Відбулося чергове засідання Дисциплінарного комітету ПФЛ

Відбулося чергове засідання Дисциплінарного комітету ПФЛ


21 серпня відбулося чергове засідання Дисциплінарного комітету ПФЛ. У порядку денному містилося вісім питань, по яким прийнято низку важливих рішень.

Зокрема, ДК ПФЛ винес попередження ФК "Нива" Тернопіль за невиконання контрактних зобов'язань перед футболістом Д.Саркісом. ФК "Нива" Тернопіль зобов'язаний погасити наявну заборгованість перед гравцем у строк до 01.09.2009 р.

Крім цього, ФК "Нива" Тернопіль оштрафовано на 2 000 грн. за непроведення компенсаційних розрахунків з ФК "Металург" Донецьк за підготовку футболіста Ю.Путраша. Згідно з рішенням ДК, тернопільський клуб повинен розрахуватися з донеччанами до 01.09.2009 р.

Не виконав контрактні зобов'язання перед своїм гравцем О.Маклаковим ще один клуб - "Десна" Чернігів. При цьому зазначений футбольний клуб не виконав декілька попередніх рішень ДК з цього приводу. Враховуючи це, "Десну" оштрафовано на 5 000 грн., а також зобов'язано погасити борги перед футболістом у термін до 28.08.2009 р. Якщо чернігівці не виконають це рішення, до клубу будуть застосовані більш жорсткі санкції.

На засіданні ДК також з'ясовано, що ФК "Десна" Чернігів не виконує графік погашення заборгованості перед футболістом П.Кондратюком. Чернігівському клубу доручено невідкладно вирішити це питання і у тижневий термін надати відповідну інформацію до ПФЛ.

Команді "Верес" Рівне зараховано технічну поразку 0:3 у матчі ЦСКА - "Верес". Ровенчани не виїхали на цю гра через фінансові труднощі. За допущене порушення Регламенту та Дисциплінарних правил ФК "Верес" оштрафовано на 2 500 грн.

ФК "Сталь" Алчевськ постраждав через своїх уболівальників, які запалювали піротехнічні засоби після закінчення матчу Кубка України з одеським "Чорноморцем". Рішенням ДК ПФЛ алчевський клуб оштрафовано на 500 грн.

Гравець ФК "Моршин" О.Михалєвич, видучений з поля за навмисний удар суперника ногою під час матчу "Моршин" - "Буковина", дискваліфікований на 3 гри.

Останнім питанням, яке було розглянуто на ДК ПФЛ, стала інформація щодо заборгованості по сплаті заявкових грошових внесків клубами "Десна" Чернігів, "Прикарпаття" Івано-Франківськ, "Динамо" Хмельницький, ЦСКА Київ, "Дніпро-75" Дніпропетровськ, "Суми". Зазначеним клубам подовжено кінцевий термін сплати до 13:00 27 серпня 2009 р. У разі, якщо заборгованість не буде погашено, клуби будуть автоматично позбавлені трьох турнірних очок.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
ntalex (Оболонь)
ЦСКА здається вже не буде :(
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
ntalex (Оболонь)
ЦСКА здається вже не буде :(
Ответить
0
0
Веpec (Рівне)
Нива не заплатила суркису... :-D
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус