"Інший футбол" подарує глядачам можливість відвідати поєдинок Євро-2012

"Інший футбол" подарує глядачам можливість відвідати поєдинок Євро-2012


Проект "Інший футбол", який виходить ефір телеканалу ICTV щонеділі о 12:00, подарує українським вболівальникам можливість підтримати футболістів національної збірної під час поєдинку Чемпіонату Європи Україна – Англія безпосередньо на стадіоні. Про це ТелеПростору розповів друг Євро-2012 Микола Васильков.

"Ми хочемо на ICTV в усьому бути першими, що стосується теми Евра 2012 – розповідає ведучий та автор "Іншого футболу" Микола Васильков. - І ми прагнули уже тривалий час розіграти квитки на матчі чемпіонату Европи, оскільки поки ніхто їх на телебаченні не розігрував, лише відбувались розіграші у публічних вуличних акціях та в Інтернеті, проте це порівняно дуже мала авдиторія. Тепер, коли ми отримали таку унікальну нагоду завдяки розігришу, що проводить офіційний спонсор УЕФА Евро-2012 компанія Castrol, ми можемо щонеділі розігрувати по одному квитку на гру Англія-Україна на стадіоні "Донбас Арена", і через телебачення завдяки власній кмітливості квиток на матч нашої збірної матиме можливість отримати кожен".

Васильков впевнений, що гра з англійцями стане найважливішою в нашій групі з огляду на розподіл місць. "Саме тому ми би хотіли, аби підтримка на "Донбас Арені" в той день для нашої команди була максимальна" - заявляє журналіст.

Загалом компанія Castrol у "Іншому футболі" розіграє 15 квитків. Перший розіграш відбудеться у неділю 29 січня.

"Ми проситимемо переможців або приїхати в Київ, або отримати квитки так би мовити на камеру, тобто у своєму місті у присутності телевізійників, аби потім показати у кожній наступній програмі реального живого переможця, а не просто оголосити невідомо яке ім'я, як це іноді роблять у пресі" – зазначає ведучий "Іншого футболу".

У програмі розігруватимуться іменні сертифікати на право отримання квитка. Самих тікетів поки немає, проте тут, як запевняє Микола, жодної небезпеки - це типова ситуація, всі, хто виграє, будуть з квитками.

А от квитки на проїзд у Донецьк необхідно буде замовляти заздалегідь.

"Попри те, що введуть додаткове транспортне сполучення, нові поїзди, авіарейси та автобусні маршрути, ажіотаж буде страшний – посміхається Микола. - Тому я би радив уже зараз розглядати варіянт пересування Україною на автомобілі, благо дороги між усіма містами, що приймають матчі Чемпіонату Европи 2012-го року в Україні здадуть вчасно".

"Інший футбол" - проект власного виробництва телеканалу "ІCTV". Кожен випуск програми складається з центральної теми, що розкривається низкою невеликих динамічних сюжетів. Особлива увага приділяється зіркам світового масштабу, таким як Девід Бекхем та Андрій Шевченко, і, звичайно ж, надіям національного футболу — Артему Мілєвському, Олександру Алієву та багатьом іншим. Програма виходить в ефір щонеділі о 12:00.

Оцените этот материал:
Источник:
Teleprostir.com
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Криминал (Харьков)
Iнший футбол - iнша мова
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 4
Криминал (Харьков)
Iнший футбол - iнша мова
Ответить
0
0
Fredi (ЛУЦК)
и я согласен...противно звучит
Ответить
0
0
вручий (Светловодск)
Согласен с Артуром...!!! Василек....
Ответить
0
0
Артур Пирожков (Харьков)
как он меня закумарил со своим "Евра" (имею ввиду его произношение) почему нельзя сказать слово "ЄВРО-2012" (по укр. так верно, да и на сайте УЕФА так) нормально, по человечески??!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус