Жінки. Україна - Боснія-Герцеговина 7:0. Збiрна проводжає капітана

Жінки. Україна - Боснія-Герцеговина 7:0. Збiрна проводжає капітана


Україна − Боснія-Герцеговина − 7:0

Голи: 1:0 Пекур (9), 2:0 Апанащенко (13), 3:0 Дятел (36), 4:0 Ходирєва (41), 5:0 Апанащенко (42), 6:0 Пекур (43), 7:0 Чорна (48).

Україна: Зварич, Лишафай, Мазуренко, Ходирєва (Василюк, 55), Титова (Котик, 69), Бойченко (Лемешко, 62), Чорна, Зінченко, Пекур, Дятел, Апанащенко.

Перемога без питань

У неділю, 25 жовтня, в Чернігові національна жіноча збірна України здобула першу перемогу в кваліфікації ЧС-2011. Цей успіх, безперечно, додасть упевненості підопічним Анатолія Куцева, які піднялися на третій рядок у 4-й відбірній групі. Власне, сумніви щодо того, хто візьме гору в цьому двобої, зникли вже по закінченні стартової 15-хвилинки. На той момент українки встигли двічі вразити ворота бідолашної Алміни Ходжич. Утім, це був лише нокдаун, а нокаутувала суперника наша команда перед перервою, завершивши голами три атаки поспіль! Як потім зізнався керманич «синьо-жовтих», за рахунку 6:0 налаштувати дівчат на серйозну боротьбу в другій половині зустрічі було напрочуд важко. Тим не менш, переможниці продовжили диктувати свої умови суперницям, і тим, аби уникнути ще більш болючої поразки, у кінці матчу навіть довелося затягувати час.

Голи, передачі, поперечини

Скориставшись гостинністю захисту збірної Боснії-Герцеговини, форвард пермської «Звєзди-2005» Дарина Апанащенко занесла до свого доробку дубль та дві гольові передачі, її одноклубниці-хавбеки Віра Дятел і Наталія Зінченко відзначилися забитим м’ячем та результативним пасом відповідно. Двічі розписавшись у воротах «біло-синіх», півзахисник червоноармійської «Росіянки» Людмила Пекур ще два рази вдало асистувала партнеркам, а її подруга по команді Тетяна Чорна за системою «гол+пас» набрала 2 очки (1+1). Нарешті, вигравши боротьбу на другому поверсі, своє прізвище внесла до протоколу й наш центральний оборонець − Олена Ходирєва з чернігівської «Легенди». А ще були три поперечини та ціла купа інших нереалізованих можливостей...

Подяка капітану

Після фінального свистка глядачі тепло вітали ветерана української збірної Олену Мазуренко, яка у цей вечір проводила свій останній матч у синьо-жовтій футболці. Захисник німецького «Нюрнберга» більше десяти років з капітанською пов’язкою виводила на ігри нашу національну збірну, за яку провела близько 100 поєдинків. Нагородою для Олени стали упевнена перемога, гарячі оплески вболівальників, почесні відзнаки та призи від Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту й Федерації футболу України.

Задоволення тренера

Звісно, Анатолій Куцев прийшов на спілкування з журналістами у гарному настрої. «Я залишився задоволений і змістом гри, і її підсумком. Адже не виключено, що наприкінці відбірного турніру доведеться рахувати забиті та пропущені м’ячі. Приємно, що дівчата підійшли до цього матчу з усією відповідальністю і належним чином на нього налаштувалися. Тепер будемо готуватися до важкого виїзного поєдинку проти угорок, який очікує нас у середині листопада. Гадаю, серйозних кадрових змін у збірній до цього часу не буде», − резюмував наставник.

Кваліфікація ЧС-2011. Група 4

Матчі у 2009 році

19 вересня. Польща − Україна − 4:1, Боснія-Герцеговина − Угорщина − 0:2.

23 вересня. Румунія − Боснія-Герцеговина − 4:0.

24 вересня. Угорщина − Польща − 4:2.

24 жовтня. Польща − Румунія − 2:0.

25 жовтня. Україна − Боснія-Герцеговина − 7:0.

    І В Н П М О
1 Угорщина 2 2 0 0 6 − 2 6
2 Польща 3 2 0 1 8 − 5 6
3 Україна 2 1 0 1 8 − 4 3
4 Румунія 2 1 0 1 4 − 2 3
5 Боснія-Герцеговина 3 0 0 3 0 − 13 0

28 жовтня. Угорщина − Румунія.

29 жовтня. Боснія-Герцеговина − Польща.

4 листопада. Угорщина − Україна.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Валера (Rivne-Net)
Блін, а якже фотосесія для Плейбоя?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 15
Валера (Rivne-Net)
Блін, а якже фотосесія для Плейбоя?
Ответить
0
0
freespirit (Odessa)
Roger (Чернигов) 27.10.09 14:43 Спасибо за видео. Девки Молодцы! Или Молодицы?:-)
Ответить
0
0
Sasha_White (Kyiv)
бідна боснія... треба було Джеко і Ібішевича в жіночий одяг передіти...
Ответить
0
0
Roger (Чернигов)
http://webtv.net.ua/3200/ тутечки голи, неголи, пресконференція. З пе-ре-мо-го-ю!!!
Ответить
0
0
сам Черный (Черный Град)
О!игра была просто загляденье,особенно первый тайм!! девченки тактически грамотно играли,с мыслею:)) матч был на порядок интересней чем многие игры мужской первой лиги,например вчерашняя Десна-Сталь... :))) видят поле,культура паса...у девочек поставленные удары...причем такие колотухи что аж со звоном от попадания в перекладину... МОЛОДЦЫ!!! правильно сделали в ФФУ что игра была в Чернигове...тысячи четыре болел не смотря на мерзкую погоду и вялую рекламу думаю было.... Украина, вперед!!!!
Ответить
0
0
kos1k (Chernigov)
Буран (Севастополь) 26.10.09 17:14 лучше бы они ходили в паранже - такие страшенные)) в субботу ходили наш город смотрели, так те от ларьков обычных не могли отойти, глаза разбегались от асортимента)) а когда увидели наш рынок, и церковь возле нее, то вообще упали в ступор.
Ответить
0
0
santanasan (Kharkiv)
ДнепрМогучий (Днепропетровск) 26.10.09 23:47 :-) зачем, они просто из центрального круга отрабатывали Жажины удары издали, видать хорошо получается, мож их в мужскую сборную пригласить :-) пущай мальчиков поучат как надо издали бить. :-)
Ответить
0
0
ДнепрМогучий (Днепропетровск)
41,42,43 Они,что разводили не с центра, а с 11-метровой отметки?:)
Ответить
0
0
Швайнштайнгер (Львов)
Эх, зря они так! Человечней надо быть, добрее. )
Ответить
0
0
Yura90 (Чернигов)
Круто, но есть одно но...! Я даже не догадывался что они у нас играют! То ли я такой разсеянный, то ли так хотели что бы зрители пришли!
Ответить
0
0
brend (Кировоград)
41,42,43 - круто!!!
Ответить
0
0
Drevlianin (Москва)
Буран (Севастополь) подозреваю, что женщины там-таки есть... может, правда, их от тебя прятали? ...ну или они сами от тебя прятались...
Ответить
0
0
franki (Мелитополь)
За 48 минут игры 7 банок - круто...
Ответить
0
0
Буран (Севастополь)
Приходилось бывать в Боснии и Герцоговине,на улицах женщин нет ,на рынках,в магазинах тоже.(видно все на тренировках ...) ))). Где они команду то набрали?Или играют в паранже?
Ответить
0
0
D(K) (Kiev)
Уряяяяяяяя!!!:))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус