Відбулася чергова робоча зустріч між ФК "Карпати" та Львівською міською радою

Відбулася чергова робоча зустріч  між ФК "Карпати" та Львівською міською радою


29 січня, відбулася чергова робоча зустріч із вирішення проблемних питань між футбольним клубом «Карпати» та Львівською міською радою, участь у якій взяли генеральний директор клубу Ігор Дедишин та міський голова Львова Андрій Садовий.

Про підсумки зустрічі розповів гендиректор ФК «Карпати» Ігор Дедишин. За його словами зустріч проходила згідно напрацьованого раніше плану.

Ігор Дедишин повідомив, що попередня зустріч відбулася у минулий четвер, 22 січня.

«За період між першою та другою нарадою йшла робота у окремих робочих групах: на рівні департаментів, а сьогодні відбулася підсумкова зустріч. У результаті напрацьовано спільне розуміння й механізм втілення у життя наших задумів. І у Львівської міської ради, і у ФК «Карпати» є бачення шляху, яким далі будемо рухатися, - розповідає Ігор Дедишин. - На 18 лютого заплановано засідання чергової сесії Львівської міської ради. До цього часу мають бути проведені усі юридичні процедури з підготовки ухвал по кожному з цих питань. Маємо надію, що 18 лютого їх фіналізуємо».

Генеральний директор ФК «Карпати» наголошує, що спільна робота двох сторін розпочалася із вирішенням найбільш болючих та нагальних проблем клубу. «Вважаю, що ми знайшли порозуміння, є добра воля двох сторін. Якщо зможемо вирішити ці питання у нормальному робочому режимі, тоді вже будемо говорити і про інші проблеми, які потребують більш детального та глибокого осмислення», - сказав Ігор Дедишин.

Він також повідомив, що офісне приміщення за адресою Міцкевича, 6 буде закріплено за ГО «Карпати», оскільки так буде значно спрощено механізм передачі цього приміщення в оренду. «Ми вирішили це питання для себе і жодних заперечень з боку Львівської міської ради тут немає», - сказав Ігор Дедишин.

Щодо території навколо стадіону «Україна», то Ігор Дедишин повідомив про те, що пропозиція Львівської міської ради полягає у тому, щоб земельну ділянку закріпити за ЛКП «Спортресурс», адже стадіон також закріплений за цим комунальним підприємством. А потім вже проводити процедуру передачі цієї земельної ділянки в оренду. «До території цієї ділянки входять верхні і нижні поля, сама територія, на якій знаходиться стадіон, і частина території по Липовій Алеї, де колись були старі каси», - повідомив Ігор Дедишин.

Він також повідомив, що питання по Академії футболу ФК «Карпати» не обговорювалися, адже вона працює і забезпечена усім необхідним.

«Для міського голови - це взірець того, що зробив футбольний клуб «Карпати» для міста. Тож тепер Андрій Садовий хоче долучитися до того, щоб цей заклад відповідав сучасним вимогам: провести ремонт, створити усі умови для навчання і навчально-тренувального процесу інших відділень: вільної боротьби, гандболу, баскетболу, водного поло тощо. На даний момент тільки ФК «Карпати» і частково гандбольний клуб «Галичанка» провели необхідні поліпшення інфраструктури та створили умови для своїх профільних вихованців. А інші види спорту перебувають у гірших умовах, тому хочеться, щоб це був цілісний об’єкт і для занять іншими видами спорту із усіма заданими параметрами комфорту, який вже є в Академії футболу ФК «Карпати», – каже Дедишин.

Довідка

22 січня міський голова Львова Андрій Садовий та керівники департаментів відвідали Академію ФК «Карпати» та СДЮШОР «Карпати». Зокрема, мер подивився на найкраще штучне поле в Західній Україні, завітав до відремонтованих кімнат академіків, відвідав їдальню та процедурні кабінети. Після цього керівництво міста вирушило до СДЮШОР «Карпати», де за присутності усіх тренерів делегація провела плідну робочу нараду з керівництвом клубу.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
leviol (Івано-Франківськ)
А про новий львівський стадіон що чути ? Карпати на ньому будуть грати, чи все ж таки фк Львів?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 5
leviol (Івано-Франківськ)
А про новий львівський стадіон що чути ? Карпати на ньому будуть грати, чи все ж таки фк Львів?
Ответить
0
0
криміналіст (Львів)
ДЗЕНЯ (Талнах) 30.01.10 16:11 -------------------------------------------------- Пацани зараз виборами зайняті, їм не до академії, а от після...
Ответить
0
0
Харьковчанин (Первая Столица)
Влодя (Львів) 30.01.10 16:06 Ваш Дым и его окружение стоят его(Садового).
Ответить
0
0
ДЗЕНЯ (Талнах)
Хтось вкусив мера задового в Задницю?? Дивно якось він себе повів- порозумівся з Карпатами? Чи ток піар компанія - а як жж академія від рінатівськхх пацанів?
Ответить
0
0
Влодя (Львів)
Задовий - геймер, і сам нічого не робить і іншим не дає... :-(
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус