Александр Томах возглавил Западноукраинскую Академию футбола


Данный проект не связан с профессиональным футболом Львовщины

Александр Томах возглавил Западноукраинскую Академию футбола


Известный украинский специалист Александр Томах, чья футбольная судьба в последние годы была связана с запорожским «Металлургом», командами «Виктор» (Запорожье), «Система-Борэкс» (Бородянка, Киевская обл.), «Десна» (Чернигов) и «Арсенал» (Киев), принял приглашение руководства Львовской области возглавить Западноукраинскую академию футбола. По нашей информации, данный проект никоим образом не связан с профессиональным футболом Львовщины, но предполагает заявку команды «Скала» (Стрый), основу которой составят местные молодые ребята в чемпионате Украины среди коллективов второй лиги. Территориально базироваться Академия будет в Моршине и начнет свою работу уже в ближайшее время с набора юношей 1993-94 и 1995-96 г.р.

Интересно, что в августе 1968 года тогда еще игрок черновицкой «Буковины» Александр Томах был приглашен в город за Днепровскими порогами, ставший для него второй родиной. И вот спустя 41 год авторитетный тренер и функционер возвращается работать на Западную Украину.

Оцените этот материал:
Источник:
Игорь Павленко
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Пахмелеев (Запорожье)
Ох,как Металл Томаха уделал Таврию Павлова 8:1.Это при том ,что Таврия в итоге заняла место выше,а на воротах у них в первом тайме стоял будущий кипер Спартака и СБУ Левицкий.На второй его заменили при счете 5:1(при еще одном,непонятно почему,незасчитанным голом в ворота крымчан)!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 22
Пахмелеев (Запорожье)
Ох,как Металл Томаха уделал Таврию Павлова 8:1.Это при том ,что Таврия в итоге заняла место выше,а на воротах у них в первом тайме стоял будущий кипер Спартака и СБУ Левицкий.На второй его заменили при счете 5:1(при еще одном,непонятно почему,незасчитанным голом в ворота крымчан)!
Ответить
0
0
Конфуцій (Львів)
Сміховалець (Львів) 17.06.09 23:23 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Версія настільки геніальна, що коментувати її просто немає жодного змісту. Єдине, що я ще чув, що вони всі, як один, їхали в орендованому з 85 маршруту автобусі з панчохами на головах, наклеєними бакенбардами і блоком Мальборо за пазухою для легенди, а кордон перетинали за підробними паспортами, - Дим попросив ментів зворотню послугу за подаровані колись УАЗіки.
Ответить
0
0
Сміховалець (Львів)
Та кого тільки в ДК не забирали!:))) І де всі ці "таланти"?!
Ответить
0
0
striy (Стрий)
Соррі, не місію, а месію!
Ответить
0
0
striy (Стрий)
З Кмітя не варто робити місію! Знали б ви, як він кидає пацанів, спитайте будь-кого, хто грав на область за Трускавець, Кміть корував цією командою в хотів, щоб хлопці на одному супі бігали. Свій проект в Моршині замутив, щоб просто заробляти на талантах, заявить їх в другу лігу, платитиме супом, а як розкриється талант, то касу підніме, продавши його. Це достовірна інформація.
Ответить
0
0
Skipper (Чернигов)
Томах отличный тренер)))это он отыскал Ярмоленко сразу в Десну,а потом его забрали в Динамо)))
Ответить
0
0
Сміховалець (Львів)
У "таваріщей"?я так розумію,реальних аргументів немає і це приводить лише до одного - безпосереднiх образ оппонентів:))) Кміть і "до того" не палав бажанням купляти акції неіснуючого проекту,хоча заяву таку зробив.Але слова і є лише слова. Але коли пан губернатор побачив,що середній палець гопнику на стадіоні показують (це зовсім не метафора, а сталий і реальний факт,зафіксований на фото місцевими журналістами) не лише звичайні вболівальники, а депутати місцевого рівня (Mужиловський,Данькович та низка інших),то зрозумів,що ніякого проекту "народна команда" НЕ БУДЕ.:)))
Ответить
0
0
Конфуцій (Львів)
eugen1968 (Львів) 17.06.09 18:06 ...юний Конфуцій з Хмельницька?????... ------------------------------------------------ Ви марите? Чому ж з Хмельницька? З Жмеринки! :) І там і там, не враховуючи транзиту, я востаннє був років 15 назад :) ...Юначе я знаю трохи більше... ------------------------------------------------ Це помітно, особливо з повноти, достовірності і глибини висновків у попередніх постах про Академію футболу. ...і як МЕНІ ЗДАЛОСЯ плани купівлі акцій "народної команди" в нього змінилися. Вичерпно? -------------------------------------------------- З чого Ви взяли, що те, яке Вам здається, може зійти за вичерпну інформацію. Як на мене, швидше навпаки. Можу помилятися, але колись Ви згадували про свій медичний фах. Я в цьому дилетант, але оскільки Ви марите і Вам щось здається, впевнений, Ви краще знаєте, що робити. Від себе скромно додам, варто розпочати з обмеження братання з учасником форуму з дивним ніком, ну цей, що "гопниківське лайно" і "лайно гопника", він, мабуть, вже десь на підході:) Він негативно на Вас впливає, Вас немов підмінили. P.S. Не хвилюйтесь стосовно моєї освіти, другу вищу я здобув ще в 1998 році. Так що в мене все гуд, і Вам цього ж бажаю. Сьогодні, на жаль, у Вас навіть не штанги, - все мимо. :)))
Ответить
0
0
slfc (Львів)
2 eugen1968 (Львів) Вернувся вже з порносайтів? Змирися - не всі у Львові збоченці і перевертні.
Ответить
0
0
eugen1968 (Львів)
А при чому дербі? Ну треба було бачити вираз обличчя Кмітя, коли він дивився на всю картину"вшанування папіка"!!!! Це для нього стало відкриттям і як мені здалося плани купівлі акцій "народної команди" в нього змінилися. Вичерпно?
Ответить
0
0
eugen1968 (Львів)
Конфуцій (Львів) Отже юний Конфуцій з Хмельницька все бачить все чує? А може на місці видніше трохи? Юначе я знаю трохи більше про спроби папіка захомутати Кмітя. А Ви в вчіться гарно та не перймайтися тим що Вас не стосується, а то як кімнатний попугай на любий звук кидаєтеся. Спокійніше юначе.Нерви Вам знадобляться в наступному сезоні)))))
Ответить
0
0
Конфуцій (Львів)
eugen1968 (Львів) 17.06.09 14:38 Причому тут дербі і папік? Кміть вже тривалий час, задовго до губернаторства і знайомства з Димом, утримує команду юнаків в Моршині і розвиває тему спорудження академії: близько 3-х років біля місцевого стадіону ведется будівництво гуртожитку-готелю, де б проживали приїжджі діти (в команді зараз таких багато з різних областей), вирішується питання із земельною ділянкою під спорудження академії на околиці Моршина. Я там був нещодавно, мені товариш, який в темі, все показав і розказав. Для чого це говорити аби що? Та поразка і виліт в першу лігу ФКЛ мають такі безповоротні впливи?
Ответить
0
0
eugen1968 (Львів)
Молодець Кміть не пішов під папіка! Зробив висновки з відвідин дербі. Подивився на вираз обличчя папіка та й вирішив краще свою команду зробити! Розумно.
Ответить
0
0
eugen1968 (Львів)
Це добре, що такі плани. Кмітю подяка.Хоча не грав би його малий за юнаків Скали такого може би не було. ДЗЕНЯ (Талнах) Що ти куриш? Може тобі замість драпа коров*ячий послід продають?
Ответить
0
0
Unity_6 (Славутич)
Томах отличный тренер и человек безумно любящий футбол. Да и как человек, тоже очень хороший!!!
Ответить
0
0
M&M (Lviv)
Западноукраинская академия футбола ----------------------------------- ...звітки грошики??...руководство львівської області-перейнялось проблемами львівсьго футболу?????))....здається - це трансформована школа Олега Лужного...тільки тепер "шоб ніхто не догадался"....здається місцеві футбольні папіки досить ревниво ставлять до появи на "підконтрольній территоррії"...всяких нєпонятних академій.
Ответить
0
0
avangardo (Lviv)
Швидше всього Скала Стрий з наступного сезону буде грати у другій лізі, губернар Львівщини Кміть то питання курірує. Зараз вони грають в аматорській лізі України В команді молоді пацани переважно 1992р.н.
Ответить
0
0
притча (Чернівці)
то він родом з Чернівців?
Ответить
0
0
ДЗЕНЯ (Талнах)
Скала Стрий-=- можливість відродити ще одну команду? чи просто здоровий глузд? Академія - потрібна - а ось команда була- Скала =- Газовик Скала= була і Галичина Дрогобич= все пан Диміня розвалив. ФеКа Львів - тепр перїде знову в Стрий?
Ответить
0
0
slfc (Львів)
Що за академія така? ніколи не чув
Ответить
0
0
romaha IF (Івано-Франківськ)
А він і Скалу очолить, чи як?
Ответить
0
0
chuba (Запорожье)
Томах - чудовий тренер! І вміє виховувати молодь, це точно!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус