Літній дитячий табір ФК "Мілан" на "Оболонь АРЕНІ"

Літній дитячий табір ФК "Мілан" на "Оболонь АРЕНІ"


На "Оболонь АРЕНІ" за підтримки ЗАТ "Оболонь" та ФК "Оболонь" розпочнеться літній дитячий табір ФК "Мілан". Протягом 5-ти днів досвідчені італійські тренери будуть займатись із українськими дітьми, які хочуть отримати нові знання

За результатами тижневих занять, два юних футболісти матимуть можливість поїхати у Мілан та вдосконалити свої навики у одному із найвідоміших клубів світу.

Дитячий абір Київ 2010 буде першою офіційною акцією ФК "Мілан "в Україні, в якій візьмуть участь молоді гравці 8-16 років. Дитячий табір "Київ 2010" буде професійно організовано. Він відбудеться 21-25 червня — з 15.00-18.00. Тижневий цикл буде включати розваги та ігри разом із висококваліфікованим футбольним процесом. Тактичні та технічні тренування будуть проводитись дитячими тренерами ФК "Мілан".

Дитячий табір організовується компанією WORLD CAMP International Ltd. Це ліцензована ФК "Мілан" компанія, яка займається розвитком бренду ФК МІЛАН та підвищення його ваги і якості через дитячий табір Мілану. Даний проект був реалізований у таких країнах сваіту, як Азербайжан, Австрія, Німеччина, Ірландія, Англія, Канада, США, Бразилія, Аргентина, Албанія, Венесуела, Угорщина, Словакія, румунія, Хорватія, Греція, Україна, Швеція, Данія, Македонія, Мальта, Македонія, Боснія та Герцоговина, Туреччина, Колумбія, Коста Ріка, Мексіко, Китай, ОАЕ, Японія. В середньому понад 100 000 дітей кожного року взяли участь у молодіжних проектах МІЛАНА.

Оцените этот материал:
Источник:
ФК "Оболонь"
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
wesley-sneijder (Киев)
О так это возле меня!Обязательно надо сходить посмотреть!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
wesley-sneijder (Киев)
О так это возле меня!Обязательно надо сходить посмотреть!
Ответить
0
0
Валерчик (Киев)
цікаво скільки коштує участь у цьому таборі.. Yurk0 (Тернопіль) 23.06.10 10:06 не.......цикаво сколько будет стоить поездка двух юных футболистов в ФК Милан....
Ответить
0
0
Yurk0 (Тернопіль)
цікаво скільки коштує участь у цьому таборі.. шкода що не було повідомлень, що такий захід планується..
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус