Побачити Бразилію, показати себе

Побачити Бразилію, показати себе


У середу, 10 червня, визначився переможець всеукраїнських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед гравців 1997 року народження. Фінальний турнір приніс перемогу команді львівської загальноосвітньої школи №73, яка тепер представлятиме Україну на фіналі «Кубок націй Danone» у Бразилії.

Вісімка найкращих

На фінал до столиці з’їхалися вісім найкращих обласних колективів - переможці зональних змагань, які за підтримки Федерації футболу України організовують вітчизняна Асоціація аматорського футболу та клуб «Шкіряний м’яч». Цього сезону найкращий серед колективів середньої вікової категорії (12 років) визначали команди загальноосвітніх шкіл № 35 Чернігова, № 3 Алушти (АР Крим), № 20 Вінниці, № 73 Львова, № 296 Києва та селища Топорівці (Чернівецька обл.), а також представники навчально-виховальних комплексів селища Щасливе (Київська обл.) та № 26 міста Кіровоград.

Спадкоємці карпатської слави

Учасників було розподілено на дві групи. У першій перемогли львів’яни, в другій − колектив із Чернігова, які й склали фінальну пару. Рахунок у вирішальному матчі відкрили галичани − це Іван Федина ударом головою замкнув подачу партнера зі штрафного. Надалі підопічні Василя Леськіва (свого часу він виблискував майстерністю в складі «Карпат») намагалися зберегти перевагу, діючи на контратаках. І одну з них наприкінці поєдинку реалізував Андрій Бусько − 2:0. Третє місце посіла команда зі Щасливого, обігравши кіровоградців − 3:1.

Мрії здійснюються

Юні львів’яни, окрім кубка та медалей, здобули ще й путівку на міжнародний «Кубок націй Danone», який пройде у Бразилії. Одним із спонсорів змагань є колишній капітан збірної Франції Зінедін Зідан, який особисто нагороджуватиме переможців. «Наша команда перемогла в усіх поєдинках фінальних змагань, тепер нам треба гідно представити Україну на міжнародному рівні, − зазначив Василь Леськів. − Намагатимемося якнайкраще підготуватися для участі у бразильському турнірі».

Найкращими гравцями змагань визнано:

Команда ЗОШ № 3 Алушта (АР Крим) − Дмитро Федюкін.

Команда ЗОШ № 20 Вінниця − Олексій Мельник.

Команда НВК № 26 міста Кіровоград − Вадим Качанов.

Команда ЗОШ № 296 Київ − Сергій Феночка.

Команда ЗОШ № 73 Львів − Назар Вербний.

Команда ЗОШ селища Топорівці − Василь Нікифоряк.

Команда ЗОШ № 35 Чернігів − Олександр Химанич.

Команда НВК селища Щасливе − Едуард Шафаренко.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
MrTaylor (Львів)
Самые грандиозные все-таки во Львове)Триумфаторы как никак...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 4
MrTaylor (Львів)
Самые грандиозные все-таки во Львове)Триумфаторы как никак...
Ответить
0
0
putins IQ (donetsk)
Алушта самые грандиозные молодцы! Даешь в Премьер-лигу клуб из Алушты! Ура!
Ответить
0
0
Fedir (Кривой Рог)
26-а школа Кіровограда МОЛОДЦІ! Чудовий результат як для нашого міста.
Ответить
0
0
Yura90 (Чернигов)
35-я школа РУЛИТ! 8) Действительно парни молодци!!!!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус