25 квітня відкриється телестадіон "Територія вболівальників"


Телестадіон буде працювати за принципом "нон-стоп"

25 квітня відкриється телестадіон "Територія вболівальників"


Під патронатом Київської міської державної адміністрації, Професіональної футбольної ліги України та Всеукраїнської асоціації вболівальників 25 квітня в центрі Києва відкриється телестадіон «Територія вболівальників».

У центрі столиці, поблизу арки «Дружби народів», на двометровому постаменті буде встановлено екран розміром 4 на 6 метрів. Впродовж місяця на ньому будуть транслюватися усі найцікавіші спортивні події, на які багата цьогорічна весна. Це – змагання за єврокубки, зокрема двобої між «Динамо» і «Шахтарем» в останньому в історії Кубку УЄФА, вирішальні матчі чемпіонату та Кубку України. Також до уваги численних глядачів – матчі команд першостей першої та другої ліги, а також документальні фільми, виготовлені компанією Футбол Профі Продакшн.

Вхід на телестадіон буде безкоштовним, а на самій його території буде забезпечуватися належна безпека, а навколо розмістяться заклади харчування.

Телестадіон «Територія вболівальників» буде працювати за принципом «нон-стоп» - починаючи з 10:00 і до 22:00, або кінця спортивної події. «Паузи» між прямими трансляціями будуть заповнювати легендарні футбольні матчі, такі як «Динамо» – «Спартак», Україна – Росія, а також авторські фільми про історію українського футболу. Також між трансляціями будуть виступати музичні гурти та розігруватися призи – футболки та футбольні м’ячі з автографами спортсменів.

У найближчому майбутньому планується проведення подібних заходів і в інших українських містах.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
max_skif (Луганск (Харьков))
Класный проэкт хоть чтото хорошее киевская мерия сделал.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 14
max_skif (Луганск (Харьков))
Класный проэкт хоть чтото хорошее киевская мерия сделал.
Ответить
0
0
ДЗЕНЯ (Талнах)
У львові таке незроблять-всі сили кинуті на новий стадіон. Киянам можна таке впроваджувати - бо вони мають два матчі півфіналу - і це все таки немалі гроші - псля показів- гори сміття = хтось повинен прибирати? неодну машину прийдеться вивезти сміття. Але сама ідея - людяна - молодці.
Ответить
0
0
eugene12 (simf)
вот это правильно сайт любителей футбольных прогнозов http://nadosuge.org.ua
Ответить
0
0
Bibip (Кийов)
Почерк Рабиновича явный..Он на голову лиги балоттируеться..Не он ли это пиариться? А вообще интересно знать как экран стоять будет.. ведь там местечко класное..киевляне знают..Что-то вроде трибуны на стадионе..где-то 3 сектора получаеться...только сидухи не пластиковые а деревянные лавочки,как на олимпийском 10 лет назад...
Ответить
0
0
fanfromlviv (Львів)
Проект супер!!! Зробили б ще й у Львові)))
Ответить
0
0
multik (Львів)
а чого в інших містах УКРАЇНИ такого не зроблять?????? р.s. екранів не хватає чи голови??????? ;0)
Ответить
0
0
multik (Львів)
а чого в інших містах УКРАЇНИ такого не зроблять?????? р.s. екранів не хватає чи голови??????? ;0)
Ответить
0
0
Alekstat (Киев)
Вопрос в лоб! Это кто все финансирует, какой будет порядок (то есть - чья охрана). Если будет полная расслабуха (имею ввиду безконтрольность, извините, молодые ребята с бутылкой пива) это будет ... чуть позже полный бардак (если не выиграют те, как и ждали). Если все в перделах нормы (опять, статьи всех ЗАКОНОВ и остальное додерживаться, то поддерживаю...
Ответить
0
0
Maksfromnowhere (Hanoi)
siren (Мариуполь) 24.04.09 18:40 5 баллов!
Ответить
0
0
siren (Мариуполь)
SeregaKR (Одесса) 24.04.09 18:13 Чувствуется, Серёга, что ты настоящий одессит...
Ответить
0
0
SeregaKR (Одесса)
На этом можно сделать хороший бизнес.Вот бляха муха был бы стартовый капитал.Реально по 5-10 грн. вход и всё лето можно показывать футбольчик и всё остальное.Сделать требуну лавок торговых понаставлять и бизнес бы закрутился.
Ответить
0
0
Maksfromnowhere (Hanoi)
30.04 однозначно иду туда, если белед не раздобуду, то все равно на свежем воздухе пойду смотреть :)
Ответить
0
0
fanat FCDynamo (Київ)
Идея Супер! Очень радует что находятся люди, которые не только думают как бы побольше себе натырить, а которые думают о людях, развивают в нашей стране футбол. Замечательно!
Ответить
0
0
KALASH (Одесса)
прикольно
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус