Сергій Ребров: "Ювілей святкуватиму вдома"


У середу один із найвидатніших українських футболістів відзначає ювілей

Сергій Ребров: "Ювілей святкуватиму вдома"


У середу один із найвидатніших українських футболістів Сергій Ребров відзначає ювілей. Йому виповнюється 35 років. Через поєдинки збірних форвард казанського “Рубіна” дістав чотири дні вихідних, тож на своє свято приїхав до Києва.

Сергію, вітаємо з поважною датою. Не можу не поцікавитися, як святкуватимете?

Дякую за вітання. Мені поталанило: тренер "Рубіна" відпустив на чотири дні додому. От у Києві я зможу у сімейному колі відзначити свято.

Хто накриватиме стіл? Дружина?

Ні, в такий день дружина повинна відпочивати. Ми знайдемо кого, хто би подбав про оригінальний стіл.

Гостей багато запросили?

Точну кількість сказати не можу. Знаю, що за столом будуть найвірніші мої друзі.

Хто до вас завітає з відомих футболістів?

Достеменно знаю, що ввечері прийде Олег Гусєв. Будуть, мабуть, й інші гравці, з якими я приятелюю. Багато хлопців не зможе прийти до мене в гості, бо вони нині тренуються до поєдинку з хорватами.

Які шанси нашої збірної у поєдинку з хорватською дружиною?

Шанси високі. Точніше, думаю, що шанси обох команд рівні. Хорвати та українці — рівні за класом команди. Я помітив одну деталь: обидві команди не мають ясккраво виражених суперзірок. У дев'яностих за Хорватію виступали мегазірки світового футболу. Тепер таких у господарів немає. Зате вони сильні колективно. Так само, як і ми. Це підтверджує те, що обидві збірні — рівні за класом. З одного боку, хорватам комфортніше діяти в рідних стінах. Та з іншого боку, наші хлопці добре грають на виїзді. Гра від оборони на контратаках — це родзинка гри українців. Тому “синьо-жовті” сміливо можуть претендувати на те, щоб привезти три очки з Хорватії. Господарі побіжать вперед — і треба їх підловити.

Як вам старт сезону для казанського “Рубіна”?

Ми дуже задоволені. І не лише тому, що посідаємо перше місце. Коли ми виграли чемпіонат, багато експертів нам закидали, що не було чемпіонської гри. Тепер малюнок нашої гри змінився. З'явився контроль м'яча.

Вже проаналізували причину поразки від московського ЦСКА у недавньому фіналі Кубку Росії?

Аналізу гри ще не було, бо нас відпустили по домівках. Та можу сказати, що нам трохи не пощастило. Погода була складна, поле заваджало конструктивно діяти, було важко взагалі когось обіграти, бо м'яч застрягав. Москвичам було легше. Вони не створювали гольових моментів, а робили ставку тільки на стандартні положення.

Цього літа “Рубін” дебютує в Лізі чемпіонів...

Так, наша завдання — постаратися вийти з групи. Інакше навіщо тоді було виходити в Лігу чемпіонів? Постараємось виконати поставлене завдання.

Оцените этот материал:
Источник:
turnir.com.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
geser2006 (toronto)
Cерж, поздравляю с ДР! Чтоб ноги бегали, пока играть хочется! Спасибо за голы и победы, когда ты играл за ДК и сбУ!!! И желаю наслаждения от футбола, если это еще возможно))
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 19
geser2006 (toronto)
Cерж, поздравляю с ДР! Чтоб ноги бегали, пока играть хочется! Спасибо за голы и победы, когда ты играл за ДК и сбУ!!! И желаю наслаждения от футбола, если это еще возможно))
Ответить
0
0
Ал. (Купянск)
tulja (Lvov) Вы - ещё один в коричневом прикиде, ещё и с оранжевым отливом.
Ответить
0
0
arraxy (Vancouver)
tulja (Lvov) Ты упал и стукнулся головой об асфальт?
Ответить
0
0
barbon (Харьков)
tulja (Lvov) что за бред ты несешь???
Ответить
0
0
kst201 (запорожье)
Желаю только успехов
Ответить
0
0
tulja (Lvov)
Та цей супер-мега-футболіст любить не футбол в собі ,а себе у футболі і тут дехто його сильно вихваляє хоча чесно скажу що я до нього також добре відносився,але переїзд в Россію кардинально змінив моє ставлення до нього і це не сам факт переїзду,а то які інтервю він там давав і вчора дивився відкрите тренування по спорт-каналу-ФУТБОЛ-де ваш багатьма уважаємий Серйога признався що навіть не знає скільки у збірної очок і які у неї перспективи,ну настоящий ХОХОЛ тільки вступив на землю РОССИЙСКУЮ як зразу забув про Український футбол,жаль-дуже жаль що в нашій державі дефіцит порядних людей.
Ответить
0
0
rom (lviv) (Львів)
Вітаємо і дякуємо за твоє ставлення до роботи :) І хочемо ще :))
Ответить
0
0
liverpool1892 (Луганск)
Серега, поздравляю с днем рождения. Ты действительно один из самых лучших футболистов Украины. С Шевой вы были просто грозой. Еще больше импонирует то, что ты по-прежнему остаешься человечным, незазвездившимся. Всех благ!
Ответить
0
0
ruslan4ik-best (Стаханов)
Сережа респект!!!!! Поздраляю!!! Ты молодец!!!!!!
Ответить
0
0
olexandr17 (Mykolayiv)
C праздничком, Сережа! Всяческих успехов тебе и твоей семье! Для меня - ты лучший футболист! p.s. Привет Олегу Гусеву! :)
Ответить
0
0
Ал. (Купянск)
baobab (Kyiv) Похоже вы в детстве на утренники ходили в коричневой рубахе, коричневых шароварах, в коричневых ботинках и в коричневом картузе. Вот откуда желание всё обс...ть
Ответить
0
0
lyubomir (Ужгород)
baobab (Kyiv) може він мав на увазі тещу :)
Ответить
0
0
baobab (Kyiv)
Ні, в такий день дружина повинна відпочивати. Ми знайдемо кого, хто би подбав про оригінальний стіл. ------ олигарх, длбаный
Ответить
0
0
Андрон (Кременчуг)
Спасибо, Сергей, за те минуты радости и счастья, которые ты дарил нам на протяжении всей карьеры! Удачи тебе! Играй еще долго-долго и получай от футбола массу положительных эмоций!
Ответить
0
0
D(K) (Kiev)
удачи !
Ответить
0
0
Счастливый День (бровары)
3-е место предел А ребруху как опытного на 15-20мин максимум будут на замену выпускать.
Ответить
0
0
zrex (Nürnberg)
Поздравляю!!! Донецк тебя помнит!!! Пусть травмы обходят тебя стороной!!!
Ответить
0
0
fanat FCDynamo (Київ)
Серёга, мы тебя помним. Удачи!
Ответить
0
0
barbon (Харьков)
Поздравляю,Сергей! Мега-футболист!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус