Прихована логіка Суркіса

Прихована логіка Суркіса


Навіть у радянські часи — епоху суперечливих рішень — завжди залишалося місце здоровому глузду. Перед тим як щось намітити: з’ясовували наявний стан речей, визначали пріоритети, окреслювали затребувані цілі та шляхи їх реалізації і вже потім «брали під козирок».

Зовсім протилежне споглядається у діях керівництва ФФУ. Від дійсності до реалізації — жодних проміжних етапів! У цьому громадськість переконалася, ознайомившись із останніми рішеннями Виконкому федерації. Прагнемо сильну збірну — подовжуємо угоду із Блохіним, потерпаємо від неякісного суддівства — пролонгуємо контракт із Колліною. Все геніальне — просто! Однак навіть автор цього вислову Альберт Ейнштейн ще більше вирячив би очі і вивалив язика, якби за свого життя ознайомився б із організацією процесу за Суркісом.

Без сумніву, залучення до сучасних процесів у вітчизняному футболі таких авторитетів як Блохін із Колліною — це абсолютна заслуга Суркіса-президента. Їхній професіоналізм є беззаперечним, але річ не у прізвищах, а в принципі. Чи потрібно було настільки квапливо проштовхувати рішення щодо продовження співпраці із цими фахівцями, і до яких наслідків воно може призвести, якщо все піде не так, як вимальовує собі керівництво ФФУ?

Збірна

Який сенс заздалегідь продовжувати співпрацю з Олегом Блохіним? Як відомо, тренер, у якого чинна угода спливає по закінченні Євро-2012, не вимагав нового контракту. А йому «причепом» «нав’язали» відбірну кампанію на ЧС-2014, щоб влаштувати якусь «стабільність». Просто як сприйматиметься на своїй посаді Блохін у випадку провалу на домашньому Євро?

Ні в якому разі не хочемо наврочити, тому вигадувати фантастичні сценарії не будемо, а просто звернемося до пошуку аналогії в історії. Пригадуєте фінал Кубка СРСР 1973 року? Київське «Динамо», у матчі проти єреванського «Арарату», веде у рахунку 1:0. До кінця зустрічі лічені хвилини! Севідов, який у той час тренував киян, міняє спочатку Буряка, а потім Блохіна. Як результат, «Динамо» залишилося… без Кубка.

А ще не можна виключати можливість невірно обраних складу команди на матч або тактики — факторів, через які збірна не зможе посісти призове місце не те, що на Євро, а й навіть у своїй групі. Тож має бути зрозумілим, що причин змінити коуча після літа 2012 року може вистачати. Кому ж було потрібно додатково навантажувати й без того забиту голову Блохіна думками про відбір на ЧС-2014… Невже розрахунок робився на те, що заздалегідь зроблена пропозиція продовжити співпрацю надасть Блохіну додаткових сил?

Потребу у новій угоді із тренером її ініціатор, один з членів виконкому Віктор Межейко, мотивував необхідністю забезпечити Блохіну «стабільність». Але чи не отримаємо замість цього застій? Оскільки навіть у випадку не виконання першої задачі — успішного виступу на Євро — Блохіна одразу ж підписали під реалізацію другої — ЧС-2014. Тобто ще два роки головна команда країни змушена буде працювати за методикою, що може не дати необхідного результату у попередній кампанії. А те, що новий контракт запропонували тренеру, який після повторного вступу на посаду ще не встиг провести жодного офіційного матчу, взагалі нонсенс!

Так, дійсно, є випадки пролонгації угод аж до кінця наступного циклу серед колег Блохіна — Берт ван Марвейк, Йоахім Льов, Джованні Трапаттоні. Але у них і досягнень на тренерській лаві більше, і контракти з ними на нові змагальні цикли продовжили ще у минулому році або після успішно пройденого відбору, а не за лічені місяці до старту змагань.

Логіку у рішеннях виконкому ФФУ годі шукати. Виявляється, питання збірної для наших чиновників настільки примітивно-очевидні, що не потребують додаткового аналізу і можуть вирішуватися поспіхом. Просто внесенням питання на голосування з місця! Адже у порядку денному Виконкому його не було, учасники засідання не були готові до такого повороту подій. А напрошується зовсім інший сценарій! Створити відповідну комісію, доручити їй вивчити питання, заслухати звіт головного тренера, після чого доповідь голови комісії, обговорити почуте і на цій основі прийняте те чи інше рішення — подовжувати співпрацю чи ні. Це є не те що логікою, на жаль, непритаманною керівництву ФФУ. Це є аксіомою!

Суддівство

Напевно, підбивати підсумки роботи П’єрлуїджі Колліни в Україні все ж зарано. На Виконкомі він обмежився лише короткою усною доповіддю, відзвітувавшись перед присутніми на слух і не надавши їм жодної документальної інформації або бодай одного папірця для попереднього ознайомлення. Нагадаємо, що в італійського профі ще майже півроку контракту, і заслуханий на Виконкомі його звіт варто вважати етапним, а не підсумковим. Тому ухвалювати рішення щодо пролонгації стосунків заздалегідь, до завершення терміну дії попереднього контракту, абсолютно неправильно. Хоча б тому, що зараз не краща для цього нагода. Попереду найважливіші матчі чемпіонату та Кубка України, відтак ризик нових суддівських скандалів дуже і дуже великий. А в клубів, якщо не забули, дуже багато запитань щодо суддівства. Через це Віталія Кварцяного, по суті, зняли з роботи, оштрафовано президентів «Арсеналу» та «Оболоні».

Колліна неодноразово казав, що бере відповідальність за вітчизняне суддівство на себе. Проблеми з арбітражем залишаються, та окрім кількісних змін у складі відповідного комітету та суддівському корпусі, інших результатів роботи італійця не видно. Колліна в усіх інтерв’ю каже, що організовує процес, але від нього очікують результату! Того, чого і близько немає. Складно не погодитись з аргументацією власника «Дніпра» Ігоря Коломойського, висловленої ним у минулу неділю у телеінтерв’ю: «Це називається з усіх найгірших варіантів обрали найменш найгірший. З усіх лих обрали найменше. Суддівський корпус вбиває інтригу, видовище, процес…».

Вдумайтеся у ці слова! Чи не віддають вони приреченістю? Виходить, що наші клуби вже не сподіваються на успішне вирішення нагального питання і відчувають себе змушеними на страждання! Наведені слова Коломойського — це ще одне свідчення поспішності рішення ФФУ подовжити співпрацю із Колліною. Тут напрошується та ж загальноприйнята процедура, про яку велася мова вище з приводу контракту Блохіна. Якщо ж Виконком вирішив, що два роки співпраці з Колліною — це мало, чому б не запропонувати йому лише річну пролонгацію? Як це так — давати людині, яка ще навіть не відзвітувала про перший строк діяльності, одразу три роки нової каденції? Не соромно ж щосезону підписувати новий контракт найкращому тренеру сучасності Хосепу Гвардіолі. Переконаний, що Колліна близької до каталонця ментальності.

Тож мотиви Виконкому головування Суркіса алогічні та незрозумілі. Італійський фахівець, як і Блохін, ультиматумів з приводу нової угоди не ставив.

Говоримо Виконком — маємо на увазі Суркіса

Федераційний орган, який наділений вагомими повноваженнями, не може із ними впоратися, на чому неодноразово наголошував «УФ». Невже у комітету така вже велика завантаженість? Радше професіоналізму бракує. Або сміливості. Одностайність під час голосувань, примітивно розіграні спектаклі при обговоренні питань, спонтанність пропозиції Межейка… Хіба можна повірити, щоб Суркіс дозволив кинути напризволяще питання, не відрепетирувавши його заздалегідь із давніми прибічниками. Подібні маріонеткові зібрання нагадали славнозвісний радянський слоган. Зараз він би звучав так: говоримо Суркіс — маємо на увазі Виконком, говоримо Виконком — маємо на увазі Суркіса.

Про безпорадність цього органу, зокрема, свідчить і те, що про відставку з посади голови комітету арбітрів Вадима Шевченка ми дізнаємось з інтернету, про його залучення на роботу вже як начальника відділу підготовки та проведення заходів збірних команд ФФУ — також! Попри те, що зняття, як і затвердження, кандидатів на посаду голови комітету, є винятковим привілеєм Виконкому. І на сьогодні немає рішення ані про його зняття, ані про його призначення на нову посаду. Як і невідомо, хто офіційно затверджений голова комітету, і чи ця посада взагалі не скасована.

П’ятирічки Суркіса

Ідея централізованого планування економіки СРСР що п’ять років, схоже, настільки припала до душі президенту ФФУ, що він переніс її на вітчизняні футбольні терени. Розпочалося все у вересні 2007 року, коли Суркіса всупереч статуту ФФУ переобрали президентом на п’ять, а не на дозволені чотири роки. Це вже потім головний документ федерації переписали під незаконно прийняте рішення, а за строком давності про фальсифікацію призабули. Новий період він назвав П’ятирічкою Ренесансу і скромно сам собі визначив у ній роль архітектора. До речі, такого зухвальства, як збільшення під себе каденції собі не дозволяють навіть президенти ФІФА та УЄФА. У 2011-му році їх переобрали на чотири роки.

За благословення свого голови Виконком ФФУ підніс всім нам ще одну, таку собі «п’ятирічку на двох», складену за сумою додаткових каденцій Блохіна та Колліни. Оскільки логічних передумов для подібних рішень не виявлено, то висновки напрошуються очевидні. Або все у ФФУ робиться необдумано, «на авось», або ж має місце підготовлена та хитро підлаштована, говорячи мовою футболу, «технічна» гра. Під маскуванням «п’ятирічки на двох», насправді започаткувалася чергова індивідуальна п’ятирічка — ще одна Суркісова.

Елементарно, Ватсоне

Проаналізувавши останні події, приходимо до цікавих результатів. У вересні цього року спливає 5-річний термін президентства Суркіса. Відскочити, як у грудні 2010-го, йому вже точно не вдасться, оскільки конгрес буде звітно-виборчим, а йти на нові фальсифікації зі статутом федерації її керівнику тепер вже не вдасться. Згідно з цим документом, дату конгресу призначає Виконком, але він чомусь підозріло мовчить, а у кулуарах кажуть, що вибори-2012 нинішня федераційна верхівка намагається дотягти до грудня.

Гадаю, що основна причина цьому — вибори до Верховної Ради України, призначені на жовтень. Чудово розуміючи свою нинішню політичну слабкість, Суркіс що є сили буде боротися за потрапляння до числа 450 щасливчиків. Ну щоб ймовірно набутий адмінресурс та відновлену політичну вагу можна було б швиденько перетворити у зміцнення власних позицій на виборах президента федерації. Суркіс започаткував серйозну гру і впливатиме на електорат (тобто колективних членів ФФУ) присутністю у своїй команді гучних імен Колліни та Блохіна.

А якщо план нинішнього керманича зірветься, і комфортне крісло президента ФФУ дістанеться іншому, то Суркіса і слід зникне, щойно настане день нараховувати зарплатню Колліні з Блохіним. То вже будуть проблеми нового хазяїна Будинку футболу. І починатиме той свою діяльність із негативним сальдо та «товстими» відомостями поважних куратора і тренера. Раптом новий президент ФФУ захоче достроково розірвати з ними контракти, тоді варто зауважити, що розмір виплати неустойки вищевказаним спеціалістам вираховуватиметься мільйонами. І зовсім не гривень…

Таким чином, всі дії Суркіса не спонтанні, а чітко сплановані. Він використовуватиме різні технології, аби відлякати потенційних конкурентів від президентського крісла ФФУ. І необхідність платити великі гроші Блохіну та Колліні один з таких способів. Чи багато набереться кандидатів, здатних звалити на себе такий тягар як гонорари високооплачуваним функціонерам. Очевидно у цьому і є прихована логіка президента ФФУ.

Оцените этот материал:
Источник:
Богдан Куценко, Газета "Український футбол"
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
luga_nova (Луганск)
fal 30 (Киев) так уже ни для кого не секрет откуда берутся инструкции по оболваниванию болельщиков. особенно донецкого региона )
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 61
luga_nova (Луганск)
fal 30 (Киев) так уже ни для кого не секрет откуда берутся инструкции по оболваниванию болельщиков. особенно донецкого региона )
Ответить
0
0
moderator
Фанат Українського Футболу (Київ) 02.03.2012 16:14 Без переходів на особистості, крім того раджу притримуватися теми даної гілки. Попередження.
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
Фанат Українського Футболу (Київ) 02.03.2012 16:14 "Ні в якому разі не хочемо наврочити, тому вигадувати фантастичні сценарії не будемо, а просто звернемося до пошуку аналогії в історії. Пригадуєте фінал Кубка СРСР 1973 року? Київське «Динамо», у матчі проти єреванського «Арарату», веде у рахунку 1:0. До кінця зустрічі лічені хвилини! Севідов, який у той час тренував киян, міняє спочатку Буряка, а потім Блохіна. Як результат, «Динамо» залишилося… без Кубка." и в чём аналогия?
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
Фанат Українського Футболу (Київ) 02.03.2012 16:06 Нравится - читайте на здоровье, только не надо сюда политику приплетать, давно ли из "бани" вышли... А я свое мнение высказал и никому его не навязываю...
Ответить
0
0
Фанат Українського Футболу (Київ)
На відміну від багатьох українофобів, я регулярно читаю "УФ", є постійним дописувачем цього НАСПРАВДІ незаангажованого, гостро-темного видання, яке насправді не оминає гострих кутів, та поважає українську мову! І я повністю згоден із автором даної статті, окрім висновків щодо кваліфікації та перспектив Колліни. Тут автор дещо погарячкував. Але методи за якими був пролонгований контракт Колліни, то тут автор статті повністю правий, це беззаконня! Дякую Богданові Куценко, стаття дуже класна, гостра, та актуальна! А всім тим хто ненавидить "УФ" пораджу трохи пригамувати власну українофобію, або (як субудай) суркісоманію та хоча б почитати декілька номерів цієї газети!
Ответить
0
0
Фанат Українського Футболу (Київ)
Subudai (Киев) 01.03.2012 15:30 ----------------------- ДОКАЗИ НАВЕДІТЬ!
Ответить
0
0
Igoramus (Харьков-Галле)
))) Прихвостни Шубкиса завертелись как ужи на сковородке. Знать конец их близок.
Ответить
0
0
bmwpower (Львов)
и сейчас вопреки всем обещаниям так просто не уйдет. --------------------------- http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2011/02/03/364... кому мы за ето должны сказать спасибо? правильно, жителям ))
Ответить
0
0
VitoFirst (Львов)
Стиль УФ легко узнается с первых слов. Хоть такая однобокая направленность газеты мне не нравится, стоит признать, что давление на сурка в СМИ стоит наращивать. Он годами всеми силами цеплялся за свое прибыльное место, и сейчас вопреки всем обещаниям так просто не уйдет. Отечественный футбол надо освободить от этой пьявки и наконец-то поднимать с колен.
Ответить
0
0
Nezavgdu Tahirovato (Харьков)
Ask1503 (Киев) 01.03.2012 15:58 что бы понять что статья полный бред, понадобилось... ---- для неподатливых манипуляциям, поясняем: Полный бред, это когда Маркевича делают "врагом украинского футбола № 1"(губит молодых натурализацией). А на самом деле: Шубкам подходит писец. И теперь можно и открыть глаза на знакомую тактику "быдло-сердечных": перед уходом конкретно насрать, что бы потом рассказывать как там воняет.
Ответить
0
0
chaplain (Многопользов. логин)
Судя по читательской реакции на интеллектуальный продукт жур.авниста Боди Куценко он скорее на Суркиса работает, чем против него. Ибо если желаешь очистить, обелить не совсем чистого человека - положи рядом с ним .авно ещё круче. А на фоне того, как иступлённо и обильно гадит Бодя Куценко (на фоне всего испражнённого его, чё греха таить, слегка туповатой головкой) всё то, что он позиционирует как суркисовское .авно - приобретает вид продукта изысканно чистого!
Ответить
0
0
vinnichanin1991 (Vinnitsa)
Как говорится,заказная статья...
Ответить
0
0
Artem (Rust) F. (Kyiv)
Бодя скажи так по чесноку сколько денег статья стоит?... Ветал1981 (Киев) 01.03.2012 15:21 Я когда-о сталкивался с такими заказухами. Вроде, ничего противозаконного, но воняет... Так вот, берут от $700 и выше. Не знаю, сколько себе забирают конкретно такие "журналисты", но всеравно получается, что продаются они не за дорого...
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
http://ru.wikiquote.org/wiki/Обсуждение:...
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
Всё гениальное просто?" - Автор Геббельс? Автором фразы именно в таком формате является Геббельс. До него данная мысль ,естественно, излагалась и Леонардо да Винчи, и Наполеоном, и в некоторой степени Энштейном. Леонардо да Винчи: «Простота — это то, что труднее всего на свете; это крайний предел опытности и последнее усилие гения.» Этот афоризм, в свою очередь, восходит к древнему изречению «Слова истины просты» Еврипида. Однако та формулировка, которая стала путешествовать по миру и приобрела статус этакого крылатого выражения принадлежит Геббельсу. Вот полный текст цитаты: "Всё гениальное просто, и всё простое гениально. Мелким людишкам нравится скрывать свою ничтожность за сложными вещами." Впервые фраза была напечатана в статье Геббельса- "Двадцать советов диктатору и тем, кто хочет им стать". Английский перевод- All ingenious is simple.
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
паскильная = пасквильная
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
chaplain (Многопользов. логин) 01.03.2012 16:41 Неужто сия паскильная газетенка, оказывает такое благотворное влияние на пищеварительный тракт олигархов?! )) Вот ведь чудо чудное... ))
Ответить
0
0
ВЛАДИМИР ФКМЗ (ЗАПОРОЖЬЕ)
Срочно в номер!! Распространить на всех сайтах!! Бугага с торчащими, чьими-то ушами..) А Блохина можно уволить и после Евро легко, контракт это не что-то незыблемое, он сам в случае провала уйдет, а психологическая стабильность может ему помочь.
Ответить
0
0
chaplain (Многопользов. логин)
"Уф" - дешевенькая, заказушная газетенка... Subudai (Киев) 01.03.2012 15:30 .-.-.-.-. Нельзя так говорить. Нехорошо... Эту газетёнку самому РЛА к завтраку подают. Она имеет большое значение для его пишеварения. Ну, такие у них, у олигархов прихоти диковинные... полюбляет Леонидыч с утра овсянку с запахом .авнеца.;)
Ответить
0
0
viajador (Lutsk)
Суркіс мусить бути знятий з посади. Крапка.
Ответить
0
0
novita (донецк)
Гавеная статейка.В серьез ее даже недруги Суркиса и те не воспримут.
Ответить
0
0
butsefal2007 (Киев)
Кот из дома, мыши в пляс!
Ответить
0
0
Ариец_Донецк (Донецк)
тест
Ответить
0
0
domic (Харьков)
Санело (Кривбас) 01.03.2012 16:17 А возможно на это и рассчёт ...
Ответить
0
0
Дніпро sity (Днепропетровск)
не являюсь поклонником Суркиса. Но панове - нами манипулируют:) журналюги стряпают заказухи и забивают всем этим хламом наши "больные футболом" головы:)
Ответить
0
0
AntinBandera (Leopolis)
ех, давненько я такої пахучої джинси не читав. Шершавий же язик у Боді Куценка :)
Ответить
0
0
Ask1503 (Киев)
что бы понять что статья полный бред, понадобилось прочитать первых 3 абзаца. Что касается сборной, то Блохин сам говорил о будущем, о том, какая будет сборная после ЧЕ 2012.
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl) 01.03.2012 15:46 аааа, так ты в ЭТОМ смысле, тогда усё понятно:)
Ответить
0
0
vurdy (Donetsk)
В принципе по делу... но как-то слишком явная заказуха
Ответить
0
0
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl)
fal30 (Киев) 01.03.2012 15:38 ок! про "коричневые" гетры: представь, чувак колхозной команды, форма которого белоснежна аки Мадридский "Реал" выходит из раздевалки, и только от одной мысли о "Динамо", не доходя до поля, его гетры меняют цвет, вот так и с болелами бывает, иначе как же оно так вонять то может?
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl) 01.03.2012 15:31 ага, поменял. 31 сектор, 17 ряд, 6 место. так, что в воскресенье поорём на ленивцев. а про карточку спросил потому, что возможно(!) надо будет "добавить":) я на "коричневых гетрах" завис
Ответить
0
0
kolia26@ (Львів)
fal30 (Киев) 01.03.2012 15:27 "Моё имя слишком известно,чтобы называть его вслух"(с)
Ответить
0
0
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl)
fal30 (Киев) 01.03.2012 15:27 Карточка не собиралась теряться - она в надежном месте! а завис от чего? Кста - абон поменял?
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
"Уф" - дешевенькая, заказушная газетенка...
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl) 01.03.2012 15:15 вот тут я завис:) з.ы. у тебя ж карточка АЙ-ДИ на стадике не потерялась?:) kolia26@ (Львів) 01.03.2012 15:15 имя, сестра, имя(с) як казали у радянському блокбастері
Ответить
0
0
Alexalex811 (киев)
Не понимаю, как можно писать о том, что явно абсурд! Я например к Суркису отношусь почти нейтрально или даже немного с негативом, так как знаю что вроде человек он- не супер добрый, ну так там и не могут люди быть добрыми, там все такие, потому, я так и отношусь там ко всем- негативно! А Суркис по моему , один из не многих, кто сделал для Украинского футбола не мало, так это точно. А если обсуждать суть статьи, так я могу с уверенностью сказать, что действия Суркиса полностью поддерживаю, излагать почему не буду , так как получиться еще одна статья, просто НЕ ПИШИТЕ БОЛЬШЕ таких писем, из-за которых приходиться уделять 15 мин , чтобы написать свое мнение, так как не хочу, чтобы неадекватный автор думал, что он ПРАВ!!!!
Ответить
0
0
Дядя Вова (Харьков)
*для каждого
Ответить
0
0
Дядя Вова (Харьков)
Правда про УПА http://www.youtube.com/watch?v=UGZRaLY2QfQ messigoal (vinnitsya) 01.03.2012 15:05 ___ Это бан. Меня за всю историю форума забанили 3 раза: два раза за упоминания слова "оранжевые" в негативном смысле на чердаке, и один раз по личной жалобе Серьёзного, когда я написал "Ребята, не кормите тролля". А вообще, Г.Суркис не такая уже чисто отрицательная фигура. Хотя бы потому, что вернул Лобановского в Украину и добился очень важного каждого из нас Евро-2012 (думаю, это было недёшево).
Ответить
0
0
bmwpower (Львов)
Бодя скажи так по чесноку сколько денег статья стоит? ------------------- думаю ничего она не стоит ) за такую халтуру я б денег не платил. не умеешь писать заказуху - будь добр иди учись...на курсы повышения кваоификации или куда еще...
Ответить
0
0
Zoomchuk (Киев)
прочитав вступительное слово дочитывать не охота!
Ответить
0
0
domic (Харьков)
Не понял, чего это вброс пошел с востока. Держись Григорий.
Ответить
0
0
Ветал1981 (Киев)
Бодя скажи так по чесноку сколько денег статья стоит? Я Както ровно к суркисам отношусь,есть плюсы есть минусы. Но Бодя от твоей статьи ВОНЯЕТ,просто несет заказухой. Та тем президентам (которые проплатили тебе) всегдаи все будут мешать !!! Судьи ,Суркисы,Уефа,Болельщики и тд и тп. В сое время Динамо киев загоняли за можаи судьи (дружественные москве) и ниче играли и чемпионами были и кубки выигрывали. А Некоторые презики думают -раз я денег в команду вложил так я все и везде должен выигрывать и пенальти ему нельзя ставить и карточки давать, обижают их ......Без ОШИБОК не бывает,всегда будет выигравший и проигравший! Только проигравшый бывает сильный и слабый! Так вот слабые всегда ищут виноватых на стороне - то поле не такое то судья. А сильные разбираются в себе... находят свои ошибки,исправляют их и выигрывают, а не ноют(как МиСТИР). Так что лично мое мнение-ТЫ ПРОДАЖНЫЙ ЖУРНАЛИСТ!!!!!
Ответить
0
0
kolia26@ (Львів)
fal30 (Киев) 01.03.2012 15:09 Та ні.Дивлячись як тут подаються новини з теріконом одночасно і ідентичні з ними,то чомусь інші кандидати приходять у голову.
Ответить
0
0
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl)
fal30 (Киев) 01.03.2012 15:09 об этом лучше спросить у главного подручного стороженковца, секрет нового ника которого удалось раскрыть: та самая запятая в его нике - символ "коричневых" гетр
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl) 01.03.2012 15:08 Ярик выкупил сие издание?
Ответить
0
0
Mel_Dlanod (Zentr_Kievskoy_obl)
Кльовий пацик по клікухі Бодя Куций - нове ліцо головного змі-рупора харьківскьої обіженції
Ответить
0
0
wizardy7 (Черкассы)
Долго же готовились ко второму удару. Пошла в ход массовка)) Интересно будет посмотреть как Гриша на этот раз выкрутиться. А ведь выкрутиться...
Ответить
0
0
basque (Донецк, Вост.Украина)
Sany (Днепропетровск) 01.03.2012 15:01, в том что Суркис готовит себе на всякий случай отход правда есть. Да и было бы странно если б не готовил.
Ответить
0
0
Sany (Днепропетровск)
Статья
Ответить
0
0
basque (Донецк, Вост.Украина)
Правильно делает что страхуется, наследит за собой мало не покажется. bmwpower (Львов) 01.03.2012 14:57, т. е. продлевать контракт незная справится ли тренер с предыдущей задачей, это нормально?
Ответить
0
0
Sany (Днепропетровск)
Саитья - полный бред!
Ответить
0
0
butsefal2007 (Киев)
Из главной страницы сайта "Укр.фут." http://ukrfootball.in.ua/ Аналітика 05.02 12:55 Динамо (Київ): Про напівживого пацієнта .... 25.01 18:53 Шахтар (Донецьк): Прихований лідер
Ответить
0
0
jene4 (Киев)
Заказуха еще та.
Ответить
0
0
bmwpower (Львов)
Ох как расшатывается трон под рахмильевичем ) Вперёд,Металл!!! (Харьков) 01.03.2012 14:53 ------------------ да вы что О_о остальные претенденты на трон уже перепугались 50 штук баксов зп Блохина в месяц)))
Ответить
0
0
Дядя Вова (Харьков)
Добре ж вiн її сховав!
Ответить
0
0
Вперёд,Металл!!! (Харьков)
Ох как расшатывается трон под рахмильевичем )
Ответить
0
0
kolia26@ (Львів)
Мда...Я звичайно не фанат Суркіса і ставлення у мене до нього нейтральне,но чоловік зробив багато чого корисного для нашого футболу.Це і Євро,нарешті почали адекватно судити матчі за участю наших команд на міжнародному рівні. А ці заказухи смішно читати.
Ответить
0
0
Oprusko (Lviv)
Igorich (Львів) 01.03.2012 14:41 bmwpower (Львов) 01.03.2012 14:44 аналогічно...)
Ответить
0
0
fal30 (Киев)
ого, как развернулась активность байбайгришковцев з.ы. так кто ж выкупил издание?
Ответить
0
0
bmwpower (Львов)
Таким чином, всі дії Суркіса не спонтанні, а чітко сплановані. Він використовуватиме різні технології, аби відлякати потенційних конкурентів від президентського крісла ФФУ. І необхідність платити великі гроші Блохіну та Колліні один з таких способів. Чи багато набереться кандидатів, здатних звалити на себе такий тягар як гонорари високооплачуваним функціонерам. Очевидно у цьому і є прихована логіка президента ФФУ. Богдан Куценко, Газета "Український футбол" 01.03.2012 14:35 гы-гы хорошо что нюхом учуял что надо глянуть на конец "статьи" и аффтора...
Ответить
0
0
Igorich (Львів)
Йду поїм
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус