"Карпати-2" почали з перемоги

"Карпати-2" почали з перемоги


Не зважаючи на морозну погоду «Карпати-2» не коригували плани підготовки і провели перший спаринг у 2012 році. Суперником підопічних Любомира Вовчука та Олега Бойчишина став ФК «Демня», який виступає в першості Львівської області.

«Карпати-2» грали в такому складі: Данкович (Толстяк, 46), Маркович (Регусевич, 46), Чумак, Вагін (Сімчук, 46), Цвяк, Толочко (Вагін, 60), Верещак, Мацько, Красномовець, Яремчук, Смук (Маркович, 62).

«Матч відбувся в Миколаєві, – розповідає тренер молодих карпатівців Любомир Вовчук. – Працівники поля намагалися порозкидати сніг, але все ж грати довелося у важких умовах. Було холодно, ще й новий м’яч. Претензій до гравців у мене нема, команда старалася і виклалася повністю. Про якість гри говорити, мабуть, не варто. Адже це був перший спаринг у 2012 році. Все одно дуже добре, що ми провели цей матч, це краще, аніж прості бігові вправи. Приємно, що ми перемогли. Обидва голи у ворота суперника провів Смук».

Тепер за словами Любомира Вовчука «Карпати-2» готуватимуться до традиційного Меморіалу Ернеста Юста. «У нас вже будуть кращі умови, адже матчі пройдуть на штучному полі Академії ФК «Карпати». Нашими суперниками будуть СДЮШОР «Карпати» (команда 1995 року народження), «Сокіл» з Золочева та ФК «Зашків». Розпочнуться змагання 4 лютого» – розповів Любомир Вовчук.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
LegionLviv (Львів)
чому емблема така "нова"?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
LegionLviv (Львів)
чому емблема така "нова"?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус