Контрольний матч. "Олександрія" - "Амкар" (Росія) 1:0

Контрольний матч. "Олександрія" - "Амкар" (Росія) 1:0


14 лютого 2011 року ПФК «Олександрія» провів черговий 5-й контрольний спаринг другого турецького збору, що проходить з 02.02.11 по 16.02.11, з представником російської прем`єр-ліги пермським «Амкаром». Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а в другій половині поєдинку, на останніх хвилинах матчу, а саме на 88-й хв., форвард олександрійської команди Тарас Кабанов забив переможний гол.

У підсумку ПФК «Олександрія» у другому турецькому зборі провів 5 контрольних матчів, здобувши 3 перемоги, 1-нічия та 1 – поразка.

При цьому забили 9 м`ячів, а пропустили – 4. Кращими бомбардирами серед олександрійців стали: О.Довгий та О.Кучук. На їх рахунку по 2 влучних удари.

"Амкар": Шумайлов, Мерзіч, Лазаревські, Чех, Молодцов, Федорів (Соколов, 42), Майкіч (Гаглоєв, 46), Кнежевіч, Рябокобиленко (Секретов, 46), Маки, Бурмістров (Михальов, 46).

ПФК «Олександрія»: Ю.Паньків (В.Овсієнко, 46), А.Запорожан (А.Сахневич, 46), К.Сидоренко (Д. Назаренко, 46), І.Чередніченко (А.Пархоменко, 46), О.Єрмак ( О.Казанюк, 46), О.Довгий (Т.Кабанов, 62), А.Гітченко, П.Ксьонз (Д.Осадчий, 46, О.Кучук, 77), Д.Таргамадзе (В.Іващенко, 46), С.Старенький (А.Полярус,75), Р.Зейналов (Є.Шупік, 46).

Гол: Т.Кабанов, 90.

Відразу після закінчення матчу підсумував хід зустрічі тренер ПФК «Олександрія» Андрій Купцов:

- Гра була дещо важкою для обох команд, бо ніхто не бажав поступатися. Ми знали своєрідність «Амкара», його апломб. У команді суперника багато молоді та легіонерів. Тому, ми налаштовували своїх підопічних лише на позитивний результат – перемогу. Сама ж гра була рівною, можливо, десь більше володів м’ячем наш суперник. Щось краще виходило, щось гірше, але в цілому гравці нашої команди були націлені на ворота суперника. У другому таймі олександрійці були більш активними. Хороші моменти, щоб забити гол мали В.Іващенко, С.Старенький, Д.Таргамадзе, П.Ксьонз, Є.Шупік, і тільки в завершальних стадіях десь не вистачало сил і швидкостей. Це пов`язано з тим, що хлопці протягом збору мали великі навантаження не лише в плані тренувань, а й зі спаринг-командами. Тренерський штаб задоволений результатом цього поєдинку. І останній матч став гарним у психологічному палні, коли гравці на оптимістичній ноті завершили чергові збори – позитивно підвели підсумок свого перебування в Туреччині.

- Андрію, будь ласка, більш детально розкажіть, як був забитий переможний гол?

- Хорошо розіграна комбінація в якій приймало участь Є.Шупік, В.Іващенко, та О. Казанюк завершилась виконанням штрафного. Його виконав Т.Кабанов, але після рикошету м’яч вилетів на кутовий. Після подачі кутового, в замішанні багатьох гравців у штрафній суперника, коли помилився голкіпер суперника, більш спритнішим виявився Т.Кабанов, який зумів добити м’яч у сітку воріт росіян.

Коротко підсумовуючи результати всіх контрольних матчів, слід відмітити, що наша команда перемогла доволі відомі команди. Гадаю, що це буде мати гарні наслідки в другому колі. Футболісти відчули впевненість.

- Чому не грали в останніх матчах В.Грицук та В.Шевченко?

- Хлопці відновлюються. Сьогодні вони займаються по індивідуальній програмі. Гадаю,

що в наступному зборі вони обов`язково вийдуть на поле. До завершення збору в нас залишається ще два дні. Після обіду сьогодні частина гравців має відпочинок, а ті, хто менше грав, будуть тренуватися. 15 лютого у нас ще два тренування, а вже 16-го повертаємось до Олександрії.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
ПФКА (Александрия)
на сайте Амкара - http://www.amkar.org/news/?id=26537
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 7
ПФКА (Александрия)
на сайте Амкара - http://www.amkar.org/news/?id=26537
Ответить
0
0
Кудрявий Слава (Черкаси)
Коли москалів робимо, завжди приємно!
Ответить
0
0
psv13 (Александрия)
Все матчи зимней подготовки ко второму кругу ПФК \"Александрия\" http://www.oleksandriya.ho.ua/?p=992
Ответить
0
0
valeron.lutsk (ЛУЦЬК)
Ну-ну. Побачим як буде в чемпiонатi. Бажаю успiху.
Ответить
0
0
psv13 (Александрия)
http://www.oleksandriya.ho.ua/?p=988 Амкар - поражение!
Ответить
0
0
MILANELLO32 (Александрия)
Приятно чёрт возьми, такой результат не может не радовать))))))
Ответить
0
0
sova (kharkov)
Не хило ! )
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус