Разван Рац: Ми готові віддати всі сили, щоби пройти далі

Разван Рац: Ми готові віддати всі сили, щоби пройти далі


Інтерв’ю румунського легіонера "Шахтаря".

- Вас визнали найкращим гравцем матчу. Що це для вас означає?

- Це не я вирішив. Для мене не дуже важливо, найкращий я чи ні. Головне, що зміг допомогти своїй команді виграти.

- Тим не менше, на вашому рахунку дві голеві передачі…

- Так, знаю. Ну й що? Для мене самого головне, щоб я грав.

- Нині у "Шахтарі" на лівому фланзі оборони неймовірна конкуренція - ви, Шевчук, Соболь і бразилець Ісмаїлі. Що думаєте з цього приводу?

- Нічого. Так склалося. Треба боротися за виживання (сміється), за місце в основі. Я працюватиму, як і раніше, а останнє слово - за тренером.

- Але поки вам не запропонували новий контракт?

- Ні.

- У "Шахтаря" з "Волинню" завжди були дуже важкі взаємини. А 1 березня "гірники" навіть без Фернандіньо і Тайсона дуже легко розгромили лучан. Або це нам здалося?

- Легко - нелегко, але в них теж були можливості. Але, радше, справа в нас самих: створюючи багато моментів, ми, як і раніше, страждаємо на нереалізацію. У "Волині" могли виграти крупніше. Так, ми загострюємо гру, але мало забиваємо.

- "Шахтар" форсував підготовку до сезону, враховуючи матчі з "Боруссією", тому й перевершив "Волинь"?

- Однозначно так сказати не можна. Адже ми, навіть перебуваючи в рівних умовах, обігрували лучан. У першій зустрічі з "Боруссією" було видно відсутність у нас офіційних ігор. Якби вже увійшли в чемпіонат, усе було би по-іншому.

- А до другої гри в Дортмунді в якому стані підходите?

- Великий плюс у тому, що ми почали грати в чемпіонаті, відчули запах офіційних ігор. Нині більш підготовлені, ніж три тижні тому.

- Дмитро Шутков мені сказав, що 80 тисяч уболівальників "Борусії" будуть тиснути на наших гравців…

- Так, уболівальники грають свою роль, але вони не виходять на поле. Якщо "Шахтар" повністю виконає план на гру, який дасть нам Мірча Луческу, то ні "Боруссії", ні її вболівальникам, як мовиться, ловити буде нічого.

- Неприємне для вас запитання: як досвідчений гравець, що думаєте про перспективи ваших опонентів на лівому фланзі оборони - Ісмаїлі та Соболя?

- Якщо хлопців узяли в "Шахтар", значить, вони талановиті. Адже в нашу команду просто так гравці не потрапляють. А їхня подальша кар’єра залежить тільки від них.

- Парадоксальна ситуація: враховуючи, що ви з Містером однієї національності, здавалося б, він повинен давати вам якісь послаблення, але бачу, вимагає з вас ще більше, ніж з інших гравців. Навіть якщо граєте здорово, все одно лає?

- Так, маєте слушність. Хоча всі думають, що ми - румуни, тож мені від того легше. Нічого подібного! Мені навпаки важче, ніж іншим хлопцям. Але я звик до цього. Думаю, якщо Містер має до мене претензії, значить я йому й команді важливий.

- До першої зустрічі з "Боруссією" шанси в команд були 50 на 50. А тепер?

- Не говоритиму, що в нас шансів нині поменшало. Ні, вони залишилися досить великі. І ми зможемо їх використати. Віддамо на полі все для того, щоби пройти далі в Лізі чемпіонів!

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
wostok57 (Донецк)
Молодцы!Браво!Такого беззубого,антифутбольного матча я ещё не видел! ЭТО НЕ НЕМЦЫ ВЫИГРЫВАЛИ 3-0,а наши и подолгу разыгрывали перепосовывали мяч сохраняя счет!Рац - ты дебил,когда ты уже исчезнишь?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
wostok57 (Донецк)
Молодцы!Браво!Такого беззубого,антифутбольного матча я ещё не видел! ЭТО НЕ НЕМЦЫ ВЫИГРЫВАЛИ 3-0,а наши и подолгу разыгрывали перепосовывали мяч сохраняя счет!Рац - ты дебил,когда ты уже исчезнишь?
Ответить
0
0
seasaggitarius (Novi Sad)
Ну вот и отдайте!!!! Пожалуйста! Все что есть!!!!!
Ответить
2
0
sva_19_52 (краматорск)
Давай Разван , на кону новый контракт или новый клуб с хорошей зарплатой !!!!
Ответить
1
0
Бармалей младший (Ужгород)
Хочу сегодня видеть тебя в запасе, уважаемый.
Ответить
2
1
Kos-Boss (Чернигов)
Может хватит травить его? Он не так плох!
Ответить
1
0
Бармалей младший (Ужгород)
Я его не травлю и с Вами не могу согласиться. Самое слабое звено основы в сегодняшнем Шахтёре .
 
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус