Жіночий Євро-2009. Куцев пророкує видовище

Жіночий Євро-2009. Куцев пророкує видовище


У вівторок, 25 серпня, національна жіноча збірна України випробувала газон 11-тисячного стадіону «Гельсінкі», де вже сьогодні вона проведе другий матч групового етапу Євро-2009 − проти датчанок. Початок гри − о 17.30 за київським часом. На офіційному сайті ФФУ відбуватиметься он-лайн трансляція поєдинку, який, окрім того, наживо покаже й Перший національний телеканал.

Новий газон на «Гельсінкі»

Цікаво, що коли українська делегація приїжджала до фінської столиці в листопаді 2008-го задля участі у жеребкуванні фінального турніру, на домашній арені клубу ХІК було вистелено штучний газон. Однак організатори пообіцяли: до початку континентального жіночого форуму тут буде зеленіти травичка. Так і сталося! За свідченням місцевих фахівців, нині поле «Гельсінкі» − чи не найякісніше у країні. Усі роботи з укладання нового покриття зайняли не більше двох тижнів.

Гарний настрій перед боєм

Залишилися задоволеними місцем майбутньої битви і наші футболістки, які протягом годинного заняття відпрацьовували удари по воротах, дальні та середні передачі, вдосконалювали техніку в «квадратах». У команді панує гарний настрій. Відчувається, що дівчата цілком відновились після болючої поразки у першому турі від Нідерландів з рахунком 0:2.

Данські секрети Полішинеля

На відміну від наставника збірної Данії Кеннета Хейнера-Меллера, який після поразки від Фінляндії (0:1) проводив тренування за зачиненими дверима, керманич «синьо-жовтих» Анатолій Куцев особливих секретів із підготовки не робить. «Ми зустрічалися с датчанками у кваліфікації і тоді обмінялися домашніми перемогами, − нагадує він. − Суперники знають нас, ми добре вивчили їх. Данія − по-справжньому класна команда, кожен гравець якої потребує пильного догляду».

Імпровізація та комбінації

Український наставник впевнений, що у середу глядачі стануть свідками видовищного поєдинку. «Обидві команди діють у схожому стилі, − зазначає Куцев. − На відміну від інших представників Скандинавії, котрі проповідують силовий, незручний для нас футбол, команда Данії, у складі якої вистачає технічних виконавиць, більше схильна до імпровізації та комбінаційної гри. На нас очікує дуже цікавий двобій, проте як він закінчиться − прогнозувати не візьмуся».

Поразка − вже історія

За словами 50-річного Куцева, його підопічні повністю сконцентровані на матчі другого туру. «Поразка на старті − вже історія. Головне, що Україна нарешті дебютувала на фінальному турнірі Євро, і левова частина хвилювань залишилася позаду. Сподіваюся, надалі дівчата діятимуть спокійніше і зможуть продемонструвати найкращі якості. Ми дуже серйозно готуємося до обох матчів, які залишилося провести в групі. Адже, скоріше за все, доля путівок до чвертьфіналу буде вирішуватися лише в останньому турі», − вважає фахівець.

Думка капітана українок

«Для нас найважливіше − одразу після свистка арбітра вловити ритм гри, − підкреслює капітан української команди, найдосвідченіший її гравець Олена Мазуренко. − До чого може привести бодай тимчасова розслабленість, втрата концентрації, − усім чудово відомо. Нині ми сповнені рішучості довести: те, що сталося минулої неділі у матчі з голландками, було нещасним випадком».

Оцените этот материал:
Источник:
Костянтин Паткевич, ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
mu71 (Харьков)
Домой, к мужьям и детям...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 12
mu71 (Харьков)
Домой, к мужьям и детям...
Ответить
0
0
вуди вудпекерр (днепропетровск)
проиграли!!!!!
Ответить
0
0
вуди вудпекерр (днепропетровск)
проиграли!!!!!
Ответить
0
0
Володя Deutsch (Чернигов)
дурацкая ошибка
Ответить
0
0
вуди вудпекерр (днепропетровск)
шото некакие дания возит как хочет!
Ответить
0
0
вуди вудпекерр (днепропетровск)
шото некакие дания возит как хочет!
Ответить
0
0
Володя Deutsch (Чернигов)
Молодцы, девочки - сравняли! Укр.-Дан. 1:1 пока
Ответить
0
0
вуди вудпекерр (днепропетровск)
1-1
Ответить
0
0
Гладырь (Ниеолаев)
Девушки страна с вами мы в вас верим и любим вас.Рвите датчанок
Ответить
0
0
freespirit (Odessa)
Удачи!
Ответить
0
0
Андрей2904 (Николаев)
Скиньте пожалуйста ссылку на трансляцию в интернете
Ответить
0
0
fanat-ua (Київ)
Вперед дівчата, ми за вас тримаємо кулаки!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус