Єфремов відповів на інтерв’ю Рабіновича

Єфремов відповів на інтерв’ю  Рабіновича


20 січня на офіційному сайті ФК «Арсенал» Київ було розміщено інтерв'ю, у якому президент клубу Вадим Рабінович розповсюдив інформацію, що кидає тінь на репутацію ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ. За коментарем прес-служба ПЛ звернулась до генерального директора Олександра Єфремова:

− Неприємно читати матеріал, викладене у якому є нічим іншим, аніж суцільною брехнею.

В дійсності ж факти є такими: на Загальних зборах Учасників Прем'єр-ліги 15 червня 2010 року підбивались підсумки сезону 2009/2010 рр. та було розглянуто фінансовий звіт за той сезон, причому його було затверджено одностайно! Тобто «за» проголосував і «Арсенал», що був представлений віце-президентом клубу паном Головком. Зазначу, що не тільки у ході обговорення цього документу, але й за наслідками направлення Учасникам ПЛ детального звіту аудиторської перевірки діяльності та фінансової звітності Ліги у сезоні 2009/2010 рр. у жодного з клубів ПЛ, в тому числі й у київського «Арсенала», не виникало жодних претензій стосовно фінансово-господарської діяльності Прем'єр-ліги (копії супровідного листа та документів, що підтверджують поштову відправку цих матеріалів до ФК «Арсенал», наведені нижче).

Не менш безглуздими виглядають і заяви Рабіновича стосовно заявкового внеску, який він відмовляється сплачувати. Заявкові внески необхідні для оплати послуг арбітрів, делегатів, інспекторів, проведення навчально-тренувальних зборів арбітрів та допінг-контролю. Клуби Прем'єр-ліги, що увійшли до єдиного пулу, заявковий внесок компенсують за рахунок передачі своїх телевізійних прав до ПЛ і за підсумками сезону отримують додаткову фінансову винагороду. А клуби, що не є учасниками пулу, серед яких і «Арсенал», зобов’язані сплатити відповідний внесок, розмір якого також був затверджений Загальними зборами на початку сезону. Про необхідність сплати цього внеску ми повідомляли «Арсенал» ще 10 листопада минулого року (копія листа також наводиться нижче). Тим не менше, навіть за цих обставин пан Рабінович продовжує спотворювати факти замість того, щоб сплатити ці кошти.

У даний час внаслідок відмови деяких клубів від передачі своїх прав до єдиного пакету склалась парадоксальна ситуація, у якій більшість клубів фактично оплачує участь у змаганнях меншості. Президент Прем'єр-ліги у своєму коментарі від 19.01.2011 р. чітко розклав все по полицям: немає боргу ПЛ перед ФФУ, а є борг «Арсенала», «Динамо», «Дніпра» та «Кривбаса» перед федерацією. Внаслідок цього страждають не тільки арбітри, делегати та інспектори ФФУ, але й інші дванадцять клубів Прем'єр-ліги, що за підсумками сезону сумарно недоотримають 6 мільйонів гривень. Саме таку суму складають штрафні санкції за невиконання умов спонсорських контрактів з вини цих чотирьох клубів.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
ява (б, церковь)
fcmd! Правильно, всех донецких в первую лигу!Ефремов тупой как и данилов! Дудки вам всем , а Суркис правильный пацан!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 15
ява (б, церковь)
fcmd! Правильно, всех донецких в первую лигу!Ефремов тупой как и данилов! Дудки вам всем , а Суркис правильный пацан!
Ответить
0
0
--DNEPR-- (Днепропетровск)
Pavel Vezko (Donetsk) 21.01.11 21:24 СПС просто я матчи МХ не смотрю(точнее очень редко смотрю)...
Ответить
0
0
Pavel Vezko (Donetsk)
\"Оболонь\" сзади на футболках не написано только у кого? правильно.. у четверых.
Ответить
0
0
fcmd (Donetsk)
Отцепить эти 4 клуба. Пусть между собой играют в первой лиге.
Ответить
0
0
ntalex (Оболонь)
Добряче Рабіновича приклали, хоча тому не звикати - робота така.
Ответить
0
0
Pavel Vezko (Donetsk)
--DNEPR-- (Днепропетровск) у Металлиста сзади на футболках \"Оболонь\". http://www.metallist.kharkov.ua/files/gallery/333/... вот Приват: http://www.metallist.kharkov.ua/files/gallery/348/... вот Щедро: http://www.metallist.kharkov.ua/files/gallery/348/... вот Эпицентр: http://shakhtar.com/data/imgdata/galeries/1694/623... вот Оболонь: http://www.metallist.kharkov.ua/files/gallery/333/...
Ответить
0
0
ПетроФ (Луцьк)
Вау.Аудиторська фірма \"Зварич і К\",не знаю чи повязана вона з \"колядником\",але асоціації спливають.І справді чому вперто не згадують \"Волинь\" і \"Металіст\" коли говорять про пул,чи я щось пропустив-двойні стандарти однако.
Ответить
0
0
Пузач (Украина)
Инсульт привет (Харьков) 21.01.11 20:43 ... Не нужно так сгоряча о дураках, потому как результат аудиторской проверки и отчет о финансовой деятельности, как говорят в Одессе, две большие разницы:)
Ответить
0
0
--DNEPR-- (Днепропетровск)
Червонец (Харьков) 21.01.11 20:49 Просто если, есть эти то по идеи нету \"Привата\" \"Щедро\" и чего то там ещё сам внимание не обращаю))), но тогда получается вы Коломе должны, если его спонсоров нету)))
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
--DNEPR-- 21.01.11 20:44 Вот точно не скажу, т.к. за этим специально не смотрел. Но по ходу вроде имеется. Ты меня даже заинтересовал, посмотрю.
Ответить
0
0
--DNEPR-- (Днепропетровск)
Вопрос к Харьковчанам: На ваших домашних матчах есть реклама \"Эпицентра\" и \"Оболони\", если есть то понятно почему МХ не упоминается, а если нету то это как двойные стандарты???(тоже самое касается Волыни но только последних матчей)???
Ответить
0
0
Инсульт привет (Харьков)
А в дураках Рабиновича оставили.Ну и поделом,будет в следующий раз своей головой думать.
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
Не балабол, а говорящая голова. Озвучка для чужих слов. Бальчос сказал: хорошо бы проверить финансовую деятельность ФФУ. Рабинович нарисовался в ответ. Это уже как минимум второй случай, когда Суркис делает ответные ходы через Рабиновича. И всё пытается бить по Данилову, фигуре Рината. Два кукловода, воюют друг с другом чужими руками:))).
Ответить
0
0
Картон (Днепропетровск)
Получил Рабинович гранату в ответ!))))) В очередной раз убедился, что ВЗР - бал..ол
Ответить
0
0
дмитрик (с.межиреч)
Зварич i К)))) а аудит у Янека проводит \"Азарик i К\", а у Азарика \"Янек i К\"?))))-неудивительно,что они(властьимущие) каждый год говорят: -За последние 2-3 года мы стали жить лучше))) мы конечно рады,что им лучше,только когда это на нас отразится? и в футболе уже та же кухня.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус