Відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ України


"Княжа", "Княжа-", "Севастополь-2" та "Оболонь-2" знялися зі змагань

Відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ України


Виконуючи постанову ІІІ звітно-виборної Конференції Професіональної футбольної ліги України та з метою сприяння поліпшенню рівня арбітражу та інспектування Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ, Центральна Рада утворила Експертно-консультативну комісію ПФЛ. До складу комісії увійшли Микола Даневич, Віктор Дердо, Михайло Кусень, Василь Мельничук та Сергій Шебек. Головою Експертно-консультативної комісії ПФЛ призначено Кусеня М. П., заступником - Шебека С. О.

Зміни в складі Центральної Ради

Зважаючи на те, що після процедури передання правонаступництва Приватному підприємству “ФК ”Десна” Чернігів футбольний клуб «Десна-Партнер» Чернігів вибув зі складу ПФЛ, а член Центральної Ради Мельник К. В. залишилася працювати в цьому клубі на раніше займаній посаді, Центральна Рада постановила вивести зі складу Ради першої ліги Мельник К. В.

Зміни в складі Бюро ПФЛ

Центральна Рада задовольнила прохання ФФУ ввести до складу Бюро ПФЛ заступника голови Комітету професіонального футболу ФФУ Дердо В. Г. замість віце-президента ФФУ, голови Комітету професіонального футболу Біденка А. Д.

Виконання постанов попередніх засідань Центральної Ради

Зважаючи на відсутність надходження інформації від клубів ПФЛ щодо змін і доповнень до Статуту ПФЛ та нагальну потребу приведення статутних положень у відповідність до сьогоденних потреб діяльності ПФЛ, Центральна Рада постановила утворити робочу групу з підготовки змін і доповнень до Статуту ПФЛ у складі:

Бальчос Мілетій Володимирович – відповідальний секретар ПФЛ – керівник робочої групи;

Голубєв Олег Віталійович – інспектор групи «А» другої ліги ПФЛ;

Гречко Юлія Леонідівна – юрисконсульт ПФЛ;

Скворцов Валентин Сергійович – керівник юридичної служби ПФЛ. Клуби ПФЛ мають надати до Адміністрації ПФЛ пропозиції щодо змін та доповнень до Статуту ПФЛ до 30 березня 2009 року. Робоча група з підготовки змін і доповнень до Статуту ПФЛ в строк до 10 травня 2009 року повинна розробити проект з узагальненими пропозиціями клубів, інших суб’єктів футболу та надати Центральній Раді на розгляд.

Регламент та План-календар змагань

Також Адміністрація ПФЛ у строк до 30 березня 2009 року має утворити робочу групу з розроблення Регламенту змагань сезону 2009/2010 років у складі віце-президентів ПФЛ, представників клубів, Адміністрацій ПФЛ, ФФУ та забезпечити організацію її діяльності, а також робочу групу з розроблення Плану-календаря Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги України сезону 2009/2010 років. Клуби у строк до 10 квітня 2009 року повинні надати до Адміністрації ПФЛ пропозиції щодо Регламенту змагань та Плану-календаря Всеукраїнських змагань з футболу сезону 2009/2010 років.

Пропозиція ПФЛ

Рішенням Центральної Ради Адміністрація ПФЛ повинна доопрацювати та узгодити проект змін і доповнень до Регламенту Федерації футболу України зі статусу і трансферу футболістів, запропонованих Адміністрацією ПФЛ, з Комітетами з питань статусу і трансферів футболістів, професіонального футболу та юридичним відділом ФФУ до 10 травня 2009 року та внести пропозицію до Виконкому ФФУ щодо затвердження цього документа.

Стабілізаційний фонд ПФЛ

Центральна Рада постановила утворити Стабілізаційний фонд ПФЛ. Адміністрація ПФЛ має розробити Положення про діяльність Стабілізаційного фонду ПФЛ і надати його для затвердження на черговому засіданні Центральної Ради.

Центральна Рада затвердила наступні рішення Бюро ПФЛ:

1. 20 лютого 2009 року № 1 «Про заяву ФК «Арсенал» Харків від 9 жовтня 2009 року № 29/08 щодо виходу клубу зі складу Професіональної футбольної ліги та передачу своїх прав та обов’язків за Договором про правонаступництво Товариству з обмеженою відповідальністю «ПФК «Арсенал» Харків»;

2. 27 лютого 2009 року № 2 «Про заяву ФК «Десна-Партнер» Чернігів від 5 лютого 2009 року № 05/02-09 щодо виходу клубу зі складу Професіональної футбольної ліги України та про передачу своїх прав та обов'язків за Договором про правонаступництво Приватному підприємству «ФК «Десна» Чернігів»;

3. 2 березня 2009 року № 3 «Про заяву Комунального підприємства «Футбольний клуб «Поділля - Хмельницький» м. Хмельницький від 21 січня 2009 року № 98 щодо виходу клубу зі складу Професіональної футбольної ліги України та про передачу своїх прав та обов'язків за Договором про правонаступництво Товариству з обмеженою відповідальністю «Професійний футбольний клуб «Динамо» м. Хмельницький»;

4. 17 березня № 5 «Про заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Професійний футбольний клуб «Севастополь» м. Севастополь від 16 березня 2009 року № 23 щодо зняття футбольної команди «Севастополь-2» зі змагань першості з футболу серед команд другої ліги в сезоні 2008/2009 років».

5. 25 березня № 6 «Про заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Княжа» с. Щасливе від 19 березня 2009 року № 15/09 щодо зняття футбольних команд «Княжа» та «Княжа-2» зі змагань першості з футболу серед команд другої ліги в сезоні 2008/2009 років».

«Про заяву Футбольного клубу «Оболонь» м. Київ від 13 лютого 2009 року № 17/02 щодо припинення участі футбольної команди «Оболонь-2» у змаганнях першості з футболу серед команд другої ліги в сезоні 2008/2009 років».

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
город которому 1340 лет (ЧернигоВ)
угу..
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
город которому 1340 лет (ЧернигоВ)
угу..
Ответить
0
0
noik (Киев)
Подолье - Хмельницкий превратилось в "Динамо - Хмельницкий"? Я правильно понял? :)
Ответить
0
0
ntalex (Kiev)
Перший пішов! 2 фарм-клубі, сенсу не мають. Як на мене, то можно першу лігу скоротити до 16 клубів.
Ответить
0
0
yuralviv2 (Florida)
цікаво а де інфо про Прикарпаття і Фенікс-Іллічівець? Офіційно ще не було зроблено а по інтернету/пресі були новини про проблеми в цих клубах.
Ответить
0
0
gulik (Киев)
omega78 (Kiev) 27.03.09 10:53 Не паникуй, пока снялись только фарм-клубы.
Ответить
0
0
omega78 (Kiev)
Это начало конца! Первые ласточки пошли...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус