В Харькове найдена похищенная фотокамера (обновлено)

В Харькове  найдена похищенная фотокамера (обновлено)


17 лютого 2011 року о 23-45 до чергової частини Комінтернівського райвідділу міліції звернувся фотокореспондент філії агентства «Франс-Прес» із заявою про те, що в період часу з 19-50 до 19-55 на території стадіону «Металіст» після закінчення футбольного матчу між командами «Металіст-Харків» та «Байєр» (Німеччина) невідомий скоїв крадіжку його фотоапарату «Nіkon» орієнтовною вартістю в 15 тисяч доларів США. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, але затримати злочинця по гарячих слідах не вдалось.

В ході проведення перевірки, працівники міліції встановили підозрюваного, який міг бути причетний до скоєння даного злочину. Було з’ясовано, що на передодні матчу до прес-служби ФК «Металіст» звернувся чоловік, який пред’явив журналістське посвідчення одного з центральних телеканалів України та попросив надати йому акредитацію на відвідування території стадіону «Металіст» - мовля, не встиг вчасно подати заяву. Під час оформлення документу, чоловік, звісно, залишив свої прізвище, ім’я та по-батькові.

Під час перевірки працівники міліції встановили, що є людина із вказаними паспортними даними, але вона не працює на жодному з телеканалів України.

Виявилось, що прізвище, ім’я та по-батькові, вказані у заявці на акредитацію, належать мешканцю Донецької області, раніше неодноразово засудженому чоловіку 1976 року народження.

Працівники міліції доправили підозрюваного до Комінтернівського РВ міліції для дачі пояснень. Чоловік одразу зізнався в скоєнні крадіжки.

Як пояснив затриманий, він дійсно приїхав до Харкова із метою подивитись футбольний матч, але грошей на білет йому не вистачало. Рішення проблеми виявилось простим – чоловік виготовив журналістське посвідчення та, увійдя в довіру до працівників прес-служби ФК «Металіст», отримав вільний доступ на територію стадіону. До того ж слід зазначити, що підозрюваний має дві вищі освіти – дипломи журналіста та психолога.

Під час футбольного матчу він побачив на землі фотоапарат із штативом, взяв їх, та пішов з території стадіону. Пізніше він продав їх за три тисячи доларів США на одному з ринків м. Харкова.

Наразі слідчим відділом Комінтернівського РВ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками ч. 4 ст. 185 КК України (грабіж, вчинений у великих розмірах). Затриманому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Речові докази – фотоапарат «Nіkon» та штатив – вилучені. Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 115 КПК України, він знаходиться в слідчому ізоляторі.

Оцените этот материал:
Источник:
police.kharkov.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус