ПФЛ запрошує керівників футбольних клубів до Іспанії

ПФЛ запрошує керівників футбольних клубів до Іспанії


Національна ліга професіонального футболу Іспанії (Liga Nacional de Futbol Profesional, LFP) підтвердила свою готовність прийняти делегацію керівників вітчизняних футбольних клубів у Мадриді.

Згідно з попередньою домовленістю, іспанська сторона готова на прикладі одного з клубів Мадрида ознайомити українську делегацію зі структурою професіонального футбольного клубу Іспанії, особливостями його функціонування, організаційних процесів під час підготовки і проведення офіційних матчів. Членів групи буде ознайомлено з тренувальною базою та іншими об’єктами інфраструктури клубу. На прохання ПФЛ до програми візиту планується включити відвідування матчу чемпіонату Іспанії.

ПФЛ запрошує керівників клубів першої, другої, а також Прем'єр-ліги прийняти участь у цьому візиті. Орієнтовний термін поїздки – 13-15 жовтня. Розмір групи – не більше 10 осіб. Проживання в одному з готелів Мадрида і харчування фінансується за власний рахунок. Інші деталі поїздки буде з’ясовано найближчим часом.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
eshmsc (KIEv)
Территория успеха… http://winbuk.com
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 5
eshmsc (KIEv)
Территория успеха… http://winbuk.com
Ответить
0
0
Старпом (Севастополь)
Да ладно вам , ну поедут ребята на тусовку , пасмопрят Ивропу ,наладят дружеские контакты - все путем.Я рад за пфл. Главное ,чтоб результат был.
Ответить
0
0
Leshka (Харьков)
Лучше пусть Михася возьмут
Ответить
0
0
Demian (Коломия)
...одного з клубів Мадрида))) ФК "Мадрид" (Бориспіль) чи шо?
Ответить
0
0
Kevin_F.K.M (Харьков)
Возмитя меня!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус