Рівненська обласна федерація футболу вимагає відставки Суркіса

Рівненська обласна федерація футболу вимагає відставки Суркіса


Рівненська обласна федерація футболу звернулася до Федерації футболу України з пропозицією скликати позачерговий конгрес, на якому підняти питання недовіри президенту ФФУ Григорію Суркісу. Рішення підтримали переважною більшістю голосів.

Про це кореспондентові ZAXID.NET повідомив перший заступник голови обласної федерації футболу Юрій Веремчук.

«Було дуже багато обіцянок, але конкретна робота в регіонах не велася. Ми за десять років ні Суркіса не бачили, ні його заступників. Були почесні тільки члени на конференціях. Отака реальна допомога. Хоча надавались у свій час м`ячі, майданчики, але хотілось бачити набагато більше. Бо від цього залежить розвиток футболу в Україні»,- розповів Ю.Веремчук.

Варто зазначити, що наприкінці минулого року рівненськими футбольними функціонерами було прийняте кардинально інше звернення, в якому проведення позачергового конгресу було названо несвоєчасним і недоцільним. Чому прийняли таке рішення делегати, голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук не знає. «На тій конференції всі члени виконкому проголосували так, а сьогодні навпаки. Висновки робіть самі. Але більшість делегатів проголосували за включення питання про недовіру Суркісу – значить це їхня думка. Я залишаюсь при своїй думці. Щоб висловлювати недовіру треба вказати конкретні факти. Я вважаю, що повторні збори були скликані під впливом влади»,- заявив В.Поліщук.

Оцените этот материал:
Источник:
axid.net
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Surik (Харьков)
Чому прийняли таке рішення делегати, голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук не знає. --= Я знаю... \"Первое решение\" принимал пан Поліщук сам...в гордом одиночестве....за всех.... А теперь диву дается....
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 31
Surik (Харьков)
Чому прийняли таке рішення делегати, голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук не знає. --= Я знаю... \"Первое решение\" принимал пан Поліщук сам...в гордом одиночестве....за всех.... А теперь диву дается....
Ответить
0
0
Д123 (Снежное)
Меня больше всего веселит - чуть шо - схватились Ярославский и Суркис - виноват Ахметов.
Ответить
0
0
Хлеба и зрелищ (Севастополь)
Павел Киев (Киев) 13.01.11 12:07 Вот поэтому и требуют отставки главного сутенера:)
Ответить
0
0
hugo_83 (Харьков)
\"Рівненська обласна федерація футболу вимагає відставки Суркіса\" вот теперь Суркису точно пиндык)))))))))))
Ответить
0
0
Харьковчанин (Первая Столица)
нова влада, хоче присвоїти собі всі лаври слави провівши Євро 2012. Уже все, що могли захопили. Але Суркіс ще затьмарює повну славу для ПРдунів. Ось його і треба скинути. ФКВолинь (Rivne) 13.01.11 10:16 Какие лавры, какую славу, причём тут ЕВРО 2012?! ФФУ - орган футбольной власти, а ЕВРО - это общегосударственное мероприятие. То что Суркис был человеком, во многом благодоря кому будет проводится ЕВРО факт, и никакие ПРдуны не изменят это, а вот пирамиду Суркиса в нашем футболе разрушить давно надо было.
Ответить
0
0
Listerman P (kiev)
Павел Киев (Киев) 13.01.11 12:07 согласен, все члены исполкома ФФУ и семья суркисов давно этим занимаются!
Ответить
0
0
Павел Киев (Киев)
проститутки...
Ответить
0
0
wert (Кривой Рог)
AxelkKomp (Полтава) 13.01.11 - 11:51 По последнему вью Сурка-он на идею и не претендует, а на воплощение:)) Имхо урок футбола нужен был для вистов в Фифауефа. Что в принципе и сработало. Вообще Гриша мужик чОткий, вот только окружил себя подхалимами и заигрался, что в конце концов против него и срабатывает.
Ответить
0
0
AxelkKomp (Полтава)
zdorovyj (Мариуполь) 11:46 Урок футболу, як стало зрозуміло з останнього конгресу, не Суркісова ідея.
Ответить
0
0
Listerman P (kiev)
завтра конгресс ФФУ исключит ровенскую организацию из числа членов ФФУ и скажет что єто европейская проактика а вместо ровенсокй областной организации ведут нового члена - ассоциация семьи суркисов и все будет как положено, а все киевляне будут в один голос кричат - правильно гриша поступил, все позакону, т.к. орбщественная организация подчиняется исключительно сурку и на нее не распространяются законы Украины!! БРАВО ПФЕДЕРАЦИЯ
Ответить
0
0
zdorovyj (Мариуполь)
Ахметов обрабатывает тех кто не поддержал его идею свержения суркиса и воцарения на трон Президента всея Украины кроме футбола Рината Ахметова! Результаты налицо. Старые злые методы действуют не только в политике. Но ежели ФИФА прознает о таких кульбитах то прощай и ЕВРО 2012 и еврокубки для всех в том числе и в первую очередь для Шахтера. А в ФИФА далеко не дураки и авторитет у них один- устав ФИФА.
Ответить
0
0
shpunt (Rivne)
ідіотизм...а про яку допомогу Веремчук говорить??? Він може хоче, що б Суркіс в нас ФК відкрив і фінансував за власні кошти??? Урок футболу в школі є....мячі памятаю, ще коли я закінчував школу дарувались..футболні майданчики з штучним покриттям в місті побудовані... А що сама обласна федерація зробила????? питання риторичне......
Ответить
0
0
ФКВолинь (Rivne)
Ви часом не лингвіст пане??? Це просто жах. Ви хоч розумієти зміст слова експансія? n3cros (Сумы) 13.01.11 10:43 __________________________________________________ Шановний n3cros!Спеціально для вас тлумачу, зміст своїх думок. Експансія — розширення сфери панування, впливу, поширення чого-небудь за початкові межі (територіальна, економічна і політична експансія. Звідси висновок, ПР як підлизники і запроданці російські, використовуються як маріонетки, в руках своїх північних господарів. Чи ти сліпий і не бачиш в цьому політичних мотивів зверху?
Ответить
0
0
Сытый (Харьков)
Давайте позачерговый конгресс,а то скучно как-то стало и тихо. Читаем,размышляем,но никогда не забываем-Суркис зло !
Ответить
0
0
Mironchik (Харьков)
Всего должно быть 25 новостей в стиле: \"*ська обласна федерація футболу вимагає відставки Суркіса\"
Ответить
0
0
AxelkKomp (Полтава)
Шо знову? Задрали....коли вже це завершиться? Коли там наступний конгрес? І чому відразу прижали? Може просто зрозуміли що дні царька закінчуються.
Ответить
0
0
vinnichanin1991 (Vinnitsa)
прижали местных функционеров...
Ответить
0
0
western (Івано-Франківськ)
Вечером деньги, утром стулья! (Голова ФРУ - Фырташу)
Ответить
0
0
kotigorok (Чернігів)
Ахметов пообіцяв за три роки вивести Верес в ЛЧ...
Ответить
0
0
olexd (Hannover)
Клоун_Андре (Київ) 13.01.11 10:28 Ага ) И политические сутенеры.
Ответить
0
0
[SP] (kiev)
Варто зазначити, що наприкінці минулого року рівненськими футбольними функціонерами було прийняте кардинально інше звернення ))) припугнули? или бабла чуток пообещали?) от жеж проститутки, а футбольная организация - вроде ж не для политиков
Ответить
0
0
n3cros (Сумы)
ФКВолинь (Rivne) 13.01.11 10:16 \"хочуть мати повню експансію над усіма оганами влади\" Ви часом не лингвіст пане??? Це просто жах. Ви хоч розумієти зміст слова експансія? Безграмотність на рівні 5 класу загальноосвітньої школи. А ше про велику політику дискутуєте. Навчіться с початку без лінгвістичних помилок писати.
Ответить
0
0
Валера (Rivne-Net)
n3cros (Сумы) 13.01.11 10:27 = Нє. Нам живеться цікаво і весело :) Ми собі навибирали блазнів і спостерігаємо нині їх вистави.
Ответить
0
0
Клоун_Андре (Київ)
Политические проститутки!
Ответить
0
0
n3cros (Сумы)
Паника в Ровно!!!! Местная федерация против Суркиса. Бандеру отлучили от геройства. ПРдуны зохавывают власть. Все пропало, мы все умрем!1!1!!!! Трудно Вам там на западной живется панове:)
Ответить
0
0
tanic (Чернигов)
Тут всё ясно.Ввчера Фирташ пообещал выделить на Верес полтора миллиона.
Ответить
0
0
chino1961 (Сумская обл.)
Это благодарность...Фирташу за помощь ))))
Ответить
0
0
win (Lviv)
Цирк.
Ответить
0
0
ФКВолинь (Rivne)
Поліщук дав знати, мовляв: Я(Поліщук) за Суркіса! Вони(члени обл. федерації) проти Суркіса!Хоча рік тому все було з точністю до навпаки. Збори скликані під примусом влади! Хто в Рівному влада? Мер міста: Володимир Хомко, позапартійний, а значить йому все по барбану! Голова Облдержадміністрації: Микола Берташ - член Партії регіонів. От тут і виникають питання яка це ще влада могла притиснути обласну федерацію? Думайте самі. Сюжет простий і ясний як Божий день: нова влада, хоче присвоїти собі всі лаври слави провівши Євро 2012. Уже все, що могли захопили. Але Суркіс ще затьмарює повну славу для ПРдунів. Ось його і треба скинути. ПРдуни(регіонали тобто) хочуть мати повню експансію над усіма оганами влади і всіх вигідних їм структур. Так що наш футбол це перш за все політика.
Ответить
0
0
Валера (Rivne-Net)
Прикольно: футболу нема, а федерація є. І вона \"вимагає\"! Здуріти можна :)
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
видно гмс на опохмелку ничего неперечислил, вот они и передумали
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус