Контрольний матч. "Буковина" - "Зірка" - 0:1

Контрольний матч. "Буковина" - "Зірка" - 0:1


Підопічним Олександра Єжакова протидіяла команда першої ліги «Зірка» (Кіровоград). Наші земляки поступилися з мінімальним рахунком 0:1. Воротар нашої команди пропустив прикрий гол зі штрафного на 37 хвилині зустрічі. Впродовж зустрічі буковинці могли неодноразово засмутити суперника. На жаль, ударам Владислава Коробкіна, Ігоря Мігалатюка та Олександра Донця забракло влучності.

У матчі з кіровоградським клубом тренерський корпус нашої команди виступив на поле кількох потенційних новачків «Буковини». Серед них – захисники Сергій Кудлай (21.04.1986, виступав у запорізькому «Металурзі – 2», криворізькому «Кривбасі», луганському «Комунальнику» та дублі «Зорі»), Олександр Афанасьєв (13.03.1987, пограв у дублі харківського «Металіста», дніпродзержинській «Сталі» та ФК «Харків»), півзахисник Олександр Диндіков (03.01.1982, відомий за виступами у кременчуцькому «Кремені», донецькому «Металурзі», алчевській та дніпродзержинській «Сталі», кіровоградській «Зірці»). Хто з цих гравців залишиться у команді, стане відомо пізніше.

Напередодні гри із «Зіркою» Олександр Єжаков вирішив поберегти захисників Владислава Рудченка, Олександра Богача та нападника Романа Степанкова. Не виключено, що ці футболісти зіграють у завтрашньому контрольному матчі «Буковини» з нікопольським «Колосом».

Цього року це вперше наша команда зіграла на натуральному покритті. «Зірка» ж зараз знаходиться на вирішальній стадії підготовки до початку ігрового сезону, через 5 днів на них чекає перша гра весняної частини першості з командою «Дністер».

Підсумовуючи гру своїх підопічних, головний тренер ФСК «Буковина» Олександр Єжаков зазначив: «Ми ні в чому не поступалися команді Першої ліги. На жаль, нашим футболістам не вистачило точності у завершальній стадії атак».

На запитання, чому ж все таки команда не змогла одержати перемогу, відповів: «При цьому складі нам ще потрібні декілька виконавців на різні позиції. Але я впевнений що перемоги не за горами, головне щоб вони, в першу чергу, були у офіційних матчах. Починає вимальовуватися ігровий почерк команди. Роботою футболістів я задоволений. Хотілося б виділити впевнену гру Петра Климуса та Павла Іванова».

Склад «Буковини»: Андрій Ленчінков, Сергій Кудлай (Сергій Жижиян, 46), Олександр Афанасьєв, Петро Климус, Павло Іванов, Олександр Донець (Роман Ємельянов, 46), Олександр Диндіков (Сергій Ільїн, 46), Ігор Мігалатюк (Олег Керчу, 46), Сергій Дяченко (Вадим Пислар, 46), Степан Маковійчук (Максим Лубенець, 46), Владислав Коробкін.

Оцените этот материал:
Источник:
Прес-служба ФСК «Буковина», ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
MILANELLO32 (Александрия)
оооооооууу Зирочка то жива ещё)))) А я думал что уже угасла, ан нет светит ещё, что не может не радовать!!!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
MILANELLO32 (Александрия)
оооооооууу Зирочка то жива ещё)))) А я думал что уже угасла, ан нет светит ещё, что не может не радовать!!!
Ответить
0
0
torezzz (Чернівці)
bah88 (Чернівці) 11.03.10 10:07 а що ти хотів? Сера Алекса Фергюсона ??? Вибачай він поки що трохи зайнятий :) в клуби з проблемним фінансуванням ніхто не хоче йти (ні гравці ні тренери), отож поки матимемо проблему такого роду не бачити ні першої ні ПЛ ліги :(((
Ответить
0
0
bah88 (Чернівці)
чесно кажучи смішно читати слова Єжакова про майбутні перемоги Буковини!з Єжаковим як тренером Буковина може змагатись хіба на чемпіонат області!
Ответить
0
0

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус