Футбольне питання під час епідемії грипу

Футбольне питання під час епідемії грипу


У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що виникла у дев’яти областях країни, а також запровадженням спеціальних профілактичних заходів по всій території держави відбулася оперативна робоча зустріч президента Федерації футболу України з міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Григорій Суркіс та Юрій Павленко проаналізували обставини, що склалися внаслідок розповсюдження у західних регіонах епідемії грипу, і обговорили у цьому зв’язку можливі варіанти проведення спортивних змагань, які мають національний та міжнародний статус. Зокрема йшлося про календарні футбольні матчі чемпіонату країни та міжнародні ігри під егідою УЄФА-ФІФА за участі вітчизняних професіональних клубів та збірної команди України.

Керівники відомств акцентували увагу на тому, що саме Федерація футболу та Міністерство спорту згідно чинного законодавства є відповідальними з боку держави за прийняття конкретних рішень у сфері організації та проведення футбольних змагань на її території. Тому ажіотаж навколо теми про перенесення та відміну футбольних матчів насправді виник з подачі деяких некомпетентних осіб, котрі не мають відповідних повноважень робити жодних офіційних заяв з цього приводу.

Президент ФФУ та очільник Мінсім’ямолодьспорту домовилися вже наступного тижня затвердити спільний план дій з метою узгодження позиції українського уряду в умовах надзвичайної епідеміологічної ситуації та міжнародних футбольних інстанцій УЄФА-ФІФА, які також будуть адекватно реагувати на форс-мажорні обставини.

Оцените этот материал:
Источник:
Прес-служба ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Falko (Велике Село)
Якщо на Заході карантин, то нехай проведуть рокіровку і зіграють матчі 1 кола на полях гостей (тіпа як Шахтар - Зоря).
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
Falko (Велике Село)
Якщо на Заході карантин, то нехай проведуть рокіровку і зіграють матчі 1 кола на полях гостей (тіпа як Шахтар - Зоря).
Ответить
0
0
Firehit (Poltava)
Короче, или сильно умно написали, или ничего толком не написали, но СУТИ я не понял - "решили, что будем что-то решать"... Так получается?
Ответить
0
0
KARUSEL (Львов)
УКРАЇНСЬКА З ПЕРЦЕМ, ЧАСНИК, ЦИБУЛЯ ! і "американська зараза" буде подолана"!
Ответить
0
0
криміналіст (Львів)
Оскільки в 9 областях введено карантин, в тому числі і в Львівській, то всі! масові заходи скасовуються. 7-го ніякого футболу у Львові не буде, або буде при порожніх трибунах
Ответить
0
0
ntalex (Оболонь)
Нічого не зрозумів з цього "футбольного питання". Прикладом, в Оболоні 7 гравці основи випало поза всякого грипу, проте сьогодні клуб грає. То що тоді вважається за "форс-мажорні обставини"?
Ответить
0
0
Влодя (Львів)
Ну, і що вони вирішили? Буде гра Карпати-Таврія 7-го чи ні?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус