным читателями и появлялись в процессе беседы. Если Вы полагаете, что нам больше нечего делать, чем выдумывать вопросы, когда есть целый список уже готовых, Вы ошибаетесь. Нам и без этого есть, чем заняться. --- Олексин (Новочорна) 25.03.09 11:00 Яндекс.Новости негативно относится к проставлению украиноязычных материалов в свой экспорт и потому просит издания, с которыми сотрудничает, внимательно следить, чтобы таковые материалы в экспорт не попадали.
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Для Павла Булаха, UA-Футбол !!!!!!! Павло Вікторовичу, на хост Вашого корра Сергей Сытник 23.03.09 14:15 спробую дати невеличку пораду аматора стосовно нової серії матеріалів подібного гатунку, і загалом... Можливо, моя порада стосуватиметьс питання "винаходу велосипеда", тоді вибачайте... І все ж... От Ви закінчили, бачу, досить таки пізно (після опівночі, вже 25-го) оформлення відповідей пана Кіндзерського у відповідний закінчений матеріал... А на Вашому сайті цей матеріал датований ще 23-ім числом..., коли було "задавайте питання"... І цього, ВЖЕ СВІЖОГО, матеріалу нема на гілці http://www.ua-football.com/news/ . Мабуть тому його нема на Яндекс-новости, на гілці http://news.yandex.ru/yandsearch?rpt=nnews2&catnew... . Хоча Яндекс подекуди не гребує і україномовними матеріалами суто на нашій державній... Ну, якщо так - нема матеріалів - знижується кількість відвідувань Вашого/ НАШОГО (так хотів би вважати, з Вашого дозволу) сайту з усіма наслідками стосовно позиції рекламодавців... Зайвим підтвердженням не досить таки продуманого алгоритму з боку редакції стосовно розміщення матеріалів слугує запитання колеги Горянин (Львів) 23.03.09 13:55 на цій же гілці... До речі, і я мав "честь" поритися в архівах сайту, щоб знайти відповідний матеріал з відповіддями С.Альтмана! А не кожному таке риття до вподоби... Мабуть, тра буде дещо змінити в цій площині... А що саме - і сам не знаю... Вам має бути видніше! Я просто лише виказав зауваження зі сподіванням, що Ви звернете на нього увагу. Для спільної ж користі...
Ответить
0
0
YuraS (Киев, Харьков)
Корд (Харьков) 25.03.09 08:21 Да все возмущает. Я украинец, а не малорос. А оно сбежало отсюда, как крыса с корабля, сидит себе в штатах и называет таких как я малоросом. К таким персонажам на все 100 подходит определение из "Брат 2" - родина там, где задница в тепле. M&M (Lviv) 25.03.09 09:57 + 1.000.000
Ответить
0
0
srg (херсон)
Ок. Только это моё собственное мнение и я, его, ни вкоем случае , никому не навязываю. Убеждён что на один и тот же вопрос перспективнее смотреть параллельными взглядами чем перпендикулярными. В двух словах.. первое - я ЗНАЮ его отношение к людям,футболистам,специалистам которые, в короткий срок моей работы директором ФК Княжа, оно - ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ во всей красе этого слова. второе - заявление о думах развития футбола и в особенности детского - мягко говоря неправда.За прошедшие 3 года не сделано ничего.Подчёркиваю не сделано.Говорить об этом ему зачем-то надо а вот делать? Насос,дружище твой вопрос действительно не совсем "по существу" и на него сложно ответить в двух словах и при этом быть (или постараться быть)максимально обьективным. Извини.
Ответить
0
0
M&M (Lviv)
Корд (Харьков) 25.03.09 08:2 ---------------- ....вона хотіла сказати, що існують малороси, хохли, цигани...і тд. ...я є українець, якщо ти себе і що когось вважаєш малоросом, то це і є та біда через яку ми в лайні.
Ответить
0
0
KALASH (Одесса)
ПРИГЛАСИТЕ МАРУСА СЮДА!!! ПЛЗ!
Ответить
0
0
Насос (Львів)
srg (херсон) 25.03.09 08:35 Загальна думка про Кіндзерського і то що він робить склалась (особисто в мене) позитивна. Судячи з твого коменту - це не зовсім так. То ж розкажи плз, що саме побудило тебе з таким сарказмом висловлюватись про нього. Розумію, питання не зовсім "по существу", і все таки.. в двох словах опиши загальну картину.
Ответить
0
0
srg (херсон)
Корреспондент - не стыдно? Вопросы задавали участники форума или только Вы? "Задавайте вопросы..?" Пришел "приверженец" украинского футбола (кстати ,что-это и чем ЭТО отличается от просто футбола?) проговорил то ,что хотел,то,что удобно и пошел. Вопросик удобный - ответик в порядке.Благодать. Беленький пан Киндзерский и пушистенький.Заботится о "украинском футболе" строит спортивные арены,молодых футболистов выращивает ну просто красавец. Смешно и горько. Если у кого есть вопросы к человеку работавшему непосредственно в клубе Пана - готов ответить (только по существу).
Ответить
0
0
Корд (Харьков)
YuraS (Киев, Харьков) 25.03.09 07:46 А что тебя возмущает? Да мы малоросы, и нет в этом нечего обидного. Малая - исконная, центральная. Входят в нее изначальные руские княжества, Киев, Чернигов. Великоросы - позже присоединенные территории, провинция. А tsuniu помесь поляка/венгра/румына и судя по всему пиндоса.
Ответить
0
0
YuraS (Киев, Харьков)
tsuniu (new-york) 25.03.09 03:05 Мы малоросы?! А ты кто, позволь узнать?
Ответить
0
0
oleh86 (Stryi)
Просто ганебно і для УА-Футбол, і для Кіндзерського, що відповіді на запитання давалися вибірково.
Ответить
0
0
tsuniu (new-york)
та яка образа,-вони горді від того:))...ги..таракани:))))
Ответить
0
0
2tall4you (Corpus Christi, TX)
так це ж також люди - тим більше українці - не смій їх ображати!!! :))) Ідіоти не розмежовуються за ареалом проживання, вони як таргани - всюди:)
Ответить
0
0
tsuniu (new-york)
to 2tall4you (Corpus Christi, TX) віцю,не чіпай малоросів,бо ся не відмиєш:))
Ответить
0
0
2tall4you (Corpus Christi, TX)
1) Я - дівчина 2) "Іноді краще жувати ..." - просто нажимай кнопку "Вкл." для мозку - коли розкриваєш рот, а то ... :(((
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
2tall4you (Corpus Christi, TX) 25.03.09 02:54 А к чему там жвачка? Олень,одним словом.Очередной "интернетбоец"
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Извечный вопрос;"А судьи-КТО?". Я думаю решение созревает где-то ВЫШЕ. Спасибо за интересную дискуссию,Павел.Спокойной ночи,а то не встану завтра(сегодня).
Ответить
0
0
2tall4you (Corpus Christi, TX)
Севчик (Харьков) 25.03.09 01:00 І до чого тут Бандера?!? Ідіот - одним словом - Харьок (не в образу іншим адекватним харківчанам)
Ответить
0
0
Павел Булах
Вот видите, мы опять пришли к вопросу об отмене и переносе. А я ведь у Вас об этом спрашивал еще семь комментариев назад. Помните? В чьей компетенции дать оценку состоянию газона и отменить календарный матч чемпионата?
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Я это понимаю,но должна быть четкая грань между "болотом" и плохим полем.Теперь,когда "урок" выучен,даже стали матчи отменять.А помните,когда "мертвое" на тот момент "ДК" по пояс в снегу "отоварило" 2-0 "ШД",который был тогда на две головы выше? Выгодно-играем,невыгодно-переносим???
Ответить
0
0
Павел Булах
Вы непоследовательны. :) Сами упомянули Англию, а когда попросил перечислить газоны, соответствующие английским, Вы о котлованах заговорили. :) И знаете почему? Потому что если бы мы пошли Вашим путем, оставить в Премьер-лиге можно было бы команд так пять-шесть. Вы хотите играть чемпионат пятью-шестью командами? Вряд ли. Да, кстати. Завтра найдите на ветках нашего английского обозревателя Елену Гончар и попросите у неё ссылку на один из английских стадионов, где вместо газона - озеро. Это я об английских дренажах. Вы скажете - так погодный катаклизм. А я спрошу - а в Добромыле что было, солнечные ванны? А в Сумах в прошлом туре? Спросите львовян и сумчан, сколько там осадков вывалило... А в Киеве в в позавчерашнем дерби? Когда Симоненко мяч катнул, а он поплыл? Вряд ли на стадионе имени Лобановского за газоном не смотрят, не так ли? Да и в Харькове, наконец, когда с "Динамо" играли, чего уж греха таить, газон тоже не английский был? А в Днепропетровске, на новенькой "Днепр-Арене"? Газоны газонами, а погода - погодой. Это разуметь надобно.
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Ну если следовать такой логике,давайте играть в котлованах.Вон в хоккей уже "на асфальте" играем.
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Кстати, Воскресенского очень жаль.Он в этой истории,просто "крайний".Как говорится "Все украдено до нас".
Ответить
0
0
Павел Булах
Хорошо. Давайте зайдем с другой стороны - какое количество газонов и каких именно стадионов в четырех стартовых февральско-мартовских турах соответствовали уровню газонов Англии и Германии? Если не сложно - перечислите. А остальных - отправим по КФК играть.
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Вот тут я в корне с вами не согласен! Пока будут клубы без должной инфраструктуры,ради "галочки"-наш футбол обречен!Я хорошо знаю клубы,которые по тем или иным причинам "растворились". Да-их жалко.Но...Лицензирование должно быть "жестким",без всяких поблажек.Вы можете представить игру на такой поляне в Англии,Германии??? А выпускать клуб в ПЛ за то,что у него красивые болелы...Это касается и "ХХ" с "АК". Я на стадионе с 12 лет(1979г).При Союзе порядка больше было,чем сейчас.Грустно от всего этого.
Ответить
0
0
Павел Булах
Пожалуйста. По второму вопросу, по фразе "В высшей степени хамством,было загнать ФК в болото,перед предстоящим матчем УЕФА!" Давайте по порядку. Есть футбольный клуб. У него есть стадион. И то, и другое - хорошо, ибо куда хуже, когда нет ни клуба, ни стадиона. Пообщайтесь на эту тему с болельщиками тех клубов, которые по причине отсутствия финансирования канули в лету, несмотря на славную историю, исчисляющуюся десятилетиями. Или с теми, чей клуб своего стадиона не имеет. Идем дальше. Есть стадион, который прошел лицензирование и был допущен к соревнованиям. На этом стадионе назначен календарный матч чемпионата Украины в Премьер-лиге. В Добромыль приезжает делегат ФФУ, причем не кто-нибудь, а, на секундочку, глава Комитета по вопросам стадионов и безопасности проведения соревнований. Как Вы полагаете, этот человек в состоянии оценить состояние газона? Я полагаю (и Вы со мной, наверняка, согласитесь), что в состоянии. По идее, лучше, чем кто-либо другой. Также, присутствует и арбитр ФИФА, за плечами которого четырехлетний опыт обслуживания матчей элитного дивизиона, который компетентен признать газон непригодным для проведения матча. И что в результате? Матч состоялся. Как Вы полагаете, чья вина в том, что он все-таки состоялся?
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Спасибо за исчерпывающий ответ.Кстати,после нашего матча с "АК",я и нашу поляну назвал "свинарник".Ну нельзя играть на таких полях!!! Даже во имя всего Укр. футбола. А у пана Киндзерского другое мнение.
Ответить
0
0
Павел Булах
2_Севчик (Харьков) Так, Вы сменили тон - это уже хорошо. Неужели для этого каждый раз необходимо прописывать Вам отдельный комментарий? Идем дальше. Правы ли "в отношении добромыльской поляны"? А в чем именно? В том, что обозвали стадион свинарником? Наверное, неправы, ибо это не свинарник. Так же, как неправы и те, кто в матче с "Арсеналом" называл свинарником (или словечками покрепче) газон ОСК "Металлист". А почему неправы? Потому как формулировки в любом деле - штука немаловажная. Вот я Вас могу назвать излишне агрессивным читателем, а могу, скажем, матом отоварить, но с тем же исходным смыслом. В первом случае мы пообщаемся, во втором - поругаемся. В этом и заключается важность формулировок. Так и со "свинарником". Идем дальше. О хамстве. Вы нахамили лично мне, поэтому я Вам о хамстве и написал. Что касается Вашей ругани с остальными читателями, для этого на сайте есть модераторы. Чтобы оценивать критическую или не критическую степень "накала" в дискуссии. Последнее, о ровном отношении. Если бы мое отношение и отношение моих журналистов ко всем украинским клубам не было ровным, это интернет-издание, верно, не пользовалось бы некоторой популярностью у читателей из самых разных уголков Украины. В том числе, и харьковских читателей. Это лучше всяких слов иллюстрирует одинаково ровное отношение ко всем городам и клубам. И когда я говорю, что равно уважаю как Юрия Ивановича, так и Александра Владиленовича, ибо эти люди что-то делают для украинского футбола, то, по моему скромному мнению, это абсолютно естественная и логичная позиция. Я - футбольный журналист, как, по Вашему мнению, я могу иначе относиться к людям, которые развивают футбол в Украине? :) Вот такие дела.
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
В высшей степени хамством,было загнать ФК в болото,перед предстоящим матчем УЕФА!Где же Ваши геройские репортажи на эту тему? Знают Все-откуда "ноги растут".Знают,но молчат.И Вы все прекрасно понимаете.Поэтому-не надо упреков.
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Павел Булах 25.03.09 01:15 -------------------------- Послушайте,Павел!Вы считаете,что я не прав в отношении добромыльской поляны? Вы читали посты некоторых штатских??? Где ваши рассуждения о хамстве??? А насчет ровного отношения ко всем клубам-не смешите меня.
Ответить
0
0
Павел Булах
2_Севчик (Харьков) Вы когда-нибудь задумывались о том, что хамство по всем фронтам - не лучший способ поддержания дискуссии? Или Вы здесь не за этим, а просто чтоб поругаться с как можно большим количеством людей? Какая же тогда от Вас ценность, как от собеседника на форуме? Что касается "киевско-западного адвокатства", Вы находитесь в плену у довольно примитивных штампов. Я равно уважаю как Юрия Ивановича, так и Александра Владиленовича. Ибо эти люди что-то делают для украинского футбола, земной им поклон. А за что уважать, допустим Вас? За ругань и хамство на интернет-форумах, за зажатое в рамках штампов мышление? Подумайте. Ведь каждого человека должно за что-то уважать. Главное - понимать, за что.
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
2tall4you (Corpus Christi, TX) 23.03.09 21:47 --------------------------- Откопай Бандеру,и залепи рот ему.Желаю удачи.
Ответить
0
0
bartezz (Львів)
А всім харківським -перед тим як щось говорити треба трошки подумати!!!!!!забагато на себе берете навіть за дуже багато...
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Павел Булах 25.03.09 00:28 ----------------------------- Повнимательнее будьте,Павлик.Я предлагал не 1грн,а несколько побольше.А киевско-западному адвокатству,я не удивляюсь.Сушите весла.
Ответить
0
0
bartezz (Львів)
Дякую за інтерв*ю, Ви дійсно президент Української команди!!!!!!!!!
Ответить
0
0
Павел Булах
2_Ka3anT1p (Chikago) И за что же Вы его уважаете? За то, что лихо предлагает выслать ЦЕЛУЮ гривню человеку, который вкладывает миллионы в развитие украинского футбола? :)
Ответить
0
0
marchelo (Киев)
Вы когда нибудь в Добромыль заглядываете? Там свинарник один-стадионом называют.Вы в курсе вообще? Если надо,харьковчане сбросятся по 1грн. и пришлют Вам 2 ляма на лавочки,траву,и.т.д. Севчик (Харьков) 23.03.09 20:47 давай сброситесь по 20ке да стадиончик нехилый построите во Львове, думаю местные будут вам благодарны, а расбрасываться этими жалкими и хамскими заявлениями уже пора прекращать!
Ответить
0
0
marchelo (Киев)
Вы когда нибудь в Добромыль заглядываете? Там свинарник один-стадионом называют.Вы в курсе вообще? Если надо,харьковчане сбросятся по 1грн. и пришлют Вам 2 ляма на лавочки,траву,и.т.д. Севчик (Харьков) 23.03.09 20:47 попуститесь со стадионом , достали уже всех!!!!
Ответить
0
0
Ka3anT1p (Chikago)
Севчик (Харьков) - респект тебе УВАЖАЮ!!!
Ответить
0
0
zdorovyj (Мариуполь)
КАК ВСЕГДА ХАМЯТ ОДНИ ХАРЬКОВСКИЕ ПИСАКИ! ЧТО ЗА ВОСПИТАНИЕ? МОЖНО ПОДУМАТЬ ПОЛЕ НА ИХ СТАДИОНЕ БЫЛО В ОТЛИЧНОМ СОСТОЯНИИ НА ОТВЕТНОМ МАТЧЕ КУБКА УЕФА. ПРОСЬБА НЕ ОБРАЩАТЬ ВНИМАНИЯ НА ХАМОВ А МОДЕРАТОРУ БАНИТЬ ПОДОБНЫХ ГОРЕ АВТОРОВ НАВСЕГДА.
Ответить
0
0
hateman (Stanislawiw)
Чому ФК Львів не може грати в Івано-Франківську? Адже там непоганий стадіон, якому зовсім трохи не вистачає до норм ПЛ. Місто вже давно шукає інвестора для завершення його будівництва. Чи не виникала у Вас ідея стати тим самим інвестором?
Ответить
0
0
pimpa (Винница)
Це правда, що більшість футболістів на чолі з головним тренером ФК Княжа переїжають до Вінницю де будуть виступати за місцеву Ниву???
Ответить
0
0
Волинь (ЛУЦЬК)
Скільки коштує оренда стадіону "Авангард" в Луцьку на один матч?Чи сподобались вам умови на стадіоні у матчі ФК "Львів" - "Металург" (Запоріжжя)?Де відбудеться наступний домашній матч вашого клубу?
Ответить
0
0
Корд (Харьков)
Нужны ли в Премьер Лиге команды, хозяева которых не могут/не жалают их содержать? Фк Львов, Фк Харьков, Арсенал, Кривбасс. Если нужны то зачем? Только не нужно говорить об инетересах болельшиков, из вышеперечисленных команд только Кривбасс их имеет приличное количество.
Ответить
0
0
srg (херсон)
- после снятия команды КНЯЖА с чемпионата кто и как занимается трудоустройством футболистов и административных работников этой команды? - ФК Львов и ФК Княжа - это были команды одного хозяина т.е Ваши? - отсутствие арены во Львове это отсутствие денег или прямой путь к снятию ФК Львов с чемпионата? - Тренера ФК Львов и ФК Княжа под руководством которых, команды повысились в классе были уволены - это Ваш стиль.? - премиальные в Вашем клубе выплачиваются из "чёрной кассы"? - для Вас футбол это показ понтов или что-то другое? Спасибо.Извините за ,возможно,не очень "удобные"вопросы.
Ответить
0
0
viman (Харьков)
23.03.09 13:16 Слышь малолетка тупарылая , кто ты вообше такая чтоб такую херню писать... Увожать будешь своих быков со двора... vencyk21 (Львів) 23.03.09 15:03 Акстись двуногое животное
Ответить
0
0
Че Гевара (Львів)
1. Чи в питаннях комерції не є логічно довести стадіон в Добромилі до вимог УПЛ, збудувати тренувальну базу там же, переіменувати команду в ФК Добромиль і мати весь час повний стадіон. Окрім того - піднявши футбол в "глибинці" ви зможете врятувати багатьох юнаків від "гранчака". Приклад ФК Рава з Рави Руської - показує, що футбол рівня 2 ліги в якій тоді виступала РАВА, для мешканців області був великим святом. Тож моє питання: вища ліга в Добромилі, команди ФК Добромиль-Княжа - чи не був би це фурор? 2. Поясніть Ваш голос за президента ПЛ? Але без відмаз - чим триндюк Рабіновіч ліпше професіонала з європи? Знанням хабарів та відкатів (відчизняної реальності)?
Ответить
0
0
IHOR21 (Lviv)
Опублікуйте будь-ласка і результати прес конференції на офіційному сайті фк Львів
Ответить
0
0
IHOR21 (Lviv)
Бажано мати б клубне видання, або підписати угоду про виділення сторінки для клубу в якійсь регіональній спортивній газеті - наприклад Спортивці!
Ответить
0
0
IHOR21 (Lviv)
Юрій Іванович - які завдання стоять перед командою на перші 5 років?
Ответить
0
0
IHOR21 (Lviv)
Команда необхідна хоча б лише з того погляду, що б було де грати нашим хлопцям. Візьмімо хоча б братів Баранців! Карпати в особі ППД запропонували їм смішні!!! контракти... а таких прикладів чимало... а хлопців у нас здібних багато... А Романюк, Ільків... І нехай ті малолітні вболівальники карпат шо з 16 сектору позамовкають - бо 90 % питань які є тут саме від них... вболіваютьпо 5-6 років і думають шо в них є стаж вболівання... та я вболіваю 20 років! і брехня того Дима мені поперек горла... ФК Львів має бути якраз тою командою яка б грала з тим характером який притаманний галичанам... Показовим був ваш виступ перед матчем з Шахтарем - коли Ви сказали що клуб завжди буде грати в чесний футбол. Хочеться вірити. Спростувати наразі ваші слова нема чим і це добре. Вірю в ФК Львів! Ця команда має бути у м.Львові, що б це не коштувало клубу!
Ответить
0
0
IHOR21 (Lviv)
Пане Юрій - чи ведуться якісь роботи по облаштуванню стадіону який би міг стати домашнім для \\\\\\\"нашого!!!\\ клубу саме у місті Львові, якщо так то якого саме? і в які терміни планується закінчити роботи? якщо ні - то назвідь будь-ласка основні причини та шляхи їх усунення на Ваш погляд. Дякую! КОМАНДА ФК ЛЬВІВ НЕОБХІДНА МІСТУ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответить
0
0
oleh86 (Stryi)
Пане Кіндзерський! Навіщо було прописувати с регламенті УПЛ чіткі вимоги до стадіонів, якщо окремі клуби (ФК "Львів", "Арсенал") їх потім не дотримуються? Чи вважаєте Ви таке явище в українському футболі нормальним? Дякую за відповідь.
Ответить
0
0
Алан По (Львів)
Пане Юрій, створюючи "новий" ФК "Львів" на базі "Газовика - Скали", ви неодноразово в різних інтервю підкреслювали, що ви галичанин та прагнете, як найбільше прикластись до розвитку футболу в вашому краї. Наскільки відомо найближчим часом ФК Львову не світить виступати в місті назву якого вони носять, адже проблем вдосталь і їх видно не озброїним оком. Тож чи не виникало у вас бажання тепер уже з ФК Львів зробити "Скалу", можливо "Шахтар" (Червоноград) чи "Галичину" (Дрогобич), адже в кожному із цих міст є традиції, вболівальники, та спрага до футболу.? Будь ласка, не ганьбіть славне місто Львів, возячи команду по інших містах. P.S. Перестаньте навязувати тези буцімто Львів княже місто, його з князями повязує хіба що ваша страхова компанія. Львів місто короля Данила.
Ответить
0
0
singapore (F.C. Lviv)
Вистачить плюндрувати честь клубу і возити його по всій країні! Ми зі Львова!!! Leopolitans!
Ответить
0
0
2tall4you (Corpus Christi, TX)
А Петрик нехай бордель відкриє, щоб 300К заробити
Ответить
0
0
2tall4you (Corpus Christi, TX)
Хм (Хм) 23.03.09 23:28 А *** Вам не Ги? подавитесь
Ответить
0
0
Хм (Хм)
Це правда, що ви "зажали" платити "Карпатам" 300 тис. грн. за оренду стадіону "Україна"
Ответить
0
0
Шумер (Харьков)
Юрий Иванович, всего один вопрос как к президенту клуба, представленного в премьер-лиге: как вы считаете турнирная таблица - это результат борьбы на футбольном поле или же немаловажную роль играют интересы президентов наших "грандов"? Iншими словами, наскiльки чесним можна назвати наш чемпiонат?
Ответить
0
0
Favorit333 (Львів)
Пане Юрій... моя повага вам.. ФК Львів молода команда... і дуже приємно що у складі усі УКРАЇНЦІ... жодного легіонера... дайте будь-ласка відповіді на наступні питання: 1.Чому ФК Львів не проводить свої матчі на ст Україна??? Це керівництво ФК Карпати не дозволило??? 2.Чи будуватимите ви стадіон у Львові... мається на увазі чи будуватимите ви сучасний стадіон замість ст.Сокіл??? Якщо так, то коли розпочнуться роботи??? 3.Чи плануєте ви розвивати структура Фк Львів до Європейського рівня??? І чи плануєте грати у Європейській Лізі??? Чи у вас завдання просто триматися у Премєр Лізі???
Ответить
0
0
Favorit333 (Львів)
Пане Юрій... моя повага вам.. ФК \\\\\\\\\\\\ молода команда... і дуже приємно що у складі усі УКРАЇНЦІ... жодного легіонера... дайте будь-ласка відповіді на наступні питання: 1.Чому ФК \\\\\\\\\\\\ не проводить свої матчі на ст \\\\\\\\\\\\ Це керівництво ФК \\\\\\\\\\\\ не дозволило??? 2.Чи будуватимите ви стадіон у Львові... мається на увазі чи будуватимите ви сучасний стадіон замість ст.Сокіл??? Якщо так, то коли розпочнуться роботи??? 3.Чи плануєте ви розвивати структура Фк \\\\\\\\\\\\ Львів\\\\\\\\\\\ до Європейського рівня??? І чи плануєте грати у Європейській Лізі??? Чи у вас завдання просто триматися у Премєр Лізі???
Ответить
0
0
2tall4you (Corpus Christi, TX)
1) Коли буде вирішене питання по землевіддведенню ділянки зі стадіоном ФК "Львову"? І коли планується його здача? - ФК "Львів" повинен грати у Львові, якщо у нього в назві винесене це місто. 2) Команді потрібний хороший, забивний форвард бажано з досвідом гри у вишці - чи знайдуться в міжсезонні гроші на його придбання, чи далі буде ставка на перспективну молодь (і не дуже)?
Ответить
0
0
Севчик (Харьков)
Вы когда нибудь в Добромыль заглядываете? Там свинарник один-стадионом называют.Вы в курсе вообще? Если надо,харьковчане сбросятся по 1грн. и пришлют Вам 2 ляма на лавочки,траву,и.т.д.
Ответить
0
0
2012 (Lviv)
Чому "ФК Карпати" не дозволили Грати на стадіоні "Україна" ?
Ответить
0
0
mihelson (борисполь)
Уважаемый Юрий Иванович! Вы много сделали и делаете для развития детско-юношеского футбола в Бориспольском районе. - Останется ли материальная поддержка футбольной школы в Счастливом на прежнем уровне? - Как Вы смотрите на возможность перевода ФК Львов в Борисполь. Ведь там есть неплохой стадион и очень толковый мэр города Федорчук, с которым можно сотрудничать? Спасибо за ответ.
Ответить
0
0
omega78 (Kiev)
Які заходи буде прийнято у разі вильоту ФК "Львів" у Першу Лігу? Чи не розбіжаться футболісти по інших клубах?
Ответить
0
0
lv-футбол (Львів)
Звідкіля черпатиме резерви ФК "Львів" у подальшому, адже припинили існування "Княжа" Щасливе та "Княжа" Добромиль?
Ответить
0
0
kalash (Одесса)
ээээ,а вы кто ?
Ответить
0
0
lv-футбол (Львів)
Звідкіля черпатиме резерви ФК "Львів" у подальшому, адже припинили існування "Княжа" Щасливе та "Княжа" Добромиль?
Ответить
0
0
lv-футбол (Львів)
Звідкіля черпатиме резерви ФК "Львів" у подальшому, адже припинили існування "Княжа" Щасливе та "Княжа" Добромиль?
Ответить
0
0
lv-футбол (Львів)
Чи задоволені Ви роботою директора клубу Романа Лаби?
Ответить
0
0
tulja (Lvov)
Як ви могли проголосувати за кандедатуру п.Рабіновича?якщо ви рахуєте що він цього вартий то підскажіть нам наскільки ця людина розбирається у футболі і що доброго вона зможе зробити на цій посаді.
Ответить
0
0
slava1970 (Сумы)
Скажите, а вы кто? В смысле, скажите так, что бы я, когда увидел бедненькое спресконференция с вами, не думал - а кто такой Вы.вот даже фамилию не могу выписать по памяти правильно.
Ответить
0
0
singapore (F.C. Lviv)
Доброго дня, Юрію Івановичу! Перше питаня, яке хотів би вам поставити - на якому етапі зараз перебуває передача документів на стадіон Сокіл у Львові? Які перспективи того, що клуб гратиме невдовзі у Львові саме на цьому стадіоні? І наступне питання. Чи відомо вам про ворожнечу між фанами Карпат і Львова, про неодноразові напади на фанатів золотисто-синіх? Що у клубі збираються з цим робити? Адже в такій ситуації команда може залишится зовсім без вболівальників... Дякую
Ответить
0
0
Хм (Хм)
2Горянин (Львів) Респект!
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
Митяй-2 (Скотопригоньевск) Все правильно. Але ж на це потрібен час. Не десять років, а десятки...Якщо Тарута хоче ще одну команду в Донецьку, то його право. Але він повинен розуміти, що потрібен час для того, щоб знайти своїх симпатиків. Його син чи внук чи правнук може надіятися на рівноцінне дербі з Шахтарем. Але ж не він сам. А взяти клуб з історією. Наприклад, Полісся з Житомира. Такої команди вже нема. Але залишився бренд. Який не який, але...Вкласти ці гроші в житомирський клуб, і вся область буде їздити на футбол. Це, звичайно для прикладу. Тобто, в деяких містах, футболу забагато. А в деяких його просто нема. А вболівальники є. Якщо б Ахметов і Тарута помінялися командами. Гравці Шахтаря перейшли б в МетаДон. Як ви думаєте, симпатії вболівальників помінялися б? Ні, звичайно. Ні!Свіжий приклад Металіст - ФК"Харків". Тобто, на перший план виходить історія, традицї, титули, любов до команди, яку в дитинстві передали батьки.
Ответить
0
0
Aenziferum (Kherson)
Скажите пожалуйста, зачем Вам нужна эта команда? Вы заявили, что легионеров покупать не будете принципиально, а как показывает практика, без (нормальных) легионеров команде светит максимум - борьба за место в середине таблицы. А Вас нет амбиций футбольных? Или это дело принципа? Спасибо
Ответить
0
0
Хм (Хм)
P.S. Тільки не брешіть, що з суддями ви не працювали.
Ответить
0
0
Хм (Хм)
1.Поясніть таку нелогічність і непослідовність. Чому ФК "Львів" після того, як відмовився проводити матч з "Металістом" у Луцьку, вирішив наступний матч таки провести у столиці Волині? Боялися, що місцеві глоріхантери будуть підтримувати суперника? 2.Візьміть приклад з пана Савченка і розкажіть про свою роботу з суддями у минулому чемпіонаті, завдяки якій ФК "Львів" й потрапив до ПЛ.
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
Demian (Лас-Вегас) 23.03.09 17:12 Три в одному. Сильно.:) Про зарплату навряд чи відповість, але я б віддав всі свої запитання, взамін на питання про гроші. Дійсно, цікавить багатьох скільки вже заробляють гравці Прем"єр-ліги таких команд як ФК"Львів" разом з преміальними. Чи варто починати грати в футбол пацанам? Чи краще "семочки" на базарі продавати.
Ответить
0
0
Demian (Лас-Вегас)
Юрій Іванович, таке запитання: На скільки відомо, Страхова Компанія "Княжа", одним з акціонерів і керівником якої ви являєтесь, зараз переживає скрутні часи. Припускаю, що останні два-три місяці її діяльність є збитковою. З яких джерел ви черпаєте ресурси для утримання команди вищої ліги? І чи правда, що на даний момент заробітня плата гравця ФК " Львів" становить 5000 грн. на місяць?
Ответить
0
0
Demian (Лас-Вегас)
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
І ще питання до президента ФК"Львів". 1. Чому ви відправили в відставку Юрчишина? Відомо, що ви товаришували з ним ще до того, як з"явилися ваші команди на футбольній карті України. Ви підтримуєте з ним зв"язок зараз? 2. Димінський не раз заявляв, що готовий продати Карпати, але немає такої людини, не тільки в нашому регіоні, щоб була спроможна утримувати клуб вищої ліги. Тобто, іншими словами, немає того, хто б хотів купити Карпати. Невже ви не хотіли...? Невже тримати три команди в усіх лігах є менш затраною справою ніж викупити таку славну команду як Карпати? Чи просто це були чергові слова на вітер п. Димінського? 3. В ФК"Львів" дуже багато вихованців футбольної школи Карпати. Це і Баранці, Романюк і т.д. Їх дуже багато, щоб перечислити всіх. Всі ці гравці прийшли до вашої команди як вільні агенти, чи ви платили якісь гроші Карпатам? ...Або хоча б школам за їх підготовку? 4. Чому ви відмовилися виступати на стадіоні "Україна"? Зокрема, в останньому "домашньому" матчі з Металургом (Зп) ви віддали перевагу луцькій арені. У Львові є багато стадіонів, при належній підготовці яких, можна проводити матчі на найвищому рівні. Це - стадіон "Юність", на котрому колись грала чудова команда ФК"Львів", стадіон СКА, Сільмаш. Чи вирішували ви питання щодо ремонта цих стадіонів для подальших виступів вашої команди. Знаю, що ви вибрали Сокіл. Але чому? 5. В останньому турі чемпіонату України, один з матчів допомагав коментувати футбольний спеціаліст Морозов. Він сказав, що коли в команді великі гроші, то є що ділити, і при такому розкладі часто буває, що команда не демонструє хороший футбол. А коли їх значно менше, то гравці думають більше про гру. Що ви думаєте про це?
Ответить
0
0
lvivyura (Львів)
Тобто чому зараз не грає команда у Львові, і коли вона повернеться до Львова.
Ответить
0
0
lvivyura (Львів)
Чому і коли ФК Львів буде грати у місті Львові
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
Митяй-2 (Скотопригоньевск) Лондон не Київ. Тим більше не Донецьк, Харків чи Львів. Альтман казав, що в Москві багато команд, але всі вони мають своїх вболівальників, бо клуби були створені ще після 20-тих років майже в один час. А в нас багато команд пропадає з історією, з вболівальниками. І це при тому, що в керівництва Прем"єр-ліги основна задача повернути народ на трибуни. Наприклад, якщо б ФК"Харків" перейменувався на ФК"Суми" і повністю переїхав туди, то не сумніваюся, що на футбол приходило б значно більше людей. Це теж можна буде дати почитати пану Кіндзерському.:)
Ответить
0
0
Львів Андрій (Львів)
Які перспективи реконструкції стадіону "Сокіл" у Львові?
Ответить
0
0
Mr.McKAY (ТЕРНОПІЛЬ)
Чому ви стали керманичем саме команди, яка представляє місто Львів, яке мало і має команду Карпати? Не доцільніше було б взятися наприклад за тернопільську Ниву? По суті проблеми всі ті самі, але є де грати..... звісна річ після приведення стадіону до вимог Прем"єр ліги.
Ответить
0
0
vencyk21 (Львів)
P.S. Про издевательство над командой Металлист я просто промолчу!( Как Вы хотите, чтобы Вас уважали, после таких поступков?! Извините, если Вас, чем-то обидел. viman (Харьков) 23.03.09 13:16 Слышь малолетка тупарылая , кто ты вообше такая чтоб такую херню писать... Увожать будешь своих быков со двора...
Ответить
0
0
Митяй-2 (Скотопригоньевск)
Горянин (Львів) 23.03.09 14:24 А вот говорят, что в городе Лондон (правда, не уверен, что он является областным центром :)) аж 23 команды. В том числе такие неслабые как Арсенал, Челси, Тоттенхем...
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
Сергей Сытник Дуже дякую Сергію.
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
В нашому чемпіонаті виступають такі команди як ФК"Харків", МетаДон, Арсенал, ФК"Львів". Для чого в обласних центрах чи столиці по дві команди в Прем"єр-лізі? Все-одно люди майже не ходять на футбол у виконанні цих команд. Чи не було б краще, щоб ці клуби переїхали в інші обласні центри де нема команд взагалі, або не виступають на найвищому рівні? Наприклад, Харків міг би грати в Сумах, МетаДон в Макіївці, Арсенал в Черкасах або в Вінниці, ФК "Львів" в Тернополі. І вболівальників було б більше. Чому власники цих команд цього не роблять?
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
В інтернеті на аукціоні було помічено лот продажу футбольного господарства Княжі. Для чого ви вирішили все продати? Які в вас футбольні плани?
Ответить
0
0
Сергей Сытник
2 Горянин (Львів) Попробуйте воспользоваться вот этой ссылкой http://www.ua-football.com/ukrainian/news/49be7a6c...
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
У вас була раніше команда Княжа, яка грала в другій лізі з перспективою вийти в першу лігу. І ви не сподівано для всіх, підставляєте своє плече комарненському Газовику(команду за яку я свого часу до речі виступав) і перевозити її в Львів. Для чого ви це робили? Чи не простіше було з Княжою вийти в вищу лігу? Яку ціль ви переслідували?
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
Питання до п. Кіндзерського Мене хвилює одне запитання. Я його хотів задати вам вже дуже давно. Ви прекрасно знаєте, що у Львові вашу команду м"ягко кажучи не сприймають серйозно. Переважна більшість вболіває за Карпати. Чи не здається вам, що ви зробили велику помилку, що відріклися від попереднього ФК "Львова" Діденка? Ви сказали, що ваша команда немає нічого спільного з тою командою, що була раніше. Але тодішній ФК"Львів" вболівальники любили більше. А зараз всі говорять, що це, або ФК "Добромиль", або Газовик, або Скала... Колись ФК"Львів" був брендом. А зараз? Команда, яка нікому не цікава. Чому ви відмовилися від історії і бренду попередньої команди? Якщо не хотіли, то чому ви просто по-іншому не назвали команду? Наприклад, Галичина!
Ответить
0
0
Горянин (Львів)
ДО АДМІНА!!! А де пряма лінія з Альтманом? Я вже не раз питався і ніхто не відповідав.
Ответить
0
0
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl)
Часто ли общаетесь с Сергеем Ковальцом и коллективом вашей команды (ФК "Львов")? Как возникла идея вкладывать средства в развитие футбола? Каким Вам видится качество общения между президентами клубов УПЛ? Как считаете, когда УПЛ будет функционировать на том уровне, чтобы ею можна было гордиться и что, на Ваш взгляд, нужно сделать (2-3 тезиса) в первую очередь для этого? Можете дать свое трактование (понимание) вопроса "проблема стадионов в Украине"? Как считаете, если бы для проведения курсов повышения квалификации украинских судей нужно было бы увеличить финансирование с целью приглашения на них специалистов (не только судей, но и тренеров) из ведущих чемпионатов стран Европы, эти бы средства лучше брать за счет увеличения взносов клубов или увеличения штрафных санкций за нарушения норм Регламента? Как считаете, есть ли проблема развития детско-юношеского футбола в Украине или в этом вопросе Украина движется в правильном направлении?
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
На спорідненій гілці сайту http://www.ua-football.com/ukrainian/news/49be7a6c... С.Альтман відзначив: "...Я играл в Добромиле, когда работал в Мариуполе, в первой лиге – там прекрасный стадиончик, но уже тогда было ясно, что есть проблема с дренажом. Мы играли после ливня и вода плохо уходила с поля..." Юрію Івановичу, так що з дренажем на добромильській галявині? Врешті: чи у вас нема грошей, щоб виконати НЕОБХІДНУ умову для клубів вищої ліги - мати стадіон, який відповідає встановленим нормам... Я вже мовчу про підігрів, про кількість місць для глядачів, про роздільний вхід/вихід на кожну трибуну... Якщо у Вас, справді, такої суми немає - для чого тоді потрібно було виходити у вищу лігу? Чи не для того, щоб збільшити чисельно "лоббі Суркіса" в ПЛ? А чи це коректно?
Ответить
0
0
boi (lviv) (Львів)
Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, чи справді наступний домашній матч відбудеться на "Княжій" і яким чином так швидко вдасться привести цю арену у відповідність до вимог? Дякую.
Ответить
0
0
viman (Харьков)
Добрый день, ув. Юрий Иванович, смотрел ваше интервью, если не ошибаюсь - это были передача "Відверто про Футбол", где Вы так изящно рассказывал про необходимость развития украинского футбола, о привлечении серьезных спонсоров, о конкуренции и в особенности про и о великолепном поле в Добромиле. Теперь вопрос: Вам не кажется, что матчем с Металлистом в "болоте" вы опозорили всю украинскую лигу? Как после этого верить вашим словам, когда действия ваши противоположенные вашим словам? Были же варианты с другими стадионами, если нет денег, может лучше сняться, зачем гробить имидж всего украинского футбола? P.S. Про издевательство над командой Металлист я просто промолчу!( Как Вы хотите, чтобы Вас уважали, после таких поступков?! Извините, если Вас, чем-то обидел.
Ответить
0
0
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl)
Можете ли заверить болельщиков ФК "Львов", что команда не будет расформирована в ближайшие 365 дней, хотя бы?
Ответить
0
0
Tomas (Луганск)
Зачем расформировали "Княжу"? Неужели на них уходили такие большие деньги?
Ответить
0
0
Фанат футболу (Вінниця)
Добридень! Перш за все хочу зазначити, що гра команди істотно покращилася з приходом Сергія Ковальця! А питання такого плану: які перспективи вашої команди, як вирішується проблема з домашньою ареною та чи можливе в Україні через 2-3 роки якісне "львівське" дербі?
Ответить
0
0
Joyce (Donetsk)
IBM (Dnipro) 23.03.09 12:23 Зато в этом случае не стоит задавать многие другие вопросы:) PS! Кстати, позвольте спросить, а что в этом вопросе непристойного?
Ответить
0
0
IBM (Dnipro)
Непристойне запитання.
Ответить
0
0
Joyce (Donetsk)
Вопрос: Юрий Иванович, а какие у Вас отношения с г-ном Дыминским?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус