Колліна приступив до роботи

Колліна приступив до роботи


Куратор системи суддівства у професійному футболі України П’єрлуїджі Колліна разом із помічником Лучіано Лучі розпочали роботу у своїх київських кабінетах. Вже на вихідних вони передивилися в прямому ефірі усі матчі Прем’єр-ліги. За словами італійського фахівця, ще зарано давати якісь конкретні оцінки. Але з того, що довелося побачити, деякі моменти в роботі арбітрів потребують покращення.

За результатами всіх матчів першого туру був зроблений аналіз помилок. П’єрлуїджі Колліна надіслав електронною поштою листи арбітрам з відео-матеріалами та аналітикою. В них куратор висловив настійну рекомендацію − більше уваги приділяти покаранням за грубу гру та серйозні порушення правил гри.

Синьйор Колліна наразі не вступатиме в жодні дискусії з клубами, оскільки найближчим часом за сприяння ФФУ та УФПЛ планує зустрітися з менеджерами клубів, щоб безпосередньо обговорити існуючі проблеми.

Зустріч із журналістами П’єрлуїджі Колліна планує після 19 липня, коли перші пропозиції щодо реформування системи арбітражу будуть розглянуті на засіданні Виконкому ФФУ. Причому, як зізнався сам куратор, він буде спілкуватися з мас-медіа не лише у форматі прес-конференцій і брифінгів, але й за «круглим столом», під час якого усі учасники мають рівні можливості подискутувати і вільно обмінятися думками. Отже, найближче засідання «Футбольного прес-клубу» обіцяє бути надзвичайно цікавим.

Перший робочий тиждень Колліни на новому місці буквально перенасичений його особистими контактами з широким колом фахівців, причетних до поки що чинної системи організації арбітражу у професійному футболі України. У планах куратора вже найближчим часом зустрітися з інспекторами Прем’єр-ліги. А після старту 17 липня першості країни під егідою ПФЛ − на черзі професійна розмова з суддями та інспекторами, які працюють на матчах першої та другої ліги. До речі, П’єрлуїджі уважно стежитиме за роботою рефері, котрі обслуговуватимуть ігри цих дивізіонів, аби мати повне уявлення про кадровий потенціал, на який він може розраховувати у процесі реформування арбітражу.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Чистый Пеналь (днепропетровск)
Удачи!!!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 19
Чистый Пеналь (днепропетровск)
Удачи!!!
Ответить
0
0
Billy_Club (Kiev)
Смотреть все матчи УПЛ это ж жесть какая)) Бедный Коллина, ему за вредность молоко надо давать)
Ответить
0
0
Кузьміч (Lvil)
вони передивилися в прямому ефірі усі матчі ....?????!!!!! ето как???!!
Ответить
0
0
santanasan (Kharkiv)
Вже на вихідних вони передивилися в прямому ефірі усі матчі Прем’єр-ліги. ------------ :-)))))))))))))))))))) недавно тут какое-то изложение было, а-ля колина начинает работать, и там было написано, что ему в италию послали все записи и играми первого тура (причем это было после первого тура), а тут пишут уже шо он приехал и сам их смотрел в ПРЯМОМ эфире :-))))))))))))))))))))
Ответить
0
0
Доня (Харьков)
А нет ли в планах у пана Колины создания своей странички в Инете, где можно было бы ознакомиться с его выводами по каждому из украинских реффери? :)
Ответить
0
0
adekvat (Kiev)
Я непонимаю ...хори какието зацикленые как ***** на гадуляне да успокойтесь! как говорится "только "мертвые" люди живут прошлым, живите будущим" ..просто питекантропы...как говорил Лобан "надо играть так чтоб судья немог или не имел возможности засудить!!!" слушайте гения и прогрессируйте! у вашего президента не менше бабла чем у ахмета и сурка такчто дерзайте а спихивать на других свои проблемы можно всегда !
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
"(Колліна) буде спілкуватися з мас-медіа не лише у форматі прес-конференцій і брифінгів, але й за «круглим столом», під час якого усі учасники мають рівні можливості подискутувати і вільно обмінятися думками. Отже, найближче засідання «Футбольного прес-клубу» обіцяє бути надзвичайно цікавим." - UA-Футбол! Павло Вікторовичу! А Ви, напевне, як завжди, проігноруєте цей захід...
Ответить
0
0
VitoFirst (Львов)
Пока никакой конкретики...
Ответить
0
0
good (Днепр)
Уря!
Ответить
0
0
Инсульт привет (Харьков)
Alex4474AA (Мариуполь) 13.07.10 17:12 Думал да,но в этих лигах коррупция ещё похлеще.(
Ответить
0
0
StoikSV (Харьков)
гондулян будет судить "севастополь" -"металлист" Alex4474AA (Мариуполь) 13.07.10 17:17 Там ему "ловить" нечего! Главное,чтобы на Металлист-Динамо его Гриша не призвал,а то столичнi зiркови мачо шось не блещут пока...
Ответить
0
0
притча (Чернівці)
k@llashniKoff (Kiel) 13.07.10 16:48 А ще першу і другі ліги???
Ответить
0
0
Alex4474AA (Мариуполь)
Инсульт привет (Харьков) 13.07.10 16:56 жесть-гондулян будет судить "севастополь" -"металлист"
Ответить
0
0
Alex4474AA (Мариуполь)
ноголетняя система нормальных арбитров не оставила,есть только годуляны.поэтому надо в 1 и 2 лигах поискать. Инсульт привет (Харьков) 13.07.10 16:56 ты имеешь ввиду еще не скурвились?
Ответить
0
0
Диоген Донбасский (t)
Бла, бла, бла .... Много слов.
Ответить
0
0
Инсульт привет (Харьков)
Uronka (Львов) 13.07.10 16:49 многолетняя система нормальных арбитров не оставила,есть только годуляны.поэтому надо в 1 и 2 лигах поискать.
Ответить
0
0
TEPMOMETP (Lugansk)
"фахівців" :)))
Ответить
0
0
Uronka (Львов)
Може шось навчить наших суддів
Ответить
0
0
k@llashniKoff (Kiel)
Это ж сколько водки надо выпить, чтоб все матчи УПЛ осилить.... Жесть
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус