Ігор Дедишин: "Трансферну роботу "Карпат" наразі зарано оцінювати"

Ігор Дедишин: "Трансферну роботу "Карпат" наразі зарано оцінювати"


На презентації двох новачків «зелено-білих» Резвана Кочіша та Борха Переза Гомеса генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин підсумував трансферну політику клубу за час зимового міжсезоння.

«Наше трансферне вікно наразі зачиняється. Ми придбали п’ятьох нових і, на нашу думку, кваліфікованих футболістів, тому в цілому вважаю нашу роботу плідною. У нашій трансферній політиці ми прагнули підняття загального рівня нашої команди. Попередні висновки щодо наших придбань ми вже зробили, якщо не на 100%, то принаймні вони близькі до цього показника. Проте нині оцінювати якість нашої роботи на трансферному ринку і робити оцінки, ще явно зарано. У будь-якому випадку ми побачимо усе на футбольному полі. Саме матчі покажуть – чи ми вгадали з новачками».

«Останні наші придбання – це румунський нападник Резван Кочіш та іспанський захисник Борха Перес Гомез. Кочіш приєднався до нас в Туреччині і ми були задоволені тим, як він влився в наш колектив та ігрові схеми команди. Процес адаптації пройшов дуже плавно, що є серйозним плюсом для команди. Як мінімум до кінця сезону Резван гратиме в «Карпатах». Але у нас вже є домовленості і з ним, і з його агентами – якщо ми будемо задоволені його грою, а він своїм перебуванням в «Карпатах», то ми продовжимо співпрацю».

«Борха провів з нами лише одне тренування. Але ми за ним стежили. Якщо відверто, то ми не мали наміру запрошувати його зараз, а думали почекати до літа. Однак через перехід Неманьї Тубіча до «Краснодару» ми вирішили зробити йому пропозицію саме зараз. Борха молодий, але він має добру школу, відповідно, і вміння. Сподіваюся, він впишеться в нашу ігрову модель і не лише створить потужну конкуренцію нашим центральним оборонцям, а підсилить гру команди».

«Окрім придбань у нас були і втрати. Все ж сподіваємося, що придбання їх переважили. Більше того, ми просто не мали права не відпустити того ж Авелара в один з найсильніших чемпіонатів Європи. Тубічу і нашому клубу запропонували дуже хороші умови. Ми також не мали наміру віддавати когось з трьох наших воротарів, але надійшла пропозиція для Віталія Руденка і ми погодилися віддати його в оренду. Головне, що в нього буде ігрова практика, це дасть нам змогу постійно за ним стежити. Ми розраховуємо на цього голкіпера. Брати Баранці перейшли в «Оболонь» - ми бажаємо їм успіхів у цьому клубі. На жаль, через різні причини їм не вдалося повноцінно заграти в «Карпатах». Натомість ми придбали молодих гравців, які дозволять нам прогресувати. Резвана Кочіша я вважаю футболістом у розквіті сил. Мені приємно, що він обрав наш клуб, хоч мав пропозиції від московського «Динамо» та інших російських клубів. Але коли надійшло запрошення з «Карпат», він навіть не вагався. Це говорить про те, що «Карпати» є привабливим місцем роботи для футболістів і сюди хочуть їхати. Це також говорить про те, що фінансові можливості інших клубів не завжди є пріоритетним для гравця, який хоче прогресувати. Нинішня трансферна політика «Карпат» стала лакмусовим папірцем. Ми побачили те, як наш клуб доволі серйозно сприймають в Європі та футбольному середовищі. І це не може не тішити» – підсумував Ігор Дедишин.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
A.P. (Львів)
Кочіш не вагався через Кононова))
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
A.P. (Львів)
Кочіш не вагався через Кононова))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус