У Полтаві привітали володарів Кубку України


Голова Полтавської ОДА Валерій Асадчев-"ворсклянам": не ви повинні боятися киян, а вони вас

У Полтаві привітали володарів Кубку України


У п’ятницю, 3 липня на полтавському стадіоні „Ворскла” ім. О. Бутовського вітали володарів Кубку України з футболу 2008/2009 років.

Виграш першого трофею подібного ґатунку в історії Полтавського футболу (хоча, принагідно зазначимо, що команді з Полтави підкорявся Кубок УРСР) відзначали всією громадою. Разом із багатотисячною армією вболівальників вшановували рідну команду і перші особи області та міста.

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Асадчев є вболівальником із великим стажем і затятим шанувальником ФК „Ворскла”. Перемогу у фіналі Кубку України він вважає історичною, але це тільки перший крок. Адже молодий, проте згуртований і амбітний колектив Миколи Павлова може підкоряти і більш високі вершини. Тренера полтавської „Ворскли” губернатор порівняв із легендарним наставником київського „Динамо” Віктором Масловим, який закладав підвалини столичного клубу. А ось киян у матчі за Суперкубок України боятися не варто, зазначив Валерій Асадчев. Це може стати запорукою успіху, переконаний він..

„Вас буквально через тиждень чекає київське „Динамо”. Саме головне – щоб ви його не боялися. Хай вони боїться вас! І це вже буде фактично пів-перемоги”, - побажав команді голова ОДА.

До речі, на замітку Станіславу БОГУШУ(воротарю ФК „Динамо”): Валерій АСАДЧЕВ переконаний, що Дебатік ЦУРРІ неодмінно розпишеться у воротах київського клубу, про що й сказав албанському легіонеру „Ворскли”.

„Тільки бити треба сильно у нижній лівий кут”, - жартома додав голова Полтавської облдержадміністрації, відзначивши сильний удар полтавського захисника.

Валерій АСАДЧЕВ вручив почесну грамоту ОДА футбольному клубу „Ворскла” та персональний подарунок Миколі ПАВЛОВУ – решетилівській килим ручної роботи, який є своєрідною візитівкою Полтавщини, подякувавши за фантастичну перемогу у фіналі Кубку України і побажавши команді нових, не менш блискучих перемог.

Оцените этот материал:
Источник:
Прес-служба Полтавської обласної державної адміністрації
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
ветеран (Полтава)
А более баянистого ничо нет? аффтары...?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
ветеран (Полтава)
А более баянистого ничо нет? аффтары...?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус