Віктор Леоненко: "Мені не подобається, що у Шеви такі знижки"

Віктор Леоненко: "Мені не подобається, що у Шеви такі знижки"


Віктор Леоненко — з тієї когорти екс-футболістів-експертів, які радо йдуть на контакт із пресою. Однак для «УФ» поспілкуватися з оцим одіозним паном у розгорнутому форматі було справою майже неможливою. Річ у тім, що влітку на шпальтах газети з’явився компрометуючий вислів «Леона-кілера» (як йменуємо його у журналістських колах): мовляв, усі спортивні журналісти — ідіоти. Врешті, з плином часу, ми таки знайшли спільні «точки дотику» (а простими словами — помирилися), й навіть дуже-дуже душевно поспілкувалися.

— Я не міг сказати, що чи не всі журналісти ідіоти хоча б тому, що п’ятеро твоїх колег (щонайменше!), для мене — не ідіоти. Втім, частина вашої братії — якщо й не ідіоти, то люди, які вирішують, хто у нас зірка, а хто ні, при чому дуже швидко це роблять, так само, як і деякі коментатори, — розпочав діалог Віктор Леоненко. — Щоб стати зіркою, потрібно хоча би 2-3 роки триматися на рівні. Натомість у нас отих зірок просто штампують! Саме через це деякі журналісти мені й не до вподоби. Для мене ж головне — бути чесним перед собою і перед тими, кого критикую. У той же час не сумніваюся: жоден футболіст, якого я критикував або хвалив, не прийде зі мною подискутувати. Я будь-кого запрошую, наприклад, Ярмоленка, Алієва, Мілевського. Можу сміло розібрати всіх трьох і порівняти з собою… Зараз просто інше покоління, інший час, і річ не в тому, що «підкати-відкати», а в тому, що немає совісті та сорому в деяких футболістів. Зрозуміло, через що: зарплати — великі, й зараз у них одне в голові: на чому їздиш, а не як граєш або ким був хтось інший. Це — найстрашніше… А тренери!? Не треба бути ой яким розумним, аби зрозуміти, що багато з них стали бізнесменами. І їх уже не особливо хвилює результат. Вийде — добре, не вийде — ну то й що? Таке ставлення не у всіх, але воно проглядається.

— І в кого ж це, якщо не секрет?

— Не називатиму прізвищ, бо ж можуть образитися: мовляв, я неправий. Однак ти сама пометикуй, поглянь на результати, трохи розберися в ігрових особливостях, трансферній політиці, й усе стане зрозуміло.

«Матиму свою, унікальну телепрограму»

— Ну, не називати прізвищ — ваше право. Вікторе, мені здається, що нове покоління вболівальників знає вас не як видатного у минулому гравця «Динамо», а радше — як футбольного експерта. Вас це не зачіпляє?

— Знаєш, я не особливо хвилююся з цього приводу, бо перед усіма відкритий. І хіба погано бути експертом? У футболі я бачив багато, чимало вмію як гравець, тому для мене це все просто. Природно, що ніяк не можу збагнути, як людина не може пас віддати на два метри, ось не розумію, як нападаючий не б'є з обох ніг!? Безперечно, тренер тобі щось дає, але коли ти сам чогось хочеш… Лівшам Блохіну, Калитвинцеву, вистачало дотепер і однієї «ведучої» ноги, а ось нинішньому поколінню, за таких умов, коли на базі не одне, а й десять полів, слід просто прагнути прогресу. Тому, власне, й критикую.

— Тобто на телекухні акліматизувалися без проблем?

— Не виникало проблем, бо дивлюся футбол і в ньому розбираюся — правда, по-своєму. Головне, щоб народ розумів мене. Здається, із цим усе гаразд, по суті, тому й погодився заглибитися у цю сферу. Після завершення кар’єри я п'ять років не давав інтерв'ю, просто не мав бажання, тому що був Лобановський, а коли він помер, то не хотілося нічого поганого про футбол говорити, хоча й були різного роду проблеми. Зокрема, й з тим, що свого часу мене не продали на Захід, також і Белькевича, Калитвинцева, Хацкевича. Всі могли виїхати в статусі зірок, але ні в кого це не вийшло. Зараз за це я вже пробачив президентів.

— Я чому це все запитую: якщо таке сталося, то у своїй нинішній професії робите все правильно. Погоджуєтесь?

— Не знаю. Ось хочу ще й свою авторську програму запустити, але поки ці плани на стадії розробки, потрібно ще вести перемовини з продюсерами. Але вона буде — своя, унікальна, таких ще ніде не бачив. Перший випуск вийде в ефір десь восени, бо попереду Євро, потім Олімпіада, слово — раніше нема сенсу. Незрозуміло ще, який її хронометраж, може 30, може 40 хвилин. А взагалі, поки про це більше не говоритиму.

— Пане Вікторе, ну хоч натякніть на щось!

— Твоїм читачам буде цікаво, бо програма стосуватиметься футболу. Хочу почати її із гостем у студії Белановим, навіть уже отримав попередню згоду від нього.

— Тоді наступне питання саме до теми. Ось деякі мої колеги вважають, що Віктор Леоненко зробив собі ім’я на постійній критиці динамівського тандему Мілевський — Алієв, та й загалом усього столичного ФК. Ваш авторський задум — це про все й те ж?

— Це хто так думає?

— Ну я ж говорю: колеги-журналісти…

— По-моєму, я собі спочатку ім'я на футболі зробив, а потім уже на телебаченні почав працювати. Якщо відверто, то й не замислююся, популярний я чи ні… А якщо Мілевський падав, то про це говорив, бо коли людина не б'є по воротах, то відповідно, не буде голів. Ось і вся критика. …Та я їх ще й захищав! Хтось десь встряє в «історії», але завжди по собі суджу: якщо ти футболіст серйозний, робитимеш усе, що завгодно, за межами поля, але рівень не знижуватиметься. То він курить, то когось возить, то в когось в'їжджає, то він з дівчатами, то з хлопцями… Нехай. Але якщо вже виходиш на поле, то мусиш робити результат, а коли того немає, отже — в тебе ані друзів, ані дівчаток, ані горілки, ані сигарет різних. От і все. Щодо Алієва, то він у нас із Васильковим і Фоззі був на «Третьому таймі», й ми нормально розмовляли. Просто в нього проблеми з підготовкою: чотири місяці набирав форму, це при тому, що незрозуміло, хто там більше винен — він чи Пінколліні (тренер з фізпідготовки «Динамо». — А.Б.). Зазвичай, я йому робив зауваження з приводу того, що він, граючи по суті на місці «фантазіста» (майже під нападаючим), повинен розпасовувати, натомість, переважно основному лупив зі своєї позиції. Ось і вся критика. А проблем у нас ані з Алієвим, ані з Мілевським, взагалі, немає. Можу покликати на публічну розмову будь-кого: приходь і доводь мені чи поясни людям, що я в чомусь неправий. Я — завжди відкритий. Так само, як з критикою на адресу Сьоміна та й будь-кого, хто робив якісь значні помилки. А наставник «Динамо», вважаю, зробив серйозні похибки з «Бешикташем» і «Сток Сіті». Вважаю, ми самі себе викинули з Ліги Європи. Як про це не сказати!? Зрозуміло, що грають футболісти, але проводити наставнику зустріч другим номером, коли ти — сильніший, не можна.

«Чому так тихо повівся Суркіс?»

— О-кей. Не так давно спалахнув скандал, начебто пан Алієв розповідав якомусь іншому пану, що пана Сьоміна в команді ніхто не слухає. Як гадаєте, у тому вже славетному монолозі — начебто! — гравця була бодай дещиця правди? І чи багато вирішує нині Сьомін у «Динамо»?

— А ось це мені, чесно кажучи, незрозуміло. Я не знаю, вірити чи ні… Дивно: по суті, Сьомін зробив із Алієва мільйонера, бо взяв до основи «Динамо», потім за собою повів у «Локомотив», а з Москви — знову до Києва. Тому якщо Алієв справді наговорив на Сьоміна, то мені незрозуміло, чому так тихо повівся Ігор Михайлович (Суркіс. — А.Б.). З одного боку, він — професіонал, його це не цікавить, але ж потрібно робити якісь висновки! Все може бути, всі лають тренера…

— У монолозі було сказано, що Сьоміна ніхто не слухає…

— Мені складно судити про це. Всі динамівці в інтерв’ю говорять про хороший мікроклімат. Мені, наприклад, не подобається, що у Шеви такі знижки. Коли «Динамо» грає в Полтаві, а він — у гольф, це дивує. Не приховуватиму, в нас нормальні стосунки з Шевою, але йому треба замислитися з приводу своєї кар'єри. Я б на його місці не став грати в чемпіонаті Європи, тому що він, по суті, вже не грає. Не знаю, скільки Андрій провів матчів в прем’єр-лізі, але дуже мало. А чемпіонат Європи — це не українська прем’єр-ліга. Тим більше, він уже не молодий. Мені складно судити, який там мікроклімат у «Динамо», але скандали ні з чого не беруться.

— Ви вірите, що міг бути наклеп на Алієва? Ось я недавно спілкувалася з Олексієм Мочановим, який припустив, що, цілком ймовірно, то був монтаж, організований журналісткою програми «Інший футбол» Миколи Василькова, начебто помста за те, що гравець її послав на три букви кількома місяцями раніше?

— Я, чесно кажучи, не вірю в це, бо хоч як би Микола поводився, такого б він не зробив, а Аххаві таке і на думку не спало. Я чув (особисто!!), як у «Динамо» лаються щодо Сьоміна. Це все через те, що надто великі зарплати. Зараз диктують умови футболісти, а не президенти і тренери. У наставника один варіант: якщо тебе ображають і ти не можеш дати комусь по голові, то можна навантаженнями так людину знищити, що вона проклинатиме футбол. Іншого виходу немає, оскільки багато виконавців поводяться справді негарно. А штрафи не допомагають: ми всю осінь говорили про червоні й жовті картки динамівців, хоча це просто дитячий садок, коли молоді пацани роблять, що хочуть, і з ними ніхто не може впоратися! Певна «дідівщина» повинна бути. Не так, як в армії, а щоб справді старші могли «напихати». Свого часу ми самі з усім розбиралися, плюс ще й навчали футболу.

…Я не знаю, як поводитиметься зараз Сьомін, от якщо Хачериді або Гармаш знову зароблять вилучення, вкотре «дурне», то тут треба буде критикувати тільки Сьоміна, бо навіщо потрібен тренер, який не може впоратися з футболістами?

— Готуючись до інтерв’ю, натрапила на слова Сергія Реброва, який без зайвих сентиментів сказав, що готовий заплатити Леоненку за перевиховання Хачериді. Ви би погодилися на таку акцію?

— Я б його перевиховав аж бігом! Мені незрозуміло взагалі, що та людина робить у команді. Сім тренерів не було навіть у Лобановського, і якщо стільки наставників не можуть упоратися з одним гравцем, тут питання ребром: навіщо вони «Динамо»? Я б його просто викинув з команди, і все.

— До речі, про Миколу Василькова. Знову-таки, спілкувалася я з ним, і записала на диктофон його слова, що всі футболісти — дятли. Ну вам як така теорія?

— …Просто йому не можна таке говорити! Мені ось можна, бо я — професіональний футболіст, непогано грав і, відповідно, маю право сказати, що хтось дурний, хтось взагалі тупий, хтось слабкий виконавець. Мені це можна говорити, а журналісту — зась з однієї простої причини: він не грав професійно у футбол. Але Микола...

— Отож, раніше освітньо-культурний рівень футболістів був на щабель вищий?

— Та справа ж не в освіті! Футболісти по блату здавали іспити, бо не було можливості сидіти і зубрити, коли в тебе тест Купера або такі навантаження, що іноді навіть по сходах не можеш піднятися. Раніше просто серйозніше ставилися до своєї справи, ми соромилися невдач! Якщо писали біля під'їзду: «Цей ось — алкоголік і дебошир», було соромно. А зараз узагалі нікого нічим не здивуєш. На чомусь попався — і нічого тобі за це…

«Лідерів судять по-особливому»

— Вікторе, гадаю, такого у вас майже ніхто не запитував: а за що вам найбільше подобається український футбол?

— А з чого ти взяла, що він мені так уже й подобається? Приходячи на матч, ти розумієш, що бігають люди, які отримують дуже багато грошей. Відповідно, ми повинні бачити, що ці люди дуже багато вміють у футболі. А тут виходить, що ти ось — ніякий гравець, але з купою грошей. Сама знаєш: коли тобі кладуть у гаманець за просто так, то… Думаю, не всі, але 70-80 відсотків згорають на цьому, а коли хочеш перевірити людину, як у приказці, то дай йому грошей або наділи владою. Тим більше, мова про нашу країну, коли афганці — страйкують, чорнобильці — страйкують, а футболіст, який нічого не робить, чомусь — зірка, отримує купу грошей, а потім ще й у всіх газетах дізнаємося, що він щось там накоїв. Гроші треба заробляти, а фінанси псують футболістів, вони автоматично починають думати, що вже зірки. Тому й у вітчизняного чемпіонату — навіть не знаю, який рівень. 2011 року не міг назвати трійку найкращих футболістів! Не міг! Тренерів назвав: Леонов, Маркевич, Павлов, Максимов. Вони себе проявили: Леонов, наприклад, вивів з підвалу Маріуполь, а Маркевич дійшов — уже сама знаєш, куди.

— Протилежне — що не до вподоби в українському футболі?

— Питання не з простих. Просто потрібно, щоб люди, які виходять на поле, бодай щось розуміли… Зараз маємо порожні трибуни. Ну на «Олімпійський» цими вихідними прийдуть люди тільки подивитися на стадіон, а не на «Динамо» чи «Арсенал». Якщо народ не ходить на футбол, це ж про щось свідчить! Я взагалі вважаю, що журналісти і вболівальники повинні виховувати команду, проте в Україні це не завжди виходить.

— Від себе додам, що мені він подобається з-за такої собі «естетичної краси», а ось не подобається через суцільні суддівські скандали, через тему договірняків, яка постійно мусується в Інтернеті. Невже в Україні все й справді так страшно?

— Це завжди було і завжди буде. Просто воно те ж саме, що й слабкі футболісти. Я так розумію, що призвичаївся вже наш італієць Колліна, може, щось він і зробить, але наразі… Я не думаю, що можна кардинально поміняти наш суддівський корпус. Та й помилки завжди будуть, не забувайте про людський фактор, його ніхто не скасовував.

— А що вас особливо чіпляє за живе?

— Наприклад, те, що у нас лідерів судять «по-особливому». Із грубими помилками, які на долоні, і всі незадоволені — як гранди, так і «середняки» з «підвалом». Мені не подобається те, що є страх в арбітрів перед «Шахтарем» і «Динамо»: фаворитам роблять знижки. Тому ця проблема довічна, бо ніхто не може нічого придумати, ні УЄФА, ні ФІФА, хай там на матчі працюють п’ятеро суддів.

— А ось якби вам випала можливість, то який би використали метод, аби все змінити раз і назавжди?

— Я би просто «розбирав» і прибирав, вдавався до жорстких санкцій, наприклад, відправляв би у другу, першу ліги, або взагалі виганяв би з футболу. Взагалі не розумію, чому в нас суддів-екс-професійних футболістів мало. Я відразу, наприклад, бачу, де грає чоловік спеціально в корпус або в ноги, та й будь-якій нормальній футбольній людині також це зрозуміло. А якщо ти не граєш у футбол, а лише визубрив правила і бігаєш, свистиш бозна куди, я цього не розумію. Відразу думки: «Або він узяв грошей, або в нього страх, що викинуть, якщо комусь не сподобається». Інших варіантів немає.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
rom (Lviv) (Львів)
boan (Днепропетровск) Ну Леоненко не Бетмен і має свої слабкі місця :)
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 34
rom (Lviv) (Львів)
boan (Днепропетровск) Ну Леоненко не Бетмен і має свої слабкі місця :)
Ответить
0
0
boan (Днепропетровск)
Впечатление от статьи двоякое... Во первых, Витя рубит правду-матку... Во вторых, завистливо делает упор на то, что сейчас, в отличие, от его времени, футболисты сильно много получают денег.
Ответить
0
0
flegmat (DNEPROPETROVSK)
rom(Lviv)(Львив) +100
Ответить
0
0
flegmat (DNEPROPETROVSK)
unity_6(Славутич) 2 и 1 лигу не стоит совсем трогать.Мы говорим о футболистах элитной лиги,которые хоть какую-то квалификацию,но имеют и о их доходах,очень больших, а часто,как вы говорите"бешеных".Для каждого своя сумма и очень разная,является "бешенной";для кого-то 100 или 150 в Динамо или Шахтере,а для кого-то 25-30 в средней команде без задач(те и др.деньги, для нашей страны не малые).Но ни тот,ни другой этих денег не отрабатывает и не стоит.Что бы получать 100,ну скажем где-нибудь в Германии,надо выходить на каждую игру и "уродоваться"(т.е.выкладываться на 100% и больше)при этом показывая еще и зрелище,не только самоотдачу,что люди и делают.На трибунах стадионов "биток"40-60 тыс.на каждой игре,на каждом позволяющем стадионе и годовые абонементы за 2 суток максимум,улетают.А наша "звезда" вышла на поле,походила 2 неполных тайма,порозмахивала руками,судье что-то рассказала,обиженная села в машину(мерседес,бмв,лексус,мазерати - не важно,у самых бедных стоимость автомобиля от 55-60 тыс.(может быть не учитывая Оболонь))и поехала в ночной клуб,при чем он должен быть самым модным(по статусу положено)и т.д.Но меня особо не волнует,чем они занимаются в свободное время,это так для полноты картины.Они не хотят ехать туда,даже если их пригласят,в хорошие чемпионаты,ведь там надо отрабатывать хороший контракт,а они не привыкли особо напрягаться(а о зрелище- промолчим),привыкли просто получать... И это относится приблизительно к 90% футболистов,наших футболистов. Конечно утрированно,не стоит воспринимать дословно,особенно тем,кто не в теме,но в основном, где-то так. P.s.А во 2 лиге,за исключением 2-3-х самых денежных команд в каждой группе,как раз адекватные показываемой игре зарплаты.Нет игры - нет денег.Относительно справедливо.
Ответить
0
0
rom (Lviv) (Львів)
Леоненко вірно виставив акценти в нашому футболі. Гравці просто не тягнуть той рівень про який тут всі розписують, адже майже нікого так і не взяли в топ клуби Європи, і ще менше там закріпились. І причина в цьому це низький рівень самооцінки в футболістів, їм на висоті 120см здається, що вони вже Бубку перестрибнули :) Що то за футболісти, котрі вміють грати тільки однією ногою, хіба це професіонали, те це признак справжнього аматора. А їм співають оди. Так що цей фахівець вірно про футболістів. А те що він пив і гуляв, то це мабуть його школа життя з якої він видно зробив хороші висновки.
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
Червонец (Харьков) 03.03.2012 14:53 Да, скажу за себя, с появлением этого ыксПерта в "ПРофутбол", желание смотреть эту программу помалу отпадает...
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
Subudai (Киев) 03.03.2012 14:47 Грубо говоря, сейчас Леон даёт кассу. Он имеет своего зрителя, которому нравится, что с ним говорят на его (зрителя) языке...
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
Червонец (Харьков) 03.03.2012 14:27 Вот о том и речь, что его "крестьянский здравый смысл", к экспертной оценке отношения не имеет... Этим "смыслом" оперируют в пивнухах, а не на телеканалах и в интервью... Хотя конечно, кому, что нравится... ))
Ответить
0
0
Unity_6 (Славутич)
Червонец (Харьков) 03.03.2012 14:27 Для масс, может быть... Но скажу тебе, что после передачи после матча с Шерифом в Тирасполе, и того гауна которое Леон вылил на Коваля, для меня Леон как специалист, человек, я уже молчу о ведущем передачи - ОТСТОЙ....
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
Unity_6 (Славутич) 03.03.2012 14:13 Привет. Для МАССЫ - НЕ явная, особенно если брать во внимание предыдущий результат. А телевидение как раз для массы. Для меня Рубин - вещь была сомнительная, тоже имелись надежды, исходившие из прошлого результата. Subudai (Киев) 03.03.2012 14:15 Не, Стас, он-то ярок. Но для одних со знаком "+", для других, как и для тебя, со знаком "-". А наличие противоположных мнений только подымает интерес. У массы, я имею в виду. Конечно, Леон не интеллектуал. Но его выручает то, что называется "крестьянский здравый смысл". Который, правда, иногда ему изменяет. У меня о нём нет однозначного мнения.
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
Червонец (Харьков) 03.03.2012 14:11 Смотря для кого ярок... Он мне напоминает спившегося хоккеиста Гурова из "Москва слезам не верит"... А для настоящего эксперта, он слишком банален, да и интеллектом, мягко говоря не блещет... Его уровень, это: "Гы-гы, танкист побежал"...
Ответить
0
0
Unity_6 (Славутич)
Червонец (Харьков) 03.03.2012 14:11 Привет. Рубин - это ОЧЕНЬ явная вещь была)))
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
Subudai (Киев) 03.03.2012 13:53 Привет! Да ведь ярок, подлец, и иногда угадывал неявные вещи (вон, Рубин - вроде его пророчество). Надо бы ему пару раз показательно облажаться, и тогда его карьера ыксперта закончится...
Ответить
0
0
Subudai (Киев)
Червонец (Харьков) 03.03.2012 13:28 Привет! Он не только деньгами, он вообще подкумарил ковыряться своим носом в делах ДК... Ведь никого другого, у него обсуждать и критиковать смелости не хватает... А вот клуб, который из него ханыги футболиста сделал, всегда запросто...
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
Leva2 (Харьков) 03.03.2012 13:39 Есть подозрение, что Леон по-простому, по-народному сказал "скидки". А товарищ Барахтянская перевела тупо и не задумамшись, как по словарю. Вот и получились "знижки". О слове "шульга" тоже правильно замечено. Меня по той газете больше интересует, куда там редактор отдела или литредактор смотрят? Или хозяева экономят, и таких должностей в штатном расписании просто не имеется?
Ответить
0
0
Leva2 (Харьков)
Знижки не у Шеви, а у крамниці, Шеві послаблення. Анна Барахтянська, до речі, а чому не Ганна, схоже українську мову знає гірше за Леоненка.
Ответить
0
0
Червонец (Харьков)
Всё, в принципе, ничего. Только подкумарил темой денег. Есть хоть одна вьюха его, хоть одна передача, где бы он не сводил на деньги? Такое вообще может быть в природе?
Ответить
0
0
Киссинджер XIX (Симферополь)
Мне кажется, что Виктор Евгеньевич сейчас находится, мягко говоря, не на своем месте. Ему нужно в президенты Динамо - тогда бы и игра пошла, и результаты.
Ответить
0
0
viajador (Lutsk)
О да, именно Леон создаст передачу. ...передачу льющегося гауна...БЕЗ анализа, только со стебом постоянным... Unity_6 (Славутич)03.03.2012 11:54 ==============================================... Дуже часто, перебуваючи на трибуні стадіону під час матчу незрівняно цікавіше слухати коментарі простих дядьків чи хлопців про футбольне життя країни, ніж дивитись примітивні пропагандистські передачки дєнісавих чи циганків.
Ответить
0
0
truf (Odessa)
при том,что сам Леоненко пил,бухал,отдыхал,как сам хотел(и не раз в этом признавался)...за то сейчас сидит и песочит всех...чья бы корова мычала,и Леона-молчала.... dvdiman76 (москва) 03.03.2012 12:00 так он о том и говорит, что мол можно гулять и бухать, но при этом на поле отрабатывать на 120%, как и было при Союзе....
Ответить
0
0
kolia26@ (Львів)
Всі гамно,один я Леон красавец.Шева у 28 золотий мяч отримував,і від його прізвища тремтіла вся Європа,а Леон у 28 через п"янки кар"єру закінчував.І якби його журналісти не витягнули з нафталіну,то б зараз ніхто б і не згадав про нього.
Ответить
0
0
патрiот (кривой рог)
Посмотрим твою авторскую передачу Леон.Очень интересно.Только Шеву не трогай.Ты ему не ровня.НЕ ТОТ УРОВЕНЬ.Твой уровень алиев,милевский и другие им подобные.Если ты такой чеснок,давай правду-матку,про ФФУ,коррупцию в судействе и ПЛ,чтоб от твоей критики был КОНСТРУКТИВ направленный на СОЗИДАНИЕ.А не на разрушение.Гавн.ков которые смердят и так хватает.Воздух портят а толку,даже посрать толком не могут...)Ты же не ТАКОЙ?
Ответить
0
0
dvdiman76 (москва)
Unity_6 (Славутич) 03.03.2012 11:57 согласен на все 100....при том,что сам Леоненко пил,бухал,отдыхал,как сам хотел(и не раз в этом признавался)...за то сейчас сидит и песочит всех...чья бы корова мычала,и Леона-молчала....
Ответить
0
0
Unity_6 (Славутич)
flegmat (DNEPROPETROVSK) 03.03.2012 11:56 И как много футбролистов у нас получают бешенные з/п? Поинтересуйтесь о з/п в первой и второй лиге...
Ответить
0
0
Unity_6 (Славутич)
dvdiman76 (москва) 03.03.2012 11:54 Это модно сейчас: ТОк-шоу Таланты всякие, мастер шефы, Факторы и так далее...везде где есть ОБСИРАЛОВО сейчас пользуется неимоверным спросом... а что - пипл хавает...
Ответить
0
0
flegmat (DNEPROPETROVSK)
Согласен с Леоненком на все 100,что наши футболисты не отрабатывают те фантастические(особенно для нашей страны)зарплаты.Такого уровня игроки не смогли бы столько получать нигде кроме Украины.Допустим,завтра президенты всех клубов договорились и снизили зарплаты всем в 2 раза - 99% футболистов никуда не уйдут,они и на такие деньги ни кому нигде не нужны;в 3 раза - вот здесь уже возможно половина найдет работу и в других странах(но только за счет игроков получающих у нас среднии или самые низкие зарплаты). Конечно,считать чужие деньги не благодарное занятие,футболистам хорошо,что есть "дурачки" выбрасывающие такие деньги.Но какой смысл аллигархам платить плохим игрокам "звездные"зарплаты,получая взамен унылое зрелище на поле и неуправляемых молодых людей вне его?!
Ответить
0
0
Хз (LVIV)
Бле как его жаба давит,что он в свое время таких зарплат не имел(хоть он ее и заслуживал).
Ответить
0
0
Хз (LVIV)
Бле как его жаба давит,что он в свое время таких зарплат не имел(хоть он ее и заслуживал).
Ответить
0
0
dvdiman76 (москва)
RomanUA (Львів) 03.03.2012 11:52 какую "правду-матку" он "режет"?
Ответить
0
0
Unity_6 (Славутич)
viajador (Lutsk) 03.03.2012 11:33 О да, именно Леон создаст передачу. Всем передачам передачу...передачу льющегося гауна...БЕЗ анализа, только со стебом постоянным...
Ответить
0
0
RomanUA (Львів)
Молодець чувак, ріже правду просто в очі, мало таких людей у нас, все усі-пусі, респект...
Ответить
0
0
viajador (Lutsk)
Футбольні телепередачі повинні робити люди з футболу. На жаль сьогодні їх роблять низькокваліфіковані журналісти-пропагандисти. Там не відчувається любов до футболу - лише любов до грошей. Дай Бог, хоча б Леоненку започаткувати першу в Україні Футбольну телепередачу.
Ответить
0
0
Mao- (Харьков)
Краще вживати замість "лівша" -- ШУЛЬГА! Щодо "нове покоління вболівальників знає вас не як видатного у минулому гравця «Динамо», а радше — як футбольного експерта" - абсолютно вірне зауваження. Нажаль, його це не особливо хвилює ( Artem (Rust) F. (Kyiv) 03.03.2012 11:18 А як це його мае хвилювати?I що йому робити?
Ответить
0
0
Artem (Rust) F. (Kyiv)
Краще вживати замість "лівша" -- ШУЛЬГА! Щодо "нове покоління вболівальників знає вас не як видатного у минулому гравця «Динамо», а радше — як футбольного експерта" - абсолютно вірне зауваження. Нажаль, його це не особливо хвилює (
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус