Зимовий чемпіонат України з футболу серед жінок виграла чернігівська "Легенда"

Зимовий чемпіонат України з футболу серед жінок виграла чернігівська "Легенда"


У Маріуполі завершився зимовий чемпіонат України з футболу серед жіночих команд. Перемогу у турнірі, що проходив у манежі спортивного комплексу "Іллічівець", здобула чернігівська "Легенда", яка у фінальному матчі в серії пенальті обіграла "Донеччанку".

Матч за п’яте місце

"Іллічівка" (Маріуполь) − "Родина" (Костопіль) − 2:0


Матч за п’яте місце пройшов за повної переваги господарок чемпіонату. Вже на початку зустрічі "Іллічівка" вийшла вперед, завдяки голу Поліни Полухіної з пенальті. А перед свистком на перерву другий м’яч у ворота "Родини" забила Світлана Фрішко. В підсумку, 2:0 − перемога "Іллічівки".

Матч за третє місце

"Житлобуд-1" (Харків) − "Нафтохімік" (Калуш) − 1:0


Протистояння харківського "Житлобуду-1" та "Нафтохіміка" з Калушу продовжилося у боротьбі за третє місце. Матч принципових суперниць видався дуже цікавим, а долю зустрічі вирішив один забитий м’яч. Харків’янка Єлизавета Костюченко, реалізувавши пенальті на початку другого тайму, принесла перемогу своїй команді.

Фінал

"Донеччанка" (Донецьк) − "Легенда" (Чернігів) − 0:0 (3:4)


Фінальний матч між чернігівською "Легендою" та "Донеччанкою" став окрасою всього турніру. Основний час зустрічі завершився нульовою нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті доля посміхнулася футболісткам "Легенди". Голкіпер чернігівської команди Ірина Санець відбила два 11-метрові, тоді як її колега з "Донеччанки" - Юлія Познахірьова − відзначилася лише одним "сейвом". 4:3 − перемога "Легенди" по пенальті, і головний трофей зимового чемпіонату України вирушає до Чернігова.

"Перед нашою командою завжди стоїть одне завдання − перше місце, - розповів у коментарі прес-службі ФФУ наставник "Легенди" Володимир Магеррамов. - Омолодивши склад, показали той результат, на який завжди заслуговували".

Відзначимо, що кращим гравцем турніру стала Оксана Знайденова ("Житлобуд-1"), а кращим бомбардиром − Тетяна Козиренко ("Легенда").

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
joey11 (Львів)
"Іллічівка" - ну і назва.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
joey11 (Львів)
"Іллічівка" - ну і назва.
Ответить
0
0
Папа Крымский (Симферополь-Донецк)
На какой позиции там Десна шпилит? Хоть в чем-то чемпиён.:-)
Ответить
0
0
Вболівальник (Київ)
Названия у большинства - пц. Если б еще оправдаться, шо клубы при совке появились, так нет же, наверняка в 21 веке основаны. Но совок еще в жив в головах и сердцах...
Ответить
1
1
st3776 (Одесса)
Кому это вообще надо???
Ответить
0
0
NORDCN (Чернигов)
Молодцы)
Ответить
2
0
Ди (киев)
ура
Ответить
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус