Нові проекти ФФУ

Нові проекти ФФУ


У четвер, 17 грудня, в Будинку футболу було підписано Угоду про партнерство між Федерацією футболу України (ФФУ) та Білоруською федерацією футболу (БФФ) у сфері тренерської освіти по програмі «ПРО»-Диплом УЄФА».

Звернення білорусів

У присутності представників ЗМІ та майбутніх власників ПРО-Дипломів, які цими днями проходять навчання в київському Центрі ліцензування, голова БФФ Геннадій Невиглас та президент ФФУ Григорій Суркіс скріпили документ своїми підписами. Очільник білоруської федерації підкреслив, що чимало спеціалістів в його країні висловлюють бажання отримати ПРО-Диплом УЄФА саме в Україні. Тож з відповідним проханням він звернувся до ФФУ, отримавши позитивну відповідь.

Крок у відповідь українців

У свою чергу керманич української федерації зазначив, що очолювана ним організація завжди готова надати будь-яку допомогу колегам з Білорусі, і укладена Угода підніме статус взаємостосунків між національними асоціаціями на більш високий рівень. «Я сподіваюсь, що фахівці, які пройдуть у нас навчання і отримають ПРО-Диплом УЄФА, допоможуть білоруським командам здобувати ще кращі результати. А, можливо, хтось із них у майбутньому очолить і вашу національну збірну», − зазначив Григорій Суркіс.

Міжнародний проект

Цього ж дня у Будинку футболу відбулася ще одна знаменна подія − було презентовано міжнародний проект з розвитку масового футболу Open fun football schools, що патронується УЄФА і до якого Україна приєднається в наступному році. ФФУ укладе відповідну угоду з Асоціацією проекту перетинання культур (CCPA) − неурядовою гуманітарною організацією, головними засновниками якої є міністерства закордонних справ Данії, Норвегії, Швеції, Фінляндії та УЄФА.

ФФУ − дітям

Починаючи з 2010 року, у різних регіонах України в рамках відповідного проекту планується щорічно відкривати по 12 спеціалізованих таборів, куди приїжджатимуть хлопці та дівчата, котрі не займаються футболом на професійному рівні. ФФУ вже почала формувати перелік обласних федерацій та муніципалітетів щодо можливого розміщення подібних осередків футболу, а також людей, які будуть задіяні в реалізації цієї ініціативи.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Devastator (Donbass capital)
D4 (Kiev) 18.12.09 09:37 Да, сложно жить без мозгов.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 8
Devastator (Donbass capital)
D4 (Kiev) 18.12.09 09:37 Да, сложно жить без мозгов.
Ответить
0
0
D4 (Kiev)
PENSIONER (Харьков) 17.12.09 21:46 А что с ситуацией? Ситуаця как ситуация. ФФУ выставила свою цену на билеты. Ахметов хотел поиметь билеты себе за бесценок,а прибыль положить себе в карман, плюс устроить себе пиар акцию. Суркис послал его далеко и прямо. Ахметов развернул пиар компанию против Суркиса. Подключилась Ахметовская подстилка Денисов. Пару раз на нелепые "наезды" Денисова Суркис ответил, потом понял, что до этих даунов все равно ничего не дойдет и открыто послал Денисова вслед за Ахметовым. Пока кроты молчат. Все предельно ясно и понятно.
Ответить
0
0
Ариец_Донецк (Донецк)
помните, как у ильфа и петрова в замечательном произведении "Двенадцать стульев" великий комбинатор о. бендер собирал с членов тайного общества меча и орало взносы на бедных беспризорных деток?! ничто не ново под луной и поэтому в наше время другой великий комбинатор г. суркис решил не изобретать велосипед и взять уже готовые конспекты...
Ответить
0
0
МахноЯмайка (Ямайкa)
PENSIONER (Харьков) 17.12.09 21:46 +100
Ответить
0
0
Vlads.D.D. (Днепр)
вот еще проэкты- http://couch.my1.ru/
Ответить
0
0
Alex_S (Frankfurt)
почему бы не подписать договор, чтоб наши годуляны судили в Беларуси, а их арбитры у нас? ради эксперимента. думаю коломойский или ахметов подумали бы с намеками на боксерское прошлое и блатное настоящее!
Ответить
0
0
PENSIONER (Харьков)
Когда пахнет паленым, то сразу вспоминают о детях... Считаю, прежде чем думать о новых проектах, нужно подвести итог о прошлых деяниях... в том числе с ситуацией по билетах в Донецке...
Ответить
0
0
Веpec (Рівне)
ФФУ - дiтям ето позитивный шаг для будущего развития футбола...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус