Олександр Єфремов: "Через 12-13 днів ми проведемо нові збори" (+Відео)

Олександр Єфремов: "Через 12-13 днів ми проведемо нові збори" (+Відео)


Наш сайт вже повідомляв про те, що сьогодні відбулися загальні збори учасників Прем’єр-ліги. Проте, через відсутність кворуму, жодне із запланованих питань не було розглянуто.

На зустрічі представників клубів був присутній генеральний директор Прем’єр-ліги Єфремов Олександр Андрійович, який після завершення засідання дав свій коментар

- Для мене стало несподіванкою відсутність представників львівських «Карпат» та запорізького «Металургу». Я гадаю, що з ними попрацювали, адже «Карпати» заявили, що вони не можуть так швидко приймати рішення. Вони хочуть відстоювати свої інтереси і не хочуть, щоб ними маніпулювали і таке інше. Це все красиві слова, красиві фрази.

- А хто це вам казав?

- Петро Петрович Димінський

- Ви йому вже дзвонили?

- Я йому сьогодні дзвонив. Навіть вчора, коли він мені почав говорити, що ми, напевно, поспішаємо зі зборами. А чого поспішаємо? Всі роблять і ми робимо. Ми потерпаємо від федерації більше всіх, нам потрібно відстоювати свою позицію. Димінський виклав свою позицію, вони так вирішили…

- Вони сказали, що просто не приїдуть?

- Запоріжжя прислало сюди свого представника, але він не доїхав до місця засідання. Я так гадаю, що ці люди, які сюди приїхали на чолі з Рабіновичем, подумали собі, що якщо буде 11 представників, то треба якимось іншим чином зривати збори, а якщо не буде, тоді просто збори визнають нелегітимними. Формально, ми могли би провести ці збори. Вони були присутні в залі, в нас немає реєстрації. Всі сіли за столи…

- Що ви робили, коли вони пішли?

- Ми сіли і поговорили, що можна проводити збори, а можна не проводити. Але якщо б ми провели ці збори, то ми б мали багато різного клопоту, адже було б багато позовів, що ми порахували «мертві душі», хоча можна було порахувати, що вони не голосували, десять голосів було б за, четверо не голосували, і два відсутні. Але вирішили, що краще збори перенести на більш пізніший термін, зберемося і проведемо повноцінні збори.

- Чому так швидко зібралися, 4 січня? І чому не було Данілова?

- Данілов запланував поїздку. Він опановує мову.

- Куди він поїхав, у яке відрядження?

- До англомовної країни. Це його справи, вони службові і його…

- Це особисті справи, так?

- Ні, йому потрібно було по роботі поїхати, тому що він багато спілкується з ПФЛ та УЄФА. Зараз він майже вільно спілкується англійською мовою. Так що він це робить для роботи, але за власні кошти .

- Тобто поїхав вчитися?

- Він давно вже вчиться і в нього там семінар. Це його справа, ми готові були відповісти на всі запитання. А чому так швидко? Всі так роблять, аби пошвидше.

- У Верховній Раді всі серйозні питання, які виносяться на розгляд, проходять усілякі погоджувальні ради.

- Ми погоджували ці питання. Хіба ми збори зібрали за один день? Збори у нас збираються мінімум за 10 днів до дати його оголошення. В нас було більше 20 днів, ми опрацювали порядок денний, який згодом був затверджений. Оскільки багато президентів клубів під час різдвяних канікул не були в Україні, то ми вирішили обмежитися тими питаннями, які у нас є на сьогодні. Для нас було дуже важливим визначити новий склад дирекції, позицію стосовно Григорія Михайловича Суркіса та його поведінки на останньому Конгресі, коли він його не закрив та просто «зґвалтував», починаючи з того, що вони нарахували там чи то 49, чи 51, чи 56, чи 62 голоси, а виявилося, що за включення у порядок денний питання «про недовіру Суркісу» проголосувало 85 чоловік. Вони цю цифру свідомо приховували і усвідомлювали, що на впливових осіб з ФІФА та УЄФА, ця цифра може дуже подіяти і вони будуть по іншому себе вести. А 45, 56 – це лише менше ніж пів зали.

Я вважаю, що сьогодні ми отримали урок, як себе вести. Проти нас діють грубо, потужно, а ми ведемо себе коректно.

Мені сподобалася заява Рабіновича, який розповідав про те, що Прем’єр-Ліга, устами Данілова, не буде брати гроші, але бере і вимагає від них. Щоб проводити чемпіонат гроші треба, чи не так? Потрібно оплатити роботу арбітрів, делегатів та інспекторів. Обслуговування одного матчу для команди обходиться в 64 тис. гривень. До того ж, Прем’єр-Ліга повинна функціонувати, для цього теж треба кошти. Ті клуби, які з нами підписали угоду, перераховують нам гроші , а пул Ігоря Валерійовича Коломойського захотів жити самостійно. Нехай собі живе самостійно, хоча це погано, але потрібно платити за участь у чемпіонаті. А так виходить, що на хребтах тих 11 клубів, інші 5 клубів жирують, не копійки за суддівство не платять, а в нас борги перед арбітрами зростають . Крім того, ми двічі на рік вивозимо арбітрів на досить коштовні збори . Зараз буде збір в Туреччині, який обійдеться в 1,2 млн. євро. З приходом Колліни значно почастішали тестування фізичного стану арбітрів, які проходять із залученням фахівців і апаратури. Одне таке тестування коштує 250 тис. гривень, а їх треба чотири рази за рік проводити. Тобто ми на суддівство, крім оплати за арбітраж матчів, витрачаємо ще близько 5 млн. гривень на підвищення кваліфікації арбітрів. А пан Рабінович говорить, що вони нам нічого не винні.

- Непорозуміння.

- Ні, це не непорозуміння. Це є жорстка конфронтація аби не існувала Прем’єр-Ліга. Сьогодні вони зробили перший крок для того, щоб ми не могли нормально функціонувати.

- Коли наступного разу можна буде скликати збори?

- Мінімальний термін складає 10 днів. Нам тягнути далі нікуди, тому за 12-13 днів ми проведемо нові збори.

- Який буде порядок денний на майбутніх зборах?

- Він буде ширший. Але і сьогоднішні питання на ньому обов’язково будуть. Треба викласти свою позицію по «питанню Григорія Суркіса». Чому викладають свою позицію обласні федерації, де взагалі немає футболу, а Прем’єр-Ліга, яка потерпає від свавільних дій ФФУ, повинна чекати, щоб за неї це зробили? Прем’єр-Ліга повинна бути активною у цьому протистоянні, у цій боротьбі. Ця боротьба справедлива і правильна. Ми не є заангажованими. Я працюю півтора роки у Прем’єр-Лізі, до цього працював у футбольному клубі, я знаю який є тиск ФФУ на організації, і як це можна робити. Практично, ми півтора роки весь час воюємо.

- На следующем собрании будут четко высловлены претензии к Григорию Михайловичу? В чем причина того, что Премьер-Лига хочет, чтобы он был снят?

- В том, что он сегодня есть тормоз развития футбола в Украине. Примеров? У меня таких лично есть пару папок, и это только за те полтора года, которые я работаю в Премьер-Лиге.

- А конкретнее?

- Это человек, который не дает нормально развиваться футболу в Украине.

- У Премьер-Лиги есть человек, который мог бы занять пост президента ФФУ?

- У Премьер-Лиги, как организация, нет таких кандидатов. А у Премьер-Лиги, как огромная, объединяющая много людей институция, конечно есть. В любом большом городе есть достойные люди. Григорий Михайлович начинал свой путь в футболе, будучи далеко не таким маститым, он просто стал таким маститым, но уже перезрел.


Вашій увазі відео версія розмови з Олександром Єфремовим


%video=4fe98eb59b2c8%

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
mizu (Южноукраїнськ)
Суркис тормозит потому что тормозит. ГЕНИАЛЬНО!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 28
mizu (Южноукраїнськ)
Суркис тормозит потому что тормозит. ГЕНИАЛЬНО!
Ответить
0
0
goldblueranger (Copenhagen)
\"Всі роблять і ми робимо.\" С вами все понятно.
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
пионэрр (Киев) никто ни к кому не \"цеплялся\". просто мне ещё в школе говорили, что человека судят по делам его, а не по словам. вот по \"делу\" и сужу вашего начальника (взялся за гуж - не говори, что не дюж)
Ответить
0
0
archi_d (Борисполь)
Жидовня рулит. Не будет у нас никакого футбола пока всякие суркисята и бени стоят у руля украинского футбола.
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
пионэрр (Киев) 05.01.11 12:53 :)))))))))))))))))))))))))))))))) есть такая пословица о восприятии мочи за другой продукт божественного происхождения :))))
Ответить
0
0
пионэрр (Киев)
Прицепились вы к Фк \"Харьков\". У нас полсотни команд полегло из-за того что, не рассчитал силы владелец. Содержать клуб удовольствие для людей, имеющих не менее полумиллиарда. Потому делать идиота из человека вкладывавшего силы и личные средства в развитие(пусть кратковременное) футбола глупо, нечестно и подло. Что же касается собрания, повторюсь: Данилов предложил провести его 17-18 января, но поскольку подавляющее большинство коллективных членов ФФУ провели свои собрания до Нового года, и лишь некоторые(3-4 организации) 4 - 6 января, после личных консультаций Данилова с клубами было принято решение провести его 4 января... Теперь проведём действительно в ранее определённый президентом срок.
Ответить
0
0
auvlas (Днепропетровск)
данилов, красава звиздел много, а как дело - валить куда нибудь быстренько. есть мультик \"маугли\" так етот член оди к одному шакал \"а мы пойдём на север\". ефремов когда говоришь губу сильней прижимай, а то уж больно она у тебя раскатана, поёшь красиво, да толку ни какого.
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
пионэрр (Киев) а когда дату собрания переносил - не знал? к тому же, он ведь не пьянку на работе пропустил, а собрание ПЛ(читай работодателей).и это его отношение к работе очень хорошо объясняет почему ФК \"Харьков\" на смертном одре находится
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
пионэрр (Киев) гг ты адекватный? а ПМ, ну или проще руководитель проектов, и вот у меня предположим горит проект и я назначил на 4 января совещание, запланировал собрать рабочую группу и с ней обговорить проблемы, но вот же блин :( у меня были билеты на руках - я каждый год в Берлин как раз в это время летаю учить язык, и я лечу! а рабочая группа сама там разберётся, совещание сотрудники сами проведут и примут решения :) Та меня бы 5-го с работы уволили! Проект горит! :):):) Данилов заварил кашу и в кусты! в кусты! он должен доводить до логического конца свой проект \"Апокалипсис\", а не планово повышать свою квалификацию во время разгара событий :)
Ответить
0
0
ПетроФ (Луцьк)
Яке вивчення мови,раз зібрав збори,значить планував бути,отже вивод один,чому не був-здоровя підвело:нажрався водки або передозіровка.І такі у нас керують,люди ,ви ЩЕ хочете, щоб у нас помінялось керівництво ФФУ?
Ответить
0
0
пионэрр (Киев)
fal30 (Киев) И без патронов тоже, потому, что правда на нашей стороне. Иронизировать по поводу поездки можно много, но В.Б.Д. за свои деньги, в паузы между сессиями, праздничные и выходные дни, уже полтора года ездит к носителям на практические семинары. В августе, когда планировался цикл, никто не мог представить, что 4 января может быть какое-либо регламентное мероприятия. Тем более в повестке дня этого экстренного собрания не было ничего непонятного. Просто раби попиарился лишний раз на проблемах П-Л. Ничё, скоро П-Л попиарится на проблемах В.З.Р.
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
а пионэр за шефа своего бьётся до последнего патрона, как те детишки из гитлерюгенда
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
\"- Данілов запланував поїздку. Він опановує мову.\" :)))))))))))))))))))))))))))))) жиррррррррр а зачем было собирать собрание и не прийти? представляю как там, где то заграницей сидит данилов за партой и день и ночь штудирует английский язык :) который, по словам ефремова, он уже хорошо знает, но вот решил что на собрание ехать не надо, а важнее заграницей поучить английский язык :) мо он там завис с преподавательницей, с носителем, так сказать, языка, на какоймто островке :)
Ответить
0
0
Falko (Велике Село)
О! А останні запитання з тексту (ті, що, випадково, російською) на відео чомусь вісутні. Плівочка скінчилася чи від себе дописали?
Ответить
0
0
diadia Vasia (chernivci)
Запоріжжя прислало сюди свого представника, але він не доїхав до місця засідання. І чому не було Данілова? - Данілов запланував поїздку. Він опановує мову. - Куди він поїхав, у яке відрядження? - До англомовної країни. Це його справи, вони службові і його… - Це особисті справи, так? Vonu mabyt· vsi razom Novuiy Rik zustrichalu.a prudstavnuk zaporijjia mabyt· zablykav v prudorojnim kabaky. meni ce vse naponae 95 kvartal\"iak zustrichav Novuiy rik pan ianykovuch\"
Ответить
0
0
diadia Vasia (chernivci)
Пузач (Украина) ia z toboia zgidnuiy!!!!!!!!!!!!!!
Ответить
0
0
diadia Vasia (chernivci)
zvidku ceij vyiy ko virvavsia? i hto iyogo vzagali dopystuv do futboly iaksho cia brugada zahvatut· FFU,to skoro byde iak v rosii.de ne fytbol a haos.de nikolu nebylo i nebydu spravedluvosti. P.s. A de-ce propalu nashi Harkivchanu,Donechchanu? hotilosia bu vas poslyhatu. A!Vu mabyt· zgidni z Efremovum.Ce te sho Vu bachutu,e maiybytne nashogo fytboly z os· cumu bratkamu?
Ответить
0
0
MILANELLO32 (Александрия)
напоминает ситуацию с Кочетовым когда тот отмораживался с касетой на которой он общался с Лащенковым))
Ответить
0
0
Пузач (Украина)
Когда-то был анекдот: в семье было два сына - один умный, второй футболист. Теперь IMXO он звучит следующим образом: один сын нормальный, второй - функционер УПЛ.
Ответить
0
0
профессионал (ХАРКІВ)
Какой бред.Один на учениях, другой на отдыхе. Хотя бы не много правды услышать. Сплошной хаос и анархия. И это еще только цветочки, а ягодок мы вдоволь наедимся.
Ответить
0
0
vsk (Белогоровка)
посмотрел видео. ну и красавцев собрала Премьер Лига... ))))
Ответить
0
0
vsk (Белогоровка)
\"...обласні федерації, де взагалі немає футболу...\" вот, имхо, очень показательная фраза! представляю, что станет с украинским футболом, когда эта банда захватит ФФУ... Их интересует только элитная лига, куда они будут закупать пачками игроков и тренеров. Первый, кто падет после Суркиса, будет лимит на легионеров! Думаю, если бы не он, Ахметхан терпел бы Суркиса до 2012 года.
Ответить
0
0
ДинК (Одесса)
По Фрейду... лжет. Нервничает... смешно смотреть )))
Ответить
0
0
ДинК (Одесса)
Mishanja (Николаев) 04.01.11 19:30 У нас говорят - \"Опять в Синагогу воду провели\"
Ответить
0
0
Mishanja (Николаев)
ДинК (Одесса) 04.01.11 19:27 прям как у Высоцкого, если в кране нет воды...
Ответить
0
0
ДинК (Одесса)
:)))))))))))))) ну, и бред!!!! Mishanja (Николаев) 04.01.11 19:26 Харьков проглотит!!! Им это катит )))
Ответить
0
0
ДинК (Одесса)
Трындец.... уже и Рабинович не нравится? Любить не, любить Суркиса... дело каждого, но кем надо быть, чтоб поддерживать таких деятелей как Ефремов/Данилов? Сами сорвали, но теперь виноват Рабинович!
Ответить
0
0
Mishanja (Николаев)
Данілов запланував поїздку. Він опановує мову. ____________________________________ :)))))))))))))) ну, и бред!!!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус