Шандор Варга: "Привозив в "Динамо" Хіцфельда та Капелло"

Шандор Варга: "Привозив в "Динамо" Хіцфельда та Капелло"


В пікантне становище потрапив відомий футбольний агент Шандор Варга. Його клієнт Олег Лужний отримав другий шанс стати повноправним тренером київського "Динамо". А його чи не головним конкурентом є Олег Блохін – ще один клієнт Варги.

Телефонний дзвінок журналіста сайту телеканалу новин "24" застав Шандора в Угорщині.

- Наразі вам не можу підтвердити факт переговорів Олега Блохіна із київським "Динамо", - каже футбольний агент.

- Президент "Динамо" Ігор Суркіс не приховує, що розглядає кандидатуру Блохіна у якості претендента на тренерське крісло своєї команди…

- Я це чув, але Ігор Михайлович до мене ще не звертався по цьому питанню.

- А може таке статися, що Ігор Суркіс та Олег Блохін домовлятимуться напряму, без вашого посередництва?

- Я це допускаю. Хоча маю великі сумніви. Ігор і Олег, скажімо так, в хороших стосунках зі мною. Вони навряд чи би не повідомили мене про початок переговорів. Хоча вони обоє в Києві, могли зустрітися, поговорити. Але я не можу підтвердити факт проведення таких переговорів.

- А з Олегом Лужним регулярно спілкуєтеся?

- Так, постійно з ним на зв’язку. У нього була досить висока температура, десь під сорок градусів. "Динамо" без Лужного перемогло в розіграші Кубка України. Зараз кияни готуються до наступного матчу.

- Як гадаєте, Олег Лужний може стати повноцінним головним тренером "Динамо"?

- Він уже готовий виконувати серйозні завдання. Це не тільки моя думка. Хорошої думки про Олега був Валерій Лобановський, Юрій Сьомін, Арсен Венгер. Усі вони бачили лідерські якості Лужного. Але чи стане він повноцінним головним тренером знає лише керівництво "Динамо". Кандидатів, я думаю, на посаду наставника киян багато. Багато фахівців були б раді працювати із "Динамо".

- Судячи із одного інтерв’ю Олега Лужного, склалося враження, що він більше не збирається працювати помічником, а тому, якщо взимку його не затвердять наставником "Динамо", то піде з команди…

- Він справді дозрів до роботи першим номером. Він за збірну відіграв багато років, в національній команді, "Динамо", "Арсеналі", він був лідером. У нього такий характер. Є різні тренери. Ось в Арсена Венгера є помічник, який йому допомагає уже 15 років. Йому, якщо навіть запропонують тренувати "Манчестер Юнайтед", він відмовиться. Дехто любить перебувати на других ролях, а Лужний хоче бути лише на перших.

- Ще перед приходом Юрія Сьоміна ви допомагали Ігорю Суркісу знайти іноземного тренера…

- … Так, привозив до Ігоря Суркіса Отмара Хіцфельда та Фабіо Капелло. Керівництво "Динамо" бачить, що після смерті Валерія Лобановського, в них не має стабільності і це заважає команді розвиватися так, як, приміром "Шахтар" це робить. В Донецьку уже вісім років один тренер. А для команди це дуже важливо. Ігор Суркіс до мене тоді звертався із проханням провести переговори. Я працюю радником тренерського комітету УЄФА, а тому у мене прекрасні стосунки із фахівцями.

- А зараз до вас із подібним проханням Ігор Суркіс не звертався?

- Ні. Судячи зі всього, Ігор Суркіс довірився на цьому етапі Олегу Лужному і чекає від того на результати.

Оцените этот материал:
Источник:
24tv.com.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
MadGod (Одесса)
Капелло в ДК? Я только за, но как-то \"уткой\" попахивает
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 22
MadGod (Одесса)
Капелло в ДК? Я только за, но как-то \"уткой\" попахивает
Ответить
0
0
ВАСКАРБА (Львов)
Лужного - главным и помощниками Кварцяного и Гамулу. Правда надо срочно закупить шлем-маски для боксёров для футболистов. :)
Ответить
0
0
CA585 (Kiev)
- А зараз до вас із подібним проханням Ігор Суркіс не звертався? - Ні. Судячи зі всього, Ігор Суркіс довірився на цьому етапі Олегу Лужному і чекає від того на результати. ----------------------------------- Ну и что мы в таком случае обсуждаем?
Ответить
0
0
Nicks (Kyiv)
Хітцфельд вже старий, йому важко працювати в клубі. Це не збірна, яка грає лише 10 матчів на рік та поміж якими великі перерви. До того ж Хітфельд наскільки я пам\'ятаю майже завжди працював в німецькомовному середовищі. Підписанню контракту з Динамо Хітцфельду також Завадив діючий контракт з німецьким телеканалом. Капелло наскільки я знаю прилітав до Києва разом з Міланом під час товариської гри, але мова йшла про те, щоб він прийняв збірну. Майже в цей час Капелло запропонували очолити й Англію, тому звісно що він обрав Англію.
Ответить
0
0
muntyan (Киев)
цыга гонит... не верю!!!
Ответить
0
0
hannover96 (Львов)
Так привозив Варга Капелло,а особливо Хітцфельда....Незнаю як але німець і фото Варги ще не бачив в житті!А ось фото Хітцфельда можливо і має Варга,колись вирізав з газети от і показував Суркісу!
Ответить
0
0
Швайнштайнгер (Львов)
Шандор, привези Моуриньо и Гвардьолу! А то возишь всякий шлак... )))
Ответить
0
0
z111965 (Kharkiv) (Харків)
\"...вони обоє в Києві...\" Журналіст!!! Де ти навчався? Хто чоловік, хто жінка??? Мова ж про Олега Блохіна та Ігоря Суркіса!!!
Ответить
0
0
melvin (Киев)
да,был бы Хитцвельд,то было бы круто,но это фантастика.Он в Украину,да и вообще в инакоговорящую страну не приедет.Но спец. он классный.
Ответить
0
0
Метеор (Днепропетровск)
leo (Запорожье) 29.10.10 21:11 Поддерживаю!!! Лужному-Да!Хитцфельдам, Капелло и Липпи-Нет!
Ответить
0
0
leo (Запорожье)
ОРЛу - ДА!!! В сад - варягов!!!
Ответить
0
0
Silent (Киев)
Кто-небудь в это верит??? Solovey (Ахтырка,Украина) 29.10.10 19:50 --- Я помню, как выкладывались фотографии Хицфельда на стадионе \"Динамо\". Это факт. Можно даже поднять архив, это было до того, как назначили Семина. Хицфельд тогда отказался, потому что у него был контракт с каким-то теле-шоу.
Ответить
0
0
Дядя Фил (Киев)
Я за любого харьковчанина. Всё равно хуже не будет. :)
Ответить
0
0
Харьковчанин (Первая Столица)
За Парамона! Хотя Лужного тоже уважаю.
Ответить
0
0
Antropofag (Msto Leva)
За Лужного)!
Ответить
0
0
Solovey (Ахтырка,Украина)
Так, привозив до Ігоря Суркіса Отмара Хіцфельда та Фабіо Капелло-Варга. Кто-небудь в это верит???
Ответить
0
0
pirozkov (Киев)
У Лужного все получится!
Ответить
0
0
A.P. (Львів)
Я теж за Лужного. Вірю в нього)
Ответить
0
0
Метеор (Днепропетровск)
А Хитцфельд и Капелло хоть знали что их привозили ?)))
Ответить
0
0
Дніпро sity (Днепропетровск)
… Так, привозив до Ігоря Суркіса Отмара Хіцфельда та Фабіо Капелло. ------------------------------- А шо тогда хочет это Динамо? Парамон пусть тренирует, он еще при Лобановском был, конспекты наверное тоже видел, Суркис бабок сэкономит, и дешево и никто не скажет, что не динамовец!
Ответить
0
0
chino1961 (Сумская обл.)
Я только за ЛУЖНОГО!!!!!
Ответить
0
0
Flakelf (Kiew)
Хіцфельда в ДК
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус