Контрольний матч. "Говерла-Закарпаття" - "Карпати" (мол). 3:1

Контрольний матч. "Говерла-Закарпаття" - "Карпати" (мол). 3:1


Стадіон «Камелот» с. Кам’яниця

Температура – 12

Глядачів - 90

«Говерла-Закарпаття» - «Карпати» - 3:1

Голи: Джакобія 25, Єлісєєв 44, Вітер 49 - Ахолія, 51

Склад «Говерли-Закарпаття»

1 тайм: Бабенко – Єлісєєв, Молнар (Щедраков,23), Мелікян, Свідерський – Нудний (к/к), Муховиков, Печенкін, Трухін, Малін – Джакобія.

2-й тайм: Бабенко – Гібалюк, Щедраков, Комарницький, Сагайдак – Райчевіч, Печенкін, Ситник, Като, Косирін – Вітер

Ужгородці завершили тренувальний збір спарингом проти молодіжного складу львівських «Карпат». До речі, молоді львів’яни прибули в спортивно-готельний комплекс "Камелот" на чолі з наставниками Андрієм Сапугою та Олександром Чижевським, які в минулому захищали кольори ужгородського «Закарпаття».

Гра розпочалася під диктовку господарів, однак і молоді львів’яни не спасували перед більш досвідченими опонентами й раз-по-раз «показували зуби». Перший гострий момент створили футболісти "Говерли" , але Джакобія не зумів точно завершити атаку. Лаша ще раз пробачив гостей і не влучив у врота. Але вже третя спроба грузинського легіонера стала результативною. На правому фланзі з своїм візаві «розібрався» Малін і навісив в район воротарського майданчика, де Лаша на мить випередив кіпера львів’ян і спрямував головою м’яч в сітку воріт.

До цього стався прикрий епізод, у боротьбі за м’яч нападник львів’ян завдав травми захиснику «Говерли» Роберту Морлнару, який за вердиктом лікарів два тижні проведе на лікарняному.

Слід відмітити, що молоді львів’яни не боялися йти в боротьбу, інколи, навіть, діяли досить агресивно, незважаючи на статус поєдинку.

Другий гол стався наприкінці першого тайму. Знову правим краєм м’яч, майже, до кутового прапорця протягнув Малін, навісив у карний гостей, львів’яни чомусь замешкалися з виносом, чим сповна скористався Єлісєєв, котрий вчасно підключився до атаки.

Друга половина гри розпочалася з чергового взяття воріт господарями. Японський хавбек Като своїм краєм пройшов до кута карного гостей, навісив, а Вітер філігранно підправив головою м"яч в ворота. Гості відповіли лише раз - на 51 хвилині. Після подачі кутового, м’яч затримався у воротарській ужгородської команди, а на добивання першим встиг гравець «Карпат» Ахолія, який потужно спрямував м’яч під перекладину.

Далі гра змістилася в центр поля, обидві команди подовгу розігрували м’яч. Поєдинок так і завершився з результатом – 3:1.

Оцените этот материал:
Источник:
Інформаційний відділ ФК «Говерла-Закарпаття»
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
serguz (uzgorod)
Metallic@ (Николаев) ...Это болезнь( у тебя к сожалению не излечимая....
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
serguz (uzgorod)
Metallic@ (Николаев) ...Это болезнь( у тебя к сожалению не излечимая....
Ответить
0
0
Metallic@ (Николаев)
Slivka_ungvarskiy (Ужгород) 03.02.2012 11:50 s28h67 (Ужгород) 03.02.2012 12:26 для особо одарённых, для меня нет ничего важнее чем развитие УПЛ! зачем в высшем дивизионе команда которая сдаёт игры, тем самым зарабатывая деньги чтоб расплатится со своими игроками, нам нужны амбициозные финансово стабильные колективы, тот же Севастополь к примеру
Ответить
0
0
poursand (Kiev)
Свидерский? мне не почудилось?
Ответить
0
0
s28h67 (Ужгород)
Metallic@ (Николаев) Ти вічно втикеаєшся в ігри Говерли. Найди собі команду рівня твого Миколаєва і повчи їх як треба грати. Видно, твоя команда вже тебе замучила
Ответить
0
0
Slivka_ungvarskiy (Ужгород)
Metallic@ (Николаев) 03.02.2012 11:07 це шо,14 місце в попі грає?я готовий помучитись,якшо наші вийдуть у ПЛ...а про команду не тобі судити...команди схоже у Миколаєва нема...
Ответить
0
0
Metallic@ (Николаев)
оставайтесь в первой лиге, стадиона нет, команды тоже...зачем мучить себя и своих болельщиков?
Ответить
0
0

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус