"Карпати" відвідали "Джерело" (+фото)

"Карпати" відвідали "Джерело" (+фото)


Як відомо, на стадіоні «Україна» та поза його межами «Карпати» мають підтримку не лише активних фанатів. На кожній домашній грі з бігових доріжок за «зелено-білих» щиро уболіває молодь з навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Окрім того, представники центру вже були і на виїзному матчі в Ужгороді, а цього року планують підтримати улюблену команду в Луцьку. Між футболістами та «Джерелом» вже давно зав’язалася міцна дружба. Молодь центру відвідувала тренування «Карпат», а ті, у свою чергу, приходили в гості до своїх особливих прихильників.

…Автобус з «Карпатами» приїхав до «Джерела» у зазначений час. Поки футболісти стояли на вулиці перед входом, у самому центрі їх вже чекали. Гравців запросили під звуки карпатівського гімну, а з обох боків їх вітали уболівальники, більшість з яких перебували у спеціальних візках. Але це не завадило хлопцям та дівчатам потиснути карпатівцям руки. «Зелено-білі» увійшли до холу, де, зокрема, розташована і невеличка капличка – кожний ранок «Джерело» розпочинає з молитви.

Представники центру наввипередки намагалися провести карпатівцям екскурсію по будівлі, адже за час їхнього останнього візиту тут багато чого змінилося. Зокрема, вже обладнана спеціальна карпатівська кімната. Окрім великих фотографій в рамках, де зображені представники «Джерела» з карпатівцями, висить футболка Алекса Гурулі, а на столі з зелено-білим прапором лежить м’яч з автографами футболістів. Окрім цього на стінах можна зауважити атрибутику Автофанів – вони допомагали облаштовувати кімнату.

Екскурсія тривала майже годину – карпатівці відвідали велику майстерню, заглянули до спортзали та інших кімнат, де займаються діти.

Згодом керівники центру запросили гравців та тренерів до актової зали, де показали фото-фільм про те, як «Джерело» уміє уболівати, навчатися та відпочивати. А після його закінчення молодь подарувала одруженим карпатівцям магніти у вигляді великих червоних сердець. Неодружені отримали менші, але подвійні серця-магніти, щоб швидше знайти свою другу половинку. У відповідь головний тренер «Карпат» Олег Кононов презентував центру смугасту футболку останньої колекції з цифрою 1, а також новий м’яч з автографами. А від імені усіх гравців та тренерів «Карпат» Ігор Ощипко та Денис Кожанов подарували «Джерелу» два сучасних ноутбука.

Щира радість від візиту гостей простежувалася в очах усіх присутніх. І юні представники «Джерела», і їхні старші товариші несамовито раділи навіть від того, що вони змогли доторкнутися до футболіста чи сфотографуватися з ним. Тож на першому домашньому матчі проти «Шахтаря» «Карпатам» буде забезпечена ще палкіша підтримка від особливих уболівальників.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Andrij2012 (Львів)
Бачив цей сюжет . Успіхів Карпатам !
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 18
Andrij2012 (Львів)
Бачив цей сюжет . Успіхів Карпатам !
Ответить
0
0
9590 (Одесса)
Карпаты - молодцы! Добра и удачи!
Ответить
0
0
YLITKA (Мариуполь)
Молодцы.
Ответить
0
0
SPIK (Одесса)
молодцы-карпаты и пример другим клубам
Ответить
0
0
Moskal21 (Львов)
Уся команда... усі... немає слів... направду зворушливо, в жодного на лиці немає - я прийшов щоб відбути номвер... Так і має бути в європейському клубі. Якщо Бог дасть Кононову здоровя протриматись в Карпатах, як Луческу в Шахті - матимемо нову легенду, але вже зелено-білу...
Ответить
0
0
Yarik5277 (Львів)
yane (Львів) здохни грьобаний спамер !!!
Ответить
0
0
academynow (харьков)
Это правильный, добрый поступок команда совершила! Большой респект! Все команды должны обязательно что-то подобное делать и почаще!
Ответить
0
0
Просто Толик (Одесса)
Спасибо огромное за такие мероприятия!
Ответить
0
0
Почти Киевский (Бровари)
Молодцы, все нормальные клубы проводят такие мероприятия, это показывает, что клуб развивается в правильном направлении!!! Удачи Вам во-всем!!!
Ответить
0
0
Pro_100 (Харьков)
В Украине еще можно такое встретить?! Очень трогательно, очень красиво...
Ответить
0
0
Кудрявий Слава (Черкаси)
Молодці. Гідний приклад для інших.
Ответить
0
0
DuSHeZ (Донецк)
Ukrainian1991 (Чернигов) 04.03.11 14:12 Кто о чем...нормальные люди говорят о действительно трогательном и душевном поступке...а неадекваты несут ересь...
Ответить
0
0
ВЛАДИМИР ФКМЗ (ЗАПОРОЖЬЕ)
Последнее фото вообще зворушливе.. заметили какая обоюдная радость на лицах?.. Молодцы Карпаты! Держите Кононова, у него видать микроклимат в команде на главных позициях.
Ответить
0
0
Smooth da hustler (Львів)
Молодці Карпатівці !
Ответить
0
0
darkveyder (Zdolbynov)
Молодці добре шо не забувають шо йе й такі люди які щиро вірять і люблять....Дай бог здоровя всім.
Ответить
0
0
Ukrainian1991 (Чернигов)
это то, которое Янукович когда-то пытался выговорить)))
Ответить
0
0
авгур (Днепропетровск)
МОЛОДЦЫ
Ответить
0
0
Klementij Roze (Lviv)
Молодці! Зворушливо...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус