ФФУ провела семінар з питань атестації футбольних клубів Прем’єр-ліги

ФФУ провела семінар з питань атестації футбольних клубів Прем’єр-ліги


Федерація футболу України провела семінар-навчання з питань атестації футбольних клубів Прем’єр-ліги щодо участі у наступному сезоні у внутрішніх та європейських змаганнях. У ньому взяли участь ті представники клубів ПЛ та провідних клубів першої ліги, що відповідальні за атестацію та фінансові питання, а також перший віце-президент, виконавчий директор ФФУ Олександр Бандурко, фінансовий директор ФФУ Людмила Міщенко, заступник директора Центру ліцензування ФФУ Сергій Задіран та фахівці Прем’єр-ліги.

Серед запрошених були керівник проекту ліцензування футбольних клубів УЄФА Андреа Траверсо та менеджер з фінансових питань Філіппе Расмуссен, котрі роз’яснили присутнім зміни та нововведення до Регламенту УЄФА з ліцензування футбольних клубів і фінансового «фейр-плей», надали характеристику критерію беззбитковості фінансової діяльності футбольних клубів, і ознайомили зі специфікою вимог та ведення фінансового обліку і звітності в футбольних клубах на національному рівні.

Представники клубів взяли до відома надану фахівцями УЄФА та ФФУ інформацію, і взяли активну участь в обговоренні питань, які висвітлювались у ході навчання.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус