Жіночий ЧС-2011. Кваліфікація. Мінорний старт українок

Жіночий ЧС-2011. Кваліфікація. Мінорний старт українок


Польща − Україна − 4:1

Голи: 1:0 Вінчо (7), 2:0 Вінчо (30), 3:0 Леснік (38), 4:0 Вінчо (55), 4:1 Пекур (83).

Україна: Баранова, Ващенко (Маслянко, 63), Ходирєва, Лишафай, Пекур, Дятел (Бойченко, 84), Чорна, Зінченко, Лемешко, Апанащенко, Яковишин (Василюк, 63).

Хет-трик Вінчо

Відверто провальним вийшов старт національної жіночої збірної України у кваліфікації чемпіонату світу 2011 року. На чотири м’ячі полячок, три з яких внесла до свого доробку форвард клубу «Уніа» із Ратібора Агнешка Вінчо, українські дівчата зуміли відповісти лише голом престижу у виконанні півзахисника червоноарміської «Росіянки» Людмили Пекур.

Гнітючий початок

Схоже, наші співвітчизниці наступили на ті ж самі граблі, що і у стартовому матчі Євро-2009 проти Голландії. Тоді, нагадаємо, розслабленість на перших хвилинах коштувала підопічним Анатолія Куцева трьох очок (0:2). Скоріше за все, далася взнаки і відсутність у центрі оборони досвідченої Олени Мазуренко, яка у серпні завершила міжнародну кар’єру. Як би там не було, українська збірна пропустила вже на сьомі хвилині, а на перерву пішла за більш ніж солідної матеріальної переваги суперниць − 0:3.

Наступній матч − у жовтні

Майже усю другу половину зустрічі українки провели в атаках, проте це не завадило полячкам відзначитися вчетверте. «Постріл» Пекур лише підсолодив гірку пігулку. Шанс реабілітуватися наша команда матиме 25 жовтня, коли на своєму полі прийматиме футболісток з Боснії та Герцеговини.

Кваліфікація ЧС-2011. Група 4

Матчі у 2009 році

19 вересня. Польща − УКРАЇНА − 4:1, Боснія і Герцеговина − Угорщина − 0:2.

23 вересня. Румунія − Боснія і Герцеговина.

24 вересня. Угорщина − Польща.

24 жовтня. Польща − Румунія.

25 жовтня. УКРАЇНА − Боснія і Герцеговина.

28 жовтня. Угорщина − Румунія.

29 жовтня. Боснія і Герцеговина − Польща.

4 листопада. Угорщина − УКРАЇНА.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус