Єврофан-2009


До Львова приїдуть 16 вболівальницьких команд, що представлятимуть різні країни Європи

Єврофан-2009


25-28 червня 2009 року Громадська організація «Карпати» при підтримці партнерів організовує третій за ліком традиційний міжнародний фан-фестиваль для футбольних вболівальників різних країн під назвою «Єврофан 2009».

До Львова приїдуть 16 вболівальницьких команд, що представлятимуть різні країни Європи, а саме – команди фанів футбольних клубів «Ліверпуль» (Англія), «Шальке 04» (Німеччина), «Атлетіко» (Іспанія), «Глазго Рейнджерс» (Шотландія), «Зеніт» (Росія), «Херенвен» (Голандія), «Богеміанс» (Чехія), «Інтер Мілан», «К’єво» (обидві - Італія), «Вісла», «Островія» (обидві - Польща), «Рапід» (Австрія), а також збірні вболівальників Вельсу та Хорватії. Україну представлятимуть вболівальники ФК «Карпати» та Збірна зірок української естради - ФК «Маестро».

Проте, який фан-фестиваль без хорошого настрою ? Матчі турніру проходитимуть під акомпанемент живого коментаря від Славка Місцевого. На трибунах глядачі матимуть можливість милуватись грою, смакуючи пиво, та приймати участь у різноманітних конкурсах.

Окрім футболу та пива неодмінним атрибутом "Єврофану" є музика. Гра футболістів відбуватиметься під ритми, які задаватиме ді-джей. А 29 червня ті з учасників, котрі залишаться у Львові, відвідають на стадіоні "Україна" рок-концерт "Старе Місто", який традиційно організовує Перша Приватна Броварня.

Під час турніру відбудеться благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям». Делегації вболівальників везуть до Львова гуманітарну допомогу (спортивну форму, іграшки, солодощі тощо). ГО «Карпати» разом з «Мальтійською службою допомоги» організують збір коштів під час турніру, на які разом з привезеною гуманітарною допомогою буде придбана футбольна форма, м’ячі для дитячих футбольних команд інтернатів Львова та Львівської області.

Важливим елементом заходу «Єврофан-2009» стане підготовка волонтерів. Понад 50 молодих хлопців та дівчат (більшість яких – палкі вболівальники ФК «Карпати») зголосились на заклик ГО «Карпати» допомогти в організації фан-фестивалю.

Зустріч, поселення делегацій в готелі та їх супровід, перекладацькі та екскурсійні послуги – це неповний перелік напрямків роботи волонтерів.

«Єврофан 2009» стане чи не найбільшим загальноєвропейським заходом такого типу.

Програма турніру:

25.06.2009 – прибуття команд до Львова, поселення і ознайомчі екскурсії містом.

26.06.2009 – урочисте відкриття, груповий турнір (4 підгрупи, по 4 команди в кожній, у кожної команди по 2 матчі у своїй підгрупі).

27.06.2009 – груповий турнір (у кожної команди по 1 матчу у своїй підгрупі) і чвертьфінальні матчі для команд, що зайняли перші 2 місця у своїй підгрупі).

28.06.2009 – півфінали, матч за 3-є місце і фінал, а також урочисте нагородження.

Оцените этот материал:
Источник:
gokarpaty.org
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
eugen1968 (Львів)
Минулого року дійство відбувалося на прогресі.А де ж цього року? ТИм паче кількість команд збільшилася. Хм один стадіон не витягне всі матчі
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 8
eugen1968 (Львів)
Минулого року дійство відбувалося на прогресі.А де ж цього року? ТИм паче кількість команд збільшилася. Хм один стадіон не витягне всі матчі
Ответить
0
0
МахноЯмайка (Ямайкa)
Удачи,этот ежегодный фестиваль?
Ответить
0
0
Werwolf69 (Lviv)
Igorich (Львів) 04.06.09 Що ти гониш? При чому тут Димінський? Кожного року цей турнір організовує ГО Карпати! А там є своє керівництво...
Ответить
0
0
eugen1968 (Львів)
минулий єврофан був достатньо цікавим.Дуже показні були хлопці з Уельсу! Запам*яталися своїм колоритом.
Ответить
0
0
DimaFromZp (Запоріжжя)
я бы пошел на такое мероприятие, очень даже интересная задумка
Ответить
0
0
denisska (Донецк)
Супер!!! Удачи в организации и проведении мероприятия!
Ответить
0
0
D(K) (Kiev)
молодцы !
Ответить
0
0
Igorich (Львів)
І знову димінський петро за продані матчі бруд з себе змиває
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус