Меморіал Юста. 1-й тур: "Карпати-2" – "Кордія" – 1:0

Меморіал Юста. 1-й тур: "Карпати-2" – "Кордія" – 1:0


«Карпати-2» зіграли свій перший поєдинок групового етапу ХІІІ Меморіалу заслуженого тренера України Ернеста Юста. На штучному полі Академії футболу ФК «Карпати» підопічні Любомира Вовчука та Олега Бойчишина проекзаменували «Кордію» із Зашківа.

«Карпати-2» (Львів) – «Кордія» (Зашків) – 1:0

18 лютого. Львів. Стадіон АФ «Карпати». -2°С

Арбітри: Юрій Суряк, Андрій Чулик, Володимир Винницький.

«КАРПАТИ-2»: Дяченко (Данкович, 46), Маркович (Регусевич, 81), Чумак, Вагін, Фляк (Сімчук, 84), Толочко (Кошка, 60), Верещак (Мацько, 65), Яструб (Кушнір, 46), Красномовець (Павліш, 76), Смук (Ковталюк, 69), Дацишин (Яремчук, 46).

Тренери – Любомир Вовчук, Олег Бойчишин.

«КОРДІЯ»: Михалевич, Мартинюк, Лазар, Петрик, Варивода, Кондур (Плетенецький, 65), В. Косар, Казан (Матвіїв, 80), С. Косар (Потарейко, 78), Драган О. (Рудь, 55), Руденко.

Тренери – Володимир Кондур, Роман Лаба.

Гол: Верещак, 52.

Попередження: Чумак, 90+2 – Петрик, 41, С. Косар, 58.

На відміну від своїх молодших одноклубників з карпатівської СДЮШОР, більшість гравців «Карпат-2» хоча й не надто великий, але досвід виступів у дорослому футболі вже мають. Тож цілком логічно, що саме підопічні Любомира Вовчука та Олега Бойчишина у грі з «Кордією» вважалися фаворитами. Зрештою вони й виграли, але три очки далися «зелено-білим» не так вже й просто.

Гості з перших хвилин всією командою відійшли назад і одразу дали зрозуміти, що в першу чергу вони будуть дбати про безпеку власних воірт, а в передній лінії сподіваються виключно на контратаки. Щодо сподівань забити, то подібна тактика жодних дивідендів зашківцям не принесла. За 90 хвилин гри вони лічені рази змушували кіперів господарів, спочатку Дяченка, а по перерві Данковича, вступати у гру. Навіть коли вже програвали 0:1, більш активними залишалися «Карпати-2».

Втім, господарі хоча й мали помітну перевагу, перш за все територіальну за рахунок кращого володіння м’ячем, по-справжньому гольових моментів створили також обмаль. Тобто потенційну загрозу несла в собі ледь не кожна атака нашої команди, але, моментів, які можна було б назвати стовідсотково гольовими, майже не виникало. Те, що створювали «Карпати-2», у футболі прийнято називати напівмоментами. А щоб їх матеріалізувати в голи, потрібна значна частка везіння. І в одному з епізодів вередлива пані Фортуна таки поспіхнулася нашим хлопцям.

Автором переможного гола став півзахисник Юрій Верещак, який відзначився завдяки своїм індивідуальним діям. На 52-ій хвилині він прийняв м’яча в центрі поля, пройшов трохи вперед і відважився на дальній постріл метрів з 25-ти. Удар вийшов насправді хорошим, але воротар такі м’ячі повинен ловити. В принципі кіпер «Кордії» Михалевич його ніби то і впіймав, але за мить круглий вислизнув у нього з рук і пересік лінію воріт. 1:0 – перемогу святкували «Карпати-2».

Додамо, що в другому турі відбудеться карпатівське дербі – «Карпати-2» проекзаменують своїх молодших одноклубників з клубної СДЮШОР. Гра відбудеться у суботу, 25-го лютого, на штучному полі «зелено-білої» Академії футболу.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус