Універсіада-2009: тиждень до старту


30 червня студентська збірна України розпочне захист свого чемпіонського титулу

Універсіада-2009: тиждень до старту


Наступного вівторка, 30 червня, студентська збірна України розпочне захист свого чемпіонського титулу на Всесвітній Універсіаді-2009, що проходитиме у Белграді. Нагадаємо, що звання найкращих футболістів серед студентів «синьо-жовті» здобули два роки тому завоювала в Таїланді.

Двадцять три кандидати

Тренерський штаб українців, до якого входять Олег Первушкін (керівник команди), Володимир Лозинський (головний тренер) та Іван Шепеленко (тренер), зібрали кандидатів на столичній олімпійській базі «Святошин» 20 червня. Наразі до Універсіади готуються 23 футболісти, які представляють клуби з усіх вітчизняних професіональних дивізіонів.

Склад команди

Голкіпери: Юрій Бахтіяров («Буковина»), Юрій Кисилиця (без клубу).

Захисники: Владислав Піскун і Андрій Башлай (обидва − ПФК «Севастополь»), Антон Монахов (Таврія»), Ігор Гребинський («Прикарпаття»), Андрій Запорожан (ПФК «Олександрія»), Олександр Темерівський («Буковина»).

Півзахисники: Олександр Іващенко, Олексій Репа і Артем Старгородський (усі − «Арсенал»), Владислав Микуляк («Закарпаття»), Олександр Крохмалюк (ЦСКА), Ігор Гордя («Металург» Д), Андрій Місяйло (без клубу), Микола Ревуцький («Прикарпаття»), Василь Чорний («Нива» Т).

Нападники: Ігор Худоб’як («Прикарпаття»), Олександр Бабир («Кримтеплиця»), Дмитро Гунченко («Іллічівець») Роман Степанков («Закарпаття»), Матвій Бобаль («Таврія»), Андрій Шевчук (ПФК «Севастополь»).

Непоступливий бундестім

Зауважимо, що у вівторок, 22 червня, наша команда вже провела перший із двох запланованих контрольних поєдинків зі студентською збірною Німеччини. Поєдинок, попри сильну спеку, виявився достатньо динамічним, і численні глядачі, які заповнили трибуни затишного столичного стадіону КНЕУ, не пожалкували, що відвідали цю гру. Гості, основу яких складають виконавці третьої бундесліги (аналог нашої другої ліги), постали непоступливою, добре організованою командою, для якої результат був далеко не на останньому місці. Варто зазначити, що суперник «синьо-жовтих» навіть двічі він у рахунку…

Вольова перемога

Підопічні Володимира Лозинського, переважаючи суперника в технічній оснащеності і швидкості, водночас проявили і бійцівські якості, що в підсумку і дозволило їм схилити шальки терезів на свій бік. Автором першого голу у ворота студентського бундестіму став Микола Ревуцький, котрий вдало завершив розіграш кутового. Удруге рівновагу в матчі відновив Дмитро Гунченко. Узявши на себе ініціативу, він обіграв в карному майданчику двох суперників, змусивши третього відверто порушити правила. Дмитро сам і реалізував пенальті. Був він причетний і до третього голу, віддавши результативну передачу Олексію Репі. Отож − 3:2, і збірна у гарному настрої продовжує готуватися до Універсіади.

Україна − Німеччина − 3:2 (1:1)

Голи: 0:1 (18), 1:1 Ревуцький (33), 1:2 (70), 2:2 Гунченко (75, з пенальті), 2:3 Репа (77).

Україна: Бахтіяров (Кисилиця, 46), Піскун, Монахов, Гребинський, Запорожан (Темерівський, 46), Іващенко (Репа, 65), Крохмалюк (Місяйло, 46), Гордя, Ревуцький (Чорний, 46), Худоб’як (Гунченко, 46), Бабир (Степанков, 46).

Стартуємо 30 червня

У середу, 24 червня, студентська збірна України вдруге зустрінеться з німецькими опонентами, цього разу − вже на бородянському стадіоні «Система» (початок − о 17.00). До Сербії наша команда вирушить 28 червня, де вже через день − 30-го числа − зустрінеться зі збірною Марокко, 2 липня зіграє з чехами, а 4-го завершить груповий турнір поєдинком з канадцями.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус