Роман Мисак: Все нормально - плавно втягуємося в сезон

Роман Мисак: Все нормально - плавно втягуємося в сезон


Воротар "Карпати" Роман Мисак розповів про другий тренувальний збір зимового міжсезоння.

– Романе, з яким настроєм летиш на другий збір?

– Зараз зима, а значить настрій повинен бути робочим. Загалом він таким і є. Два дні вдома пролетіли дуже швидко. Побачив рідних, поспілкувався з друзями. Трохи перепочив, так що можна знову братися до роботи.

– Фізично після першого збору почуваєшся втомленим?

– Ні. Почуваюся в хорошому тонусі, але втоми не відчуваю. Можливо, більше втомилися польові гравці. Вони кожен день мали зранку тренування з функціональної підготовки, під час яких було багато бігових вправ. Ми ж, воротарі, в них приймали участь лише двічі. Решта ранкових занять проводили окремо. Бігали ми менше – у воротарів своя специфічна програма підготовки, яка в себе включає багато спеціальних вправ, що необхідні для гравців нашого амплуа. А вже вечірні тренування, які були ігрового характеру, ми повністю проводили з командою.

– На цих зборах команда не провела жодного спарингу. Тобі в подібних зборах раніше доводилося брати участь?

– Ні, такого в мене не було.

– І які враження?

– Нічого, все нормально. Трохи, звичайно, не звично. Все ж на зборах кожних три–чотири дні зазвичай проводять гру, а тут ми півтора тижня тільки тренувалися. Та з іншого боку, в такий спосіб ми більш плавно втягуємося в новий сезон. Так що в цілому все нормально – збори, як збори, головне, виконали запланований тренерами об’єм роботи.

– Погода цьому сприяла?

– За десять днів дощ і вітер були лише два рази і то по обіді. Тобто перше трування пройшло за звичної погоди, а потім починалася негода. Але тренуваня на полі лише один раз замінили фітнес-залом, а другий раз тренувалися під дощем, але на іншому полі. А так загалом погода була, можна сказати, футбольна. Не було ні холоду, ні спеки. Термометр показував +14-15°С. Якраз те, що потрібно для роботи. Тому вважаю, що з погодою нам повезло.

– А як загалом тобі умови для роботи?

– Все було на найвищому рівні, жодних побутових проблем. Від нас вимагалося лише одне – добре працювати на тренуваннях.

– З ким ти мешкав в номері?

– З Володьою Бідловським. Ми ж з ним разом не так давно були в оренді у "Кримтеплиці". Щоправда, я вже півроку, як повернувся додому, в "Карпати".

– Володя, напевне, також цього прагне? Як гадаєш, вдасться йому закріпитися в команді?

– В тому, що Володя хоче грати в "Карпатах" сумнівів у мене немає ніяких. Та це стане зрозуміло кожному, хто подивиться, як він віддається роботі на тренуваннях. Як на мене, він дуже хороший гравець і я вірю, що ми зному з ним будемо грати в одній команді, тепер вже в наших рідних "Карпатах".

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус