Відбулося святкування 50-річчя утворення команди майстрів Сумщини

Відбулося святкування 50-річчя утворення команди майстрів Сумщини


21 квітня 2010 року відбулося святкування 50-річчя утворення команди майстрів Сумщини, на якому був присутній Президент Професіональної футбольної ліги Мілетій Бальчос.

Від імені Адміністрації, клубів та від себе особисто Президент поздоровив ветеранів футболу Сумщини з Ювілейною датою та нагородив їх почесними грамотами ПФЛ. У числі нагороджених – видатний фахівець футболу, заслужений майстер спорту СРСР та заслужений тренер України Фоменко Михайло Іванович.

Основна мета поїздки Мілетія Бальчоса до Сумщини – з’ясування фінансового становища ФК "Суми" та критичної ситуації з проходження атестації для участі у змаганнях наступного сезону, а також пошук шляхів вирішення проблем подальшого існування клубу.

Мілетій Бальчос зустрівся з Головою Сумської обласної державної адміністрації Юрієм Чмирем, міським головою міста Суми Геннадієм Мінаєвим та першим заступником міської голови Миколою Трофименком. Під час зустрічі відбулося конструктивне обговорення ситуації, що сталася в клубі. Керівники місцевої влади запевнили, що найближчим часом буде вжито дієвих заходів для стабілізації фінансового становища клубу та ліквідації недоліків по фінансовому критерію, визначених Комітетом з атестації футбольних клубів ФФУ.

Також відбулася зустріч Президента ПФЛ з заступником Федерації футболу Сумщини Володимиром Гончаренком і футбольним активом міста, на якій було обговорено питання вдосконалення проведення змагань серед представників команд ІІ ліги ПФЛ. Представники Федерації футболу Сумщини відмітили, що до складу ІІ ліги мають бажання увійти футбольні клуби міст Ромни та Конотоп.

Після цієї зустрічі Мілетій Бальчос відвідав м. Ромни, де провів переговори з керівництвом футбольного клубу, міським та районним головами міста, які підтвердили, що дійсно налаштовані увійти до складу клубів ІІ ліги ПФЛ. Наразі вони зазначили, що працюють над складанням кошторису на участь у цих змаганнях. В свою чергу, Президент ПФЛ надав чіткі пояснення стосовно процедури входження до складу професіональних футбольних клубів та пакет документів, необхідний для цього.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Berlin (сумы)
Да о футболе они споминают когда выборы!!!деньги можна найти и клуб содержать в выщей лиге но обл.АДМ.не заинтересована вот вчем причина????
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
Berlin (сумы)
Да о футболе они споминают когда выборы!!!деньги можна найти и клуб содержать в выщей лиге но обл.АДМ.не заинтересована вот вчем причина????
Ответить
0
0
kaktus350 (СУМЫ)
если не найдут спонсора, тогда в следующем чемпионате вообще не будет команды.
Ответить
0
0
solovey (Ахтырка,Украина)
А почему не сказано,что футболисты Сум написали письмо в ПФЛ,где указали,что денег не видели с зимы,что Минаев не знает где взять деньги и вообще он сказал,что ему эта команда не нужна.Мне интересно,нашли они пути выхода из ситуации или нет? Неужели нельзя в таком городе найти три млн грн?Многие недовольны Щербанем,но при нем была команда,которая играла неплохо в первой лиге.А сейчас?Такой стадион,а клуб во второй лиге.Стыдно!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус